Gönderen Konu: Xpecia tablet,sawpoo şampuan ve hairforte sprey  (Okunma sayısı 20067 defa)

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia tablet,sawpoo şampuan ve hairforte sprey
« : 02 Ağustos 2017, 16:39:47 »
iyi günler arkadaşlar benim yaşım 24 bu aralar saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ön bölgem bayağı seyrekleşti ancak ufak ufak saç telleri ve tüyler var acaba bu ilaçları kullansam faydasını görürmüyüm yardım edebilecek arkadaşlar varmı ?

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Xpecia tablet,sawpoo şampuan ve hairforte sprey
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2017, 17:05:02 »
Şampuanların saç dökülmesini önleyici etkisi yoktur.
Hair forteyi ben şaibeli buluyorum. Ama minoxil olsun hair forte olsun bu tür spreylerin ön bölgeye etki etme oranı çok az
Tepe bölgesinde işe yarıyor.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2017, 17:26:43 »
Peki saç ektirmem doğru olurmu yaşım itibariyle çünkü bu ara psikolojimi ciddi derecede etki etmeye başladı günlük hayatımı kısıtlıyorum bu sebepten dolayı

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2017, 19:09:18 »
Peki saç ektirmem doğru olurmu yaşım itibariyle çünkü bu ara psikolojimi ciddi derecede etki etmeye başladı günlük hayatımı kısıtlıyorum bu sebepten dolayı

Ben 21 yaşındayım birikmiş param olsa 5 dk durmaz ektirirdim : )

Bence ektirmelisin , hiçbirşey senin psikolojinden daha önemli değil.
Her yerde kendini kısıtlıyorsundur seni iyi anlıyorum. Bu zamanları saçlı geçirmeyeceksinde ne zaman geçireceksin?  Bir de bazı şerefsiz insanlar var " saçın dökülmüş" diyorlar.  Sen demesen sanki bizim haberimiz olmayacaktı gavat.  Neyse gerçekten erkeğin bir tek süsü vardır saç ve sakaldır. En önemlisi saçtır. 
Gençlik bir daha gelmeyecek paran varsa iyi bir yerde ektir .
Ama iyi bir yerde ..

Üstüne basa basa diyorum iyi bir yerde

Sonra eski halini mumla ararsın.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2017, 19:33:36 »
Valla tam tamına dediğim gibi bazı insanlar çıkıyor bir çok kişi içinde saçlarımın döküldüğünü söylüyor sanki ben farkında değilmişim gibi moral bozmaktan başka bişey değil para konusu çözülür de benim sıkıntım önlere ektirdikten sonra 5-10 sene sonrası illa geri kalanlarda dökülecek o zaman naparım düşüncesi yoksa hemen ektiririm

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2017, 21:04:51 »
Valla tam tamına dediğim gibi bazı insanlar çıkıyor bir çok kişi içinde saçlarımın döküldüğünü söylüyor sanki ben farkında değilmişim gibi moral bozmaktan başka bişey değil para konusu çözülür de benim sıkıntım önlere ektirdikten sonra 5-10 sene sonrası illa geri kalanlarda dökülecek o zaman naparım düşüncesi yoksa hemen ektiririm

Dönorun iyiyde ileride tepe dökülürse oraya da ektirirsin

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2017, 22:30:10 »
hepsi hairpharma adlı türk firmasının ürünleri, bu ürünlerin içerdiklerinin ne kadar etki ettiği konusunda çalışma yok, firma ilacı basıyor satıyor arkasına bakmıyor, biraz araştırırsanız bu ürünlerin dünyada hiç bir yerde olmadıgını göreceksiniz zaten işe yarasaydı, minoxil gibi heryerde konusuluyor olurdu, dr atilla kayanın yazdıklarına itibar etmeyin herkes birşeyler satma peşinde,

fazla araştırmanıza gerek yok çözüm şudur; saç ekimi + finasterid + vitamin takviyesi + minoxil
bende çok araştırıyordum ama baska alternatif yok
ekim yaptırmadan diğerlerini kullanmanız aman aman bir etki yapmayacaktır zaten boşuna kullanmayın herşeyin yan etkisi var

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2017, 17:20:31 »
Ya gerçekten bunu bende soracaktım on taraf sağ sol döküldü ama bakınca birçok tüy var göz önünde sonuçta kök bunlar saç ekmeden bunları uzatmanın bir yolu yokmudur acaba?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2017, 20:23:59 »
onlar olmeye yuz tutmuş saçlar minoxidil tepede etkili onde zor tepedede sansın varsa birde devamlı kullanım sart o tuyleşen saçlar genetik dokulmenin urunu bitkisel hayatta olmeye yuz tutmuş saçlar
saçları ekmeydi dersin

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2017, 20:54:50 »
Şampuanın saç dökülme engelleyici bir özelliği yok ama sawpoo kullanılabilir ben memnunum. En azından içeriğine bakında psikolojik olarakta mutlu oluyorum.

polska

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Eylül 2017, 20:13:15 »
Xpecia
hepsi hairpharma adlı türk firmasının ürünleri, bu ürünlerin içerdiklerinin ne kadar etki ettiği konusunda çalışma yok, firma ilacı basıyor satıyor arkasına bakmıyor, biraz araştırırsanız bu ürünlerin dünyada hiç bir yerde olmadıgını göreceksiniz zaten işe yarasaydı, minoxil gibi heryerde konusuluyor olurdu, dr atilla kayanın yazdıklarına itibar etmeyin herkes birşeyler satma peşinde,

fazla araştırmanıza gerek yok çözüm şudur; saç ekimi + finasterid + vitamin takviyesi + minoxil
bende çok araştırıyordum ama baska alternatif yok
ekim yaptırmadan diğerlerini kullanmanız aman aman bir etki yapmayacaktır zaten boşuna kullanmayın herşeyin yan etkisi var

Xpecia tablet içeriğindeki vitamin ve minerallerin halihazırda DHT yi baskılayıp dökülmeyi önlemeye çalıştığını biliyoruz ki içerisinde Saw Palmetto dan Gingko bilobaya folik asite çeşitli mineralin olduğu kutusunda yazıyor ve Xpecia nın formulü benim bildiğim kadarıyla 2 kere değişti bile bu da halihazırda üzerinde çalıştıklarını gösterir.Ben kullanıp memnun kalmıştım 1-2 yıl önce dökülmeyi inanılmaz azaltmıştı.Sonra saç ektiririm ne uğraşacagım dedim şu an tekrar başladım.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2018, 11:45:07 »
Sawpoo şampuan her türlü saç için kullanılabilse de daha çok ırsi dökülme problemi olan ve dökülme olmaksızın kırılma, kökten kırılma, çatallanma,sönme, matlaşma gibi kalite kaybı olan saçlar için formüle edilmiştir.Bu şampuan saçları kökten besleyen biotini ve dökülme sebebi olan DHT yi baskılayan saw palmetto özütünü yoğun miktarda içermektedir ve bu sayede saçların sağlıklı, daha kalın ve dolgun görünümlü olmasını sağlar.Saçlarınızdaki zaman içinde oluşacak bu kalite artışı sayesinde saçlarınız güneş ışınları,toz,rüzgar,kuaförlük hizmetleri gibi travmatik dış etkilere karşı daha dayanıklı hale gelecektir.

Saw palmetto diğer şampuanların içerdiği temizleyici ve bakım yapıcı ürünlere ek olarak içerdiği *Saw palmetto ile saç köküne zarar veren DHT yi baskılayarak ırsi saç dökülmesini engeller *Biotin (B7 vitamini – Vitamin H ) ile saçı kökten besleyerek kalitesini artırır bu sayede kırılma,sönme,çatallanma ve uzamama gibi sorunları çözer *Biotin ve diğer besleyiciler sayesinde saçın uzama hızını artırır. *Çinko (Zink) sayesinde çinko eksikliğinden kaynaklanan metabolik saç dökülmesini engeller *Provitamin B5 (pantotenik asit) saçın beslenmesini artırarak kalite artışı sağlar,saçın parlaklığını ve nemini artırır. Sawpoo şampuanı şu durumlarda tercih etmelisiniz -Irsi saç dökülmesi -Bayanlarda erkek tipi saç dökülmesi -Saçta kırılma,çatallanma,matlaşma gibi kalite kaybı -Saçın uzama hızının yavaşlaması. -Boya fön gibi kuaförlük hizmetlerine bağlı yıpranmayı önleme amaçlı.

İçindekiler

Biotin
Procapil
Saw palmetto extr
Zinc (çinko) suphate
Provitamin B5
Nettle Water
Amonium Lauryl
Cocoamido Fropyltanine
Cocoglucoside
Polquaternium
Nacl
Di Sodium cocoamphodecatate
Diethanolamide
Tetrasodium edta
Cocmidodea ethyleneglycol disterate
Wheat oil cammoile oil
Citric acite peg-7
Glyceryl cocoate 5-chlovo
2-methyl
2h-isothiazol

Prospektüsü çok iddialı ,kullananlar varsa yorum alırsak çok memnun olurum.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2018, 14:40:17 »
Ben kullandım köpürme olmuyor ondan heralde saça zararlı.bisey yok diyolar dökülmeyi durdu mu herkesin de bildiği gibi durdurmadı tabiki yine teller elime geliyodu baya ama sanki saçı biraz kalın gösteriyo yani normal şampuan çok fazla yumuşatıyo o yüzden ince gösteriyor tek artısı bu gibi geldi bana

Otantikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2018, 23:00:47 »
Şampuanın saç dökülme engelleyici bir özelliği yok ama sawpoo kullanılabilir ben memnunum. En azından içeriğine bakında psikolojik olarakta mutlu oluyorum.

Hocam yaşım 21 Tepe bölgem icin hairforte yada minoxidil kullanmalı miyim düzenli kullanirsam tepe bölgesi kapanır mi? Birde Bu ilacı bi çok kişi tavsiye etmiyor bırakınca çıkanlarla beraber Var olanlarida döküyormus.

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2019, 16:52:34 »
En doğrusu olur bu tip Ürünler bırakınca daha fazla döker para kaybı

Facebook Twitter Instagram