Gönderen Konu: Şakakların açılması ve Saç dökülmesi  (Okunma sayısı 2360 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Şakakların açılması ve Saç dökülmesi
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2021, 20:44:05 »
Abi ama şekil olarak kısyken çok kötü duruyor ve önleri em cansız hemde geç uzuyor işte en yakın zamanda bir losyon var İstanbulda biri hazırlıyor baya etkili losyonmuş dermaroller le onu kullanacam
Finasterid, antiandrojen ve türevlerini bitkisel olsa dahi dermaroller ile kullanma. Buna dikkat etmende fayda var.

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2021, 19:33:38 »
Finasterid, antiandrojen ve türevlerini bitkisel olsa dahi dermaroller ile kullanma. Buna dikkat etmende fayda var.
Abi sebebi ne peki açıklar mısınız

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2021, 15:32:37 »
Ön bölgenin daha fazla dökülmesini bekleyin derim, en azından daha doğru ve ilerisini hedefleyen bir planlama yapılır. Saç dökülmen her gün daha fazla artacak, iyi ki 2 yıl önce ektirmemişim diyeceksin.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2021, 15:26:55 »
Ön bölgenin daha fazla dökülmesini bekleyin derim, en azından daha doğru ve ilerisini hedefleyen bir planlama yapılır. Saç dökülmen her gün daha fazla artacak, iyi ki 2 yıl önce ektirmemişim diyeceksin.
[/quote
Abi galiba bekliyecem bende

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 01 Ekim 2022, 00:20:42 »
Selam arkadaşlar abilerim saç konusunda yardımınıza ve tavsiyenize ihtiyacım var çok acil lütfen. Şimd abilerim geçen sene yaşadığım olaylardan ötürü saçım baya döküldü seyrelsi ve açıldı özellikle şakak ve ön bölge ile saç çizgisi kalın olan saçlarım inceldi
Ve ben bunu hem ruhen hem görüntü olarak çok takıyorum bu yüzden saç ektirmeye karar verdim yaşım 24 e yeni girdim tavsiye ve ya önerebileceğiniz bir şey varsa litfen yeşillendirin özellikle
Kod: [Seç]
hintell abi  bu konuda deneyim ve tecrübeleriniz var ban yardımcı olacaksanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Ekim 2022, 09:59:41 »
Haftada 3 kere (pzt,çar,cuma) 1/4 proscar kullan. Yaşında 24 zaten burada 18-19 yaşında kullanan var. Ben 19’da başladım tedaviye. Sen dediğim gibi proscarı kullan. Bu arada şu anda iyi bir ekim için sana 25K falan lazım. Saç dökülmesi de ömür boyu devam eden bir şey. Ekim yaptırdım bitti diye bir şey yok. İlacı kullandıktan 12-18 ay sonra bi durum değerlendirmesi yapıp ekime ihtiyacın olup olmadığına karar verirsin.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 02 Ekim 2022, 14:12:36 »
Haftada 3 kere (pzt,çar,cuma) 1/4 proscar kullan. Yaşında 24 zaten burada 18-19 yaşında kullanan var. Ben 19’da başladım tedaviye. Sen dediğim gibi proscarı kullan. Bu arada şu anda iyi bir ekim için sana 25K falan lazım. Saç dökülmesi de ömür boyu devam eden bir şey. Ekim yaptırdım bitti diye bir şey yok. İlacı kullandıktan 12-18 ay sonra bi durum değerlendirmesi yapıp ekime ihtiyacın olup olmadığına karar verirsin.
Geri dönüş için teşekkür ederim. proscara yaklaşık 1 aydır  başladım. Yani pek tedavilik bir durum göremiyorum. Foto atacam ama telefon dan dolayı kabul etmiyor fotolarımı

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 12 Ekim 2022, 13:15:45 »
Geri dönüş için teşekkür ederim. proscara yaklaşık 1 aydır  başladım. Yani pek tedavilik bir durum göremiyorum. Foto atacam ama telefon dan dolayı kabul etmiyor fotolarımı

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 12 Ekim 2022, 13:19:09 »

Güncel fotolarım burda ekim uygunluğu ve tavsiyelerinizi beklerim

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 12 Ekim 2022, 13:21:53 »
Selam dökülmen devam edicek bu sekilde saç ektirirsen saçlarıno toparlamadan
Ancak yama yapmış olursun bir yer dolar bir yer boşalır

Medikal tedavilere başla sonra ekim düşün
Abi güncel fotolarıma bakar mısınız? Yorumunuz ne olur? Teşekkürler

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2022, 20:25:06 »
sana 3,5 k 4,5 arası graft lazım saç ekimi. yaptırırsan. bilmediğin losyonları önermem. dermarollerla da kendine eziyet etme. çok az kişide tek başına sonuç veriyor ve çok eziyetli.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 13 Ekim 2022, 22:27:38 »
1 yıl fin kullan sonra asumana ektir derim
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 13 Ekim 2022, 23:31:36 »
sana 3,5 k 4,5 arası graft lazım saç ekimi. yaptırırsan. bilmediğin losyonları önermem. dermarollerla da kendine eziyet etme. çok az kişide tek başına sonuç veriyor ve çok eziyetli.
Tabi bence benim saçımın dermaroller ilk bir durumu kalmamış gibi ektirme arefesindeyim ve kararsızım

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 13 Ekim 2022, 23:35:35 »
1 yıl fin kullan sonra asumana ektir derim
Hocam fin etkisi olur mu? Açıkçası Asuman hanımın ekimleri çok güzel oluyur ama mesafe olarak orası bana uzak kalır

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Ekim 2022, 23:50:21 »
Hocam fin etkisi olur mu? Açıkçası Asuman hanımın ekimleri çok güzel oluyur ama mesafe olarak orası bana uzak kalır

denemeden bilemezsin, potansiyel vaad eder ama biz sana fin kullan diyemeyiz. araştırma, doktor ve sorumluluğu alıcak kişi sensin.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Facebook Twitter Instagram