Saç Ekimi Sonuçları
denemeden bilemezsin, potansiyel vaad eder ama biz sana fin kullan diyemeyiz. araştırma, doktor ve sorumluluğu alıcak kişi sensin.
Aslında 1 aydır kullanıyorum ve herhangi bir yan etki görmedim 3-6 ay arası kullanıp ona göre devam etmeye ya da etmemeye karar verecem,Bir yandanda ekim yapıp bahar aylarına kadar sıkı saçla girmek istiyorum
1 aydır yan etki yoksa mesela güzel bir gösterge yan etki olmaması için.[/quoteAbi peki ekimden sonra ne kadar süre kullanıp bırakayım
şöyle o ilaç ömürlük taki ben tamamım saçlarımdan kayba hazırım diyene kadar. ekimden sonra bırakırsan ekilenler durur kendi saçların dökülebilir genetik olarak.
ilacı kullanırken çocuk yapmak sakıncalı, hamilelerin dokunması sakıncalı o kadar. ayrıca spermde sıvılaştırma yapabilir ki bu da çocuk istersen yapma şansını düşürür.
İlgin için teşekkür ederim, gerekirse 3-6 ay kullanırım ondan sonra günde iki defa sadece xpecia alırım nasıl fikir? Bu arada değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim
hımmm xpecia nın içeriği vitamin biotin ve güzel yani ama sence nasıl çok etkili oluyor ki bu konu forumda tartışıldı bi bak iki ilacı aynı anda yaz arama barına
acele etme çok erken ekim için