Gönderen Konu: Diğer sitelerde minox fin kullanan yok gibi  (Okunma sayısı 1375 defa)

such

• Jr. Member
  • **
Ynt: Diğer sitelerde minox fin kullanan yok gibi
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2021, 14:46:12 »
saçlarınla ilgili önemli bir zamanı kaybetmek ve saçlarının seyrekleşmesini, daha çok dökülmesini istiyorsan atilla kayanın ürünlerine(hairforte -xpecia) ve saçımındoktorundaki saçma yorumlara kulak ver

nickless

• Full Member
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2021, 16:05:04 »
miracle losyon o sitenin kurucusunun ürettiği bir şey olduğu için sürekli orada çok miracle losyon konuşuluyor

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2021, 16:15:06 »
Diana35 dedikten sonra konuşmaya bile gerek yok diye düşünüyorum :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2021, 16:58:36 »
 miracle losyondanda memnun olan bayağı kişi var.yan etki gordum diyende.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2021, 18:44:06 »
Olumsuz yorum yapildigi zaman siliniyo o forumda
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2021, 06:01:22 »
Miracle saç dökülmesinin çaresini tamamen bulduğunu ve bunun kesin çözüm olduğunu söylemiş geçen hafta, konu açmış :) Ama henüz içerik bilgisi vermemiş :)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2021, 08:33:24 »
Fda onaylı olan birşey varken neden miracle cell gibi şeyleri tercih ettiklerini anlamıyorum bide şey demesi çözümünü buldumda söylemem demiş ben çözüm bulduğunu sanmıyorum

nickless

• Full Member
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2021, 14:04:38 »
Fda onaylı olan birşey varken neden miracle cell gibi şeyleri tercih ettiklerini anlamıyorum bide şey demesi çözümünü buldumda söylemem demiş ben çözüm bulduğunu sanmıyorum
muhtemelen yine tonlarca doğum kontrol hapını etil alkolle karıştırmıştır

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2021, 14:54:49 »
Onca bilim insanı bulamamış bu mu bulmuş çözümü? Ok.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2021, 21:02:21 »
samumed fiyasko çıktı,saç ilacını pipelinede göstermiyorlar,zaten durduk yere ilacın ve şirketin isminin değişmesinden ve ceonun istifasından belliydi,faz3 açıklandı açıklanacak derken iptal edildi,sm04554 saç ilacı yalan oldu,ama bu hayali ilaç sayesinde piyasada iyi reklam yaptılar,utanmaz türk haber kanalları''mucize türk kelliğe çözüm buldu''diye diye balonu iyice şişirdiler, bunu gören miracle ve benzerleri de aynı olayı deniyorlar deneyeceklerdir,çözüm bulduk diyip yatırım almaya çalışıp reklam yapmaya çalışacaklar,tabi insanların umutları hiçbirinin umurlarında değil,sadece kullanılması gereken bir taşıt bir vasıta

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Ekim 2021, 22:26:05 »
samumed fiyasko çıktı,saç ilacını pipelinede göstermiyorlar,zaten durduk yere ilacın ve şirketin isminin değişmesinden ve ceonun istifasından belliydi,faz3 açıklandı açıklanacak derken iptal edildi,sm04554 saç ilacı yalan oldu,ama bu hayali ilaç sayesinde piyasada iyi reklam yaptılar,utanmaz türk haber kanalları''mucize türk kelliğe çözüm buldu''diye diye balonu iyice şişirdiler, bunu gören miracle ve benzerleri de aynı olayı deniyorlar deneyeceklerdir,çözüm bulduk diyip yatırım almaya çalışıp reklam yapmaya çalışacaklar,tabi insanların umutları hiçbirinin umurlarında değil,sadece kullanılması gereken bir taşıt bir vasıta
o kadar haklı konustun ki sm04554 de çok üzüldüm

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 04 Ekim 2021, 22:51:46 »
miracle losyon kadınlarda iş yapabilir ama erkeklerde denenip kullanılması bile çok saçma.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2021, 21:38:18 »
o kadar haklı konustun ki sm04554 de çok üzüldüm
ben de üzüldüm,bayağı bir umut bağlamıştım,ama aynı zamanda o sözde mucize türk denilen şarlatana da çok öfkelendim,zaten klinik denemelerin sızdırılmaması için eski istihbaratçılarla güvenlik önlemleri almalarından belliydi fiyasko olacağı,demek kötü gidiyordu ama boş olduğu ve saçlarda işe yaramadığı belli olmasın ve yatırımlar etkilenmesin diye güvenlik önlemleri aldılar,bunun türkiye ayağını yürüten servet midir nedir cerrahpaşadaki dermatologun adı; onun da sözlerinin ne kadar boş olabileceğini gördük yani minoxidili günde bir değil iki kez kullanmayı düşünüyorum

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2021, 22:39:20 »
ben de üzüldüm,bayağı bir umut bağlamıştım,ama aynı zamanda o sözde mucize türk denilen şarlatana da çok öfkelendim,zaten klinik denemelerin sızdırılmaması için eski istihbaratçılarla güvenlik önlemleri almalarından belliydi fiyasko olacağı,demek kötü gidiyordu ama boş olduğu ve saçlarda işe yaramadığı belli olmasın ve yatırımlar etkilenmesin diye güvenlik önlemleri aldılar,bunun türkiye ayağını yürüten servet midir nedir cerrahpaşadaki dermatologun adı; onun da sözlerinin ne kadar boş olabileceğini gördük yani minoxidili günde bir değil iki kez kullanmayı düşünüyorum
Ah be kankam nolucak bu halimiz bu saçın neden tam etkisiz net çözümü yok sen büyüksün Allahım bazıları var vücutta kil yok çok bazıları tam tersi

Facebook Twitter Instagram