Arkadaşlar 225. Günden herkese merhabalar .
Bir kaç fotoğrafımı gün ışığına saçlarımı yıkayıp ,kurutup öyle çekim yaptım. İlaçları yaklaşık 15-16 gündür kullanmıyorum,5 ay boyunca çok disiplinli ve düzenli bir şekilde kullandım ve yoruldum biraz dinlenmek istedim.
Saç dökülmelerim durdu diyebilecek kadar azalmış durumda.
Başta moderatör ve tecrübeli büyük ve küçüklerime yöneltmek istediğim çok da merak ettiğim sorularım var .
1-)
Saçlarımı yıkayıp kuruttuk dan sonra hafif nemli iken çok güzel ve hacimli duruyor ön taraflar fakat tamamen kuruduktan sonra kendini baya bir çekip dalgalı ve cansız duruma çekiyor. Sanki kırıklar var hep,7. Ayı devirdik artık düzelmeler olacak mı ?
2-)
7. Aya girdikten sonra ve saçlarım şekil alacak şekilde uzadığı İçin 3-4 defa fön kullandım çok güzel dolgun hacimli ve düz duruyordu çok da memnun oldum eski saçlarım gibi , fön kullanmak İçin çok mu erken davrandım bununla alakalı yorum istiyorum .
3-)
7. Aydan sonra ,5 ay daha bir süre önümüzde var bundan sonra nasıl seyredecek önümüzdeki aylar ?
*** Operasyonu tamamlanmış ve tecrübeli olan tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum***
Kullanmakta olduğum ilaçlar ;
- Evocapil Günde 2 adet
- Proscar Günde 1 adet 4/1
- Solgar Alpha Lipoic Acid ( 15 günde) 1 adet
- Solgar D vitamini (15 günde) 1 Adet
- Prozinc plus şampuan ve Prozinc plus sprey günde 2 defa
** 3 günde 1 defa Konazol şampuan .