Kardeşim öncelikle sabırlı ol 7 ayı bekle sen ektireli çok olmamış dik ekilen saçlar dik çıkıyor evet ama sonradan form alıp yumuşuyor. Ben de saç ektirmiştim kötü bir görüntü vardı çok kafama taktım ama sonra mikromotor ile söküm yaptırdım çizgiyi düzelttirdim. Sökülen yerlerde başta iz kalıyor ama sonra bütün iz gidiyor deri kendini yeniliyor 3 ay içerisinde. Sen kafana takma bence önce sabırlı ve soğukkanlı olmayı öğren. Seni çok iyi anlıyorum haklısın evet ama sabırsız aceleci olursan yine yanlış karar verirsin daha da kötü olur. O sakalların düzelecek emin ol her şeyin bir çözümü var önemli olan senin sabredip en doğru çözümü bulman. Başta hata yapıp araştırmadan karar vermişsin ama şimdi de aynısını yapma bekle sadece yandım ben bittim ben deme. Mikromotorla söküm işleminde iz kalmıyor deri kendini yeniliyor benim söküm yapilan yerler yaraydı kızarıktı şimdi en ufak iz yok. Bu işin ehli hakan Doğanay bence sen 7-8 ayın bitmesini bekle zaten görüntü çok daha güzel olacak ve küçük bir revize ile halledeceksin merak etme bu konuda güven bana süreci bekle ben sana yardımcı olurum iletişim halinde oluruz. Psikolojik danışmanım ben hem psikolojik olarak hem de Ekim ile ilgili sana yardımcı olmaya çalışırım takma kafana rahatına bak. Çık gez dolaş seni bir gören bir daha görmüyor ya da dibine sokulup sakalına bakmıyor herkes kendi derdinde bu günü istesen de bir daha yaşayamayacaksın o yüzden en iyi şekilde geçir günlerini. Kendine bunlar geçici ve düzelecek de teknoloji gelişti senin sakalını mı halledemeyecekler merak etme işin ehli çok doktor var Türkiye'de sabırlı ol ve doğru kararı vermeye çalış strese gerek yok emin ol
En sağlam en doğru budur.
Öncelikle çok geçmiş olsun ama karamsarlığa kapılırsan kimseler sana yardım edemez bunu kendine lütfen söyle arkadaşım. Sabırlı ol ve hatandan ders çıkar (tam araştırmayıp acele etmen..)
Psikolojini bozma lütfen kendine olumlu konuş hayatın neden kararsın ki bu işin çözümü var ve bunu bulmak için sabrederken daha güzel bir şekilde araştırabilirsin.
Farz et ki şimdi biri geldi sakallarına yorum yapıyor falan eeeee? O kişinin başka işi gücü yok mu kendi dertleriyle ilgilensin senin sakallarına yorum yapacağına. Bir kaza olmuş talihsizlik yaşamışsın gelip sakalına laf eden kişi net varoştur. Hayatı kalitesizdir gelip seninle uğraşıyordur.
Beyaz havlu atman için çok erken lütfen inancını kaybetme çözüme konsantre ol.
Ayrıca son olarak bu yeri mahkemeye verebiliyor musun bilmiyorum ama içindeki öfkeyi doğru şekilde yönlendirebilirsin. Lütfen gülümse ve olumlu düşün.