Gönderen Konu: Sibel Ulusan 3525 greft 2217 kanal 2. ekim  (Okunma sayısı 5565 defa)

Ersin Örer

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sibel Ulusan 3525 greft 2217 kanal 2. ekim
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2021, 14:41:37 »
Planlama açısından iyi düşünülmemiş bir ekim , siz istediyseniz saygı duymak lazım
İşin açığı 3500 mevcut açık alanın yarısına ancak yeterdi ama ön tarafları çok sıkılaştırıp arkanın kabak gibi kalmasını istemiyordum. Sibel hoca ekim esnasında sordu komple yapatmak mümkün değil yarısını eski ekim alanına yarısını arka ve tepeye dağıtalım en azından tepede biraz kararma sağlar ve karşıdan iyi görülür dedi. Kararın doğruluğu yanlışlığı tartışılabilir peki sizce ekim planması nasıl olmalıydı. 

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2021, 00:25:56 »
Insanlara örnek olması lazım erken yaşta ekim yapmak, yada alanı geniş olanlara. İlla bir kaç saçtelim olsun yeter dememeli lazım. Önce biraz bekleyip saçlarım ne kadar dökülüyor ve düşünüyorsa 30tan sonr ektirmesi lazım. Önceden medikal tedaviyle denemesi lazım, ardından da ekim düşünebilir.
Merkezler hepsi para peşinde, insanları düşündükleri yok. Eğer düşünselerdi ekim yapmazlardı size. Türkiye denetim de yok bu konuda. İnşallah birgün hükümet buna el koyar ve herkese ekim yaptırmaz.
Merkezler ileriye dönük bir planlama yaptıkları yok, sadece para kazanıyım yeter bunlar için. Insanın da tabiki bunları araştırıp ona göre karar vermesi lazım.

Size gemiş olsun, inşAllah sonuç güzel sonuçlanor sizin için.

Ersin Örer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2021, 13:28:23 »
Insanlara örnek olması lazım erken yaşta ekim yapmak, yada alanı geniş olanlara. İlla bir kaç saçtelim olsun yeter dememeli lazım. Önce biraz bekleyip saçlarım ne kadar dökülüyor ve düşünüyorsa 30tan sonr ektirmesi lazım. Önceden medikal tedaviyle denemesi lazım, ardından da ekim düşünebilir.
Merkezler hepsi para peşinde, insanları düşündükleri yok. Eğer düşünselerdi ekim yapmazlardı size. Türkiye denetim de yok bu konuda. İnşallah birgün hükümet buna el koyar ve herkese ekim yaptırmaz.
Merkezler ileriye dönük bir planlama yaptıkları yok, sadece para kazanıyım yeter bunlar için. Insanın da tabiki bunları araştırıp ona göre karar vermesi lazım.

İlaç, serum şampuan çok şey kullandım zamanında o tedavilerden pek umudum kalmadı. Ekim konusundaki görüşlerinize bir şey diyemem çok fala kötü örnek var ama direkt bu forumda bile çok ciddi açıklıkları kapanan insanlar var bakalım benimki nasıl sonuçlanacak.
  • Ekim Tarihi: 2016
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Transplus konya
  • Greft Miktarı 2711
  • Yaşınız 27

cengo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2021, 14:00:36 »

Saçların iyice dökülmesini beklemek yerine Finas kullanıp ekim yapmak daha akıllıca olur. Gidenin yerine gelen yok. Açıklık iyice artsın çok mantıksız önemli olan saçları koruyabilmek. Hastamıza finas kullanması önerilmiş bence en doğru uygulama yapılmış.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2021, 00:49:45 »
Planlama gayet doğru yapılmış.yaş 27 kafa olmuş norwood 7 daha başka nasıl bir planlama olabilirdi çok bilmiş arkadaşlarımız birde fikir atsalardı ortaya çok iyi olurdu  :) medikal tedavi desen onun için bile çok geç .bence yapılan işlem doğru ve bekleyip görmek lazım sonucu,umarım sonuç güzel olur.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Ekim 2021, 09:12:56 »
Planlama gayet doğru yapılmış.yaş 27 kafa olmuş norwood 7 daha başka nasıl bir planlama olabilirdi çok bilmiş arkadaşlarımız birde fikir atsalardı ortaya çok iyi olurdu  :) medikal tedavi desen onun için bile çok geç .bence yapılan işlem doğru ve bekleyip görmek lazım sonucu,umarım sonuç güzel olur.

Hocam öncelikle çok bilmiş vs değiliz . Fikir atın ortaya demişsiniz ama siz bir fikir atmamışsınız sadece bilmişlikle suçlamışsınız. Biz burada başkalarına saldırmak yerine kendi fikirlerimizi söylersek ektiren arkadaşa daha faydalı olur .

Ben fikrimi söyleyeyim arkalara ekilen greftler kararma vs yapmayacak sadece topik vs kullanımına olanak verir. Eldeki grefti ön ve orta sıklaştırma yapılsa en azından o bölge sık olurdu. Ben mesajımda yazdım ekim yaptıranın tercihi ise sygı duymak lazım ki adam açıkladı arka kabak istemiyorum dedi. Yani ortada çok bilen yok sizin gibi konuyu okumayan ve fikir beyan etmeyen var .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2021, 10:57:53 »
Adam rahat rahat sürecini paylaşsın arkadaşlar.
Global Moderator

Ersin Örer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 12 Ekim 2021, 13:29:07 »
Arkadaşlar 20. gün fotoğrafları bu şekilde donör bölgenin epey seyreleceği söylenmişti. Ancak arka tarafın 20 günde iyi toparlandığını düşünüyorum. Yanlar fena değil sadece sağ taraf daha zayıf duruyor. İlgisi var mı bilmiyorum ama yaraları da daha geç iyileşmişti. Zafer hocayla görüştüm. 2. PRP yapılırken zayıf olan sağ kulak üstü donör bölgeye de prp yapılacak.  Planlama konusunda vertexe ekim yapılmasını doğru bulmayan arkadaşlara fikirleri için teşekkür ederim. Şahin ÇELİK'te vertexe yapılmaması gerektiğini söylemişti. Ancak hem topik hemde saç simülasyonu yaptırma ihtimaline karşın az biraz saçın gerektiğini düşünüyorum. O yüzden böyle bir tercih yaptım. Umarım başarılı olur.
  • Greft Miktarı 2711
  • Yaşınız 27

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 13 Ekim 2021, 15:46:42 »
Donör durumunuz normal bence alım iyi yakın zamanda daha iyi şekilde toparlar saç ekimi alanında şok dökülme başlamış görünüyor 10 gün sonra pek ekilen saçlardan eser kalmaz diye düşünüyorum şimdilik güzel her şey umarım güzel olur

americano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Ekim 2021, 06:12:43 »
gercekten gordugum en acik alanlardan. Donor alinin da cok guclu durmuyor. Ancak boyle durumlarda sanki secilen hocanin tecrubesi daha da onem kazaniyor. Medikal ilac takviyesi de aliyorsan bence elinden gelenin hepsini yapmissin. Boyle bir kafaya yapilabilecek en mantikli planlama olmus diyebiliriz. Surec icin bol sans :)

Ersin Örer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 24 Aralık 2021, 19:44:08 »
Arkadaşlar şimdilik çok ciddi bir hareketlenme yok gibi duruyor. Donör bölgesi olan ense ve kulak üstü toparlandı sayılır. Aşırı seyrek gelmiyor gözüme tepe bölgedeki açık alan çok geniş olduğu için vertex de çok üst düzey bir şey beklemiyorum ancak ön taraftan ümitliyim. Yaklaşık 90 gün oldu ekim yapılalı. Özelden soranlar olmuş ben 2. paketi tercih ettim o zamanki kurla 2000 euro 20.000 yapıyordu. Tecrübeli olanlar yorum yaparsa sevinirim.
  • Greft Miktarı 2711
  • Yaşınız 27

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #26 : 25 Aralık 2021, 01:12:21 »
Arkadaşlar şimdilik çok ciddi bir hareketlenme yok gibi duruyor. Donör bölgesi olan ense ve kulak üstü toparlandı sayılır. Aşırı seyrek gelmiyor gözüme tepe bölgedeki açık alan çok geniş olduğu için vertex de çok üst düzey bir şey beklemiyorum ancak ön taraftan ümitliyim. Yaklaşık 90 gün oldu ekim yapılalı. Özelden soranlar olmuş ben 2. paketi tercih ettim o zamanki kurla 2000 euro 20.000 yapıyordu. Tecrübeli olanlar yorum yaparsa sevinirim.
Hayırlı olsun 90 gün olmasına rağmen güzel ilerlio süreciniz dahada  gelisecektir

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 25 Aralık 2021, 04:47:46 »
Öncelikle sibel hocanın sedye konusuna ben de katılıyorum gerçekten aşırı rahatsız. Yani insan nefes alamıyor burnum düzleşmiş gibi hissettim ben de tamam kalsın deyip yarıda bırakmayı çok kez aklımdan geçirdim.

Ekimine gelecek olursak. Planlama yapılması gereken şekilde olmuş ama benim dikkatimi çeken ön bölge, ön bölge ilk ekimde de doğru değil orası da fazla tel tel. Sibel hoca oraya girdi mi bilmiyorum ama benim ilk tercihim de ön çizgi olurdu diye düşünüyorum

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2021, 10:09:00 »
90 güm için güzel gelişmiş saçların artarak devam eder

Sedyelerin hepsi aynı ayrıca :) uzun süre dayanmak hareketsiz zor.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2021, 10:16:05 »
Güzel ilerliyor kararmalar başlamış hayırlısı olsun

Facebook Twitter Instagram