Merhaba, bende epeydir takip ediyorum bu ilacı evet sitesinden kalktı ancak sanki FDA onayı aldılar artık ticarileşme aşamasına geçtikleri için kaldırmış olabileklerinii düşünüyorum bu kanıya varmamın en büyük sebebi artık ilaca Dalosirvat adında ticari bir isim verilmiş olması ve aşağıdaki linkte satışının yapılıyor olması FDA onayı almamış ilacı bu şekilde dahi olsa amerikada sattırmazlar diye düşünüyorum. Buna benzer bir kaç site daha vardı.
Link: https://medkoo.com/products/34663
merhaba,ben de bir ara sizin gibi umutluydum bu ilaçtan,öyle ki faz 3 çalışma sonuçlarını ocak 2021de açıklayacaklardı ama açıklamamışlardı(halen açıklanmadı,o kadar dermatoloji kongresi yapılmasına rağmen)işte bundan dolayı bir kaç deneyimli kişi bunun da fos çıktığından bahsetti,ama ben illa ki çıkar diye düşündüm umut etmeye devam ettim ,ilacın faz 3 sonuçları nisanda açıklanacak dediler açıklanmadı,haziran dediler yine açıklamadılar,sanki bir başarısızlıktan kaçarcasına şirketin ismi değişti,ceosu istifa etti, son olarak da yürüttükleri çalışmaların yer aldığı ''pipeline'' sekmesinde artık saç dökülmesi ve ilacı kategorisini kaldırmışlar...başka şeylerden başarı bekleyebilirsiniz belki ama böylesine rezalet bir firmaya artık güvenilmez
ayrıca yıllardır setipiprant ve ru58 ilaçları da satılıyor ama etkileri yan etklileri bilinmiyor,bunları kullananlar da öyle çok iyi geldiğinden bahsetmiyor,ancak bir kaç tane gizli komisyonunu aldığını düşündüğüm elemanlar gerek bu forumda gerek diğer forumda toplu alım yapıyorlar(umarım hiç bari getirdikleri ilaçlar sahte değildir ,insanlar da nasıl güveniyorlar internetteki bu elemanlara anlamıyorum)