Gönderen Konu: Diğer sitelerde minox fin kullanan yok gibi  (Okunma sayısı 1373 defa)

such

• Jr. Member
  • **
Ynt: Diğer sitelerde minox fin kullanan yok gibi
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2021, 23:04:18 »
Ah be kankam nolucak bu halimiz bu saçın neden tam etkisiz net çözümü yok sen büyüksün Allahım bazıları var vücutta kil yok çok bazıları tam tersi
ben artık protez de düşünmeye başladım knk,ama saç yüzünden kendimizi de suçlamamalıyız,toplum yada kızlar saç olmadığı için diğer değerli yönlerimizi görmezden gelip ilkel ve evrimleşmemiş tavırla dışlıyorsa burda kesinlikle üzülüp de kendimize haksızlık yapmamalıyız

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2021, 23:43:06 »
 adam yası 25 kafada tek tel kalmamış yanında yabancı manken gibi hatunla geziyor.kızlar daha çok dişlere bakıyor.en kotu basarsın topiği gecersin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2021, 10:00:03 »
adam yası 25 kafada tek tel kalmamış yanında yabancı manken gibi hatunla geziyor.kızlar daha çok dişlere bakıyor.en kotu basarsın topiği gecersin.

Haklı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2021, 10:23:34 »
 ben saçı sadece karı kız için istiyorum sanıyordum ee bazen ormana giderim kafa dinlerim boşboş saçım az bozulsa çıkarıp tarağı tarıyorum.kimsenin olmadığı zamanlar bile dağınık tutmuyorum sıkıntı geliyor kendi adıma duzgunluğun simgesi herhalde saç.yoksa hatunlar kendilerine baksın 30 yasında 40 yasında gibi oluyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2021, 10:26:21 »
ben saçı sadece karı kız için istiyorum sanıyordum ee bazen ormana giderim kafa dinlerim boşboş saçım az bozulsa çıkarıp tarağı tarıyorum.kimsenin olmadığı zamanlar bile dağınık tutmuyorum sıkıntı geliyor kendi adıma duzgunluğun simgesi herhalde saç.yoksa hatunlar kendilerine baksın 30 yasında 40 yasında gibi oluyorlar.

insan önce kendini beğenecek başkanım her şeyi önce kendi öz ben(cil)liğimiz için yaparız
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2021, 10:52:42 »
 tabiki başkan.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2021, 17:10:54 »
doğru diyon da abi boy kısa olunca saçın önemi artıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2021, 18:32:27 »
 cüce arkadasım var elinden gecmeyen kalmadı.manken gibi kızlada evlilik yaptı.boy kısaysa zeka var.kısa boy tehlikeli olur.

nickless

• Full Member
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2021, 19:51:01 »
Lisede benden küçük boylu çocuk vardı full kızlarla takılıyordu aynı kızlar bana kısa boylu diyordu çünkü sessizdim çevrem pek yoktu içime kapanıktım :D benim gördüğüm kızlar lafa, yavşaklığa ve paraya bakıyorlar. Benim yaşım kelleşmek için daha erken olduğu için ve kendimi kel görmemek için kelleşmemek istiyorum. Yoksa kız bulmak kolay kel halinizle inanın bana. Benim gibi olmayıp kendinize barışık olursanız sıkıntı olmaz bence. Bu arada FDA onaylı 2 tedavimiz var yanında iğneleme masaj dutasterid bazı topikal ürünler gibi tedaviler var bunlar sizi tabi ki nw6dan nw0a çekmez ama kellikten kurtarır tek çare ekim veya protez gibi bakmak yanlış bence

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2021, 19:53:53 »
 bana iyi vakit gecittirirmi mutlu edermi egomu tatmin edermi ilgiyi istediğim gibi verirmi diye bakarlar olaylara tabi bunların hepsini para sağlıyor parasızsan 10 numara tip olsa belli süre şutlarlar.ilaçla dokulmeyi yavaslatıp kalanınıda ektirmek gerek

unalAY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2021, 03:18:45 »
Merhaba, bende epeydir takip ediyorum bu ilacı evet sitesinden kalktı ancak sanki FDA onayı aldılar artık ticarileşme aşamasına geçtikleri için kaldırmış olabileklerinii düşünüyorum bu kanıya varmamın en büyük sebebi artık ilaca Dalosirvat adında ticari bir isim verilmiş olması ve aşağıdaki linkte satışının yapılıyor olması FDA onayı almamış ilacı bu şekilde dahi olsa amerikada sattırmazlar diye düşünüyorum. Buna benzer bir kaç site daha vardı.

Link: https://medkoo.com/products/34663

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2021, 20:15:04 »
 hiçbir işe yaramayan lazer tarağındada fda onayı var.fda onayı işe yarar diye minoxa fine verdiyse o baska.fdadan zararsızdır diye onay alıp bunu ticari taktik olarak kullananlardaa var.aldığı onay fin minden sonra işe yarar diye verdikleri 3.maddemi.fda ilaca değil etken maddeye verir onayı.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 18 Ekim 2021, 23:13:43 »
Merhaba, bende epeydir takip ediyorum bu ilacı evet sitesinden kalktı ancak sanki FDA onayı aldılar artık ticarileşme aşamasına geçtikleri için kaldırmış olabileklerinii düşünüyorum bu kanıya varmamın en büyük sebebi artık ilaca Dalosirvat adında ticari bir isim verilmiş olması ve aşağıdaki linkte satışının yapılıyor olması FDA onayı almamış ilacı bu şekilde dahi olsa amerikada sattırmazlar diye düşünüyorum. Buna benzer bir kaç site daha vardı.

Link: https://medkoo.com/products/34663
merhaba,ben de bir ara sizin gibi umutluydum bu ilaçtan,öyle ki faz 3 çalışma sonuçlarını ocak 2021de açıklayacaklardı ama açıklamamışlardı(halen açıklanmadı,o kadar dermatoloji kongresi yapılmasına rağmen)işte bundan dolayı bir kaç deneyimli kişi bunun da fos çıktığından bahsetti,ama ben illa ki çıkar diye düşündüm umut etmeye devam ettim ,ilacın faz 3 sonuçları nisanda açıklanacak dediler açıklanmadı,haziran dediler yine açıklamadılar,sanki bir başarısızlıktan kaçarcasına şirketin ismi değişti,ceosu istifa etti, son olarak da yürüttükleri çalışmaların yer aldığı ''pipeline'' sekmesinde artık saç dökülmesi ve ilacı kategorisini kaldırmışlar...başka şeylerden başarı bekleyebilirsiniz belki ama böylesine rezalet bir firmaya artık güvenilmez

ayrıca yıllardır setipiprant ve ru58 ilaçları da satılıyor ama etkileri yan etklileri bilinmiyor,bunları kullananlar da öyle çok iyi geldiğinden bahsetmiyor,ancak bir kaç tane gizli komisyonunu aldığını düşündüğüm elemanlar gerek bu forumda gerek diğer forumda toplu alım yapıyorlar(umarım hiç bari getirdikleri ilaçlar sahte değildir ,insanlar da nasıl güveniyorlar internetteki bu elemanlara anlamıyorum)

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 19 Ekim 2021, 14:43:59 »
Kafadan 5-10 yılı silin bence yeni bir tedavi için. Belki çıkarsa Çinlilerden bir şey çıkar.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Ekim 2021, 16:16:38 »
 çıksa çıksa bizden çıkar amuda kalkıp duran bizde meniyi kafaya suren bizde kafayı kazıtıp içine makas sokmaya calısan bizde dermollerle deriyi kan içinde bırakan bizde çılgın bizim millet

Facebook Twitter Instagram