Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26841 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #165 : 03 Nisan 2022, 00:37:38 »
Öylesine mi sormadınız? Yoksa bu biraz ayıp bir şey mi :) bende o klinikte saç ektirmek istiyorumda max greft sayısını "talep" etmek istemiştim, şuan acaba yanlış bir şey mi yapmış olurum, tamamen onlara mı bıraksam diye düşünüyorum
Öylesine demeyelim de , Asuman hanım gerçekten işinin ehli,profesyonel işçilik çıkarıyor . Bence ileriyi de görebiliyor ondan dolayı onun fikirlerine sadık olup kendimi o şekil teslim ettim. İleri de bir ikinci operasyon olması adına biraz malzeme bıraktı aslında diyebiliriz. Dökülme tipi ve  şiddetini,kişinin de yaşını baz alarak düşünürsek maksimum greft e tabi ki başvurulabilir . Yaş 35 i geçmiştir dökülme durmuştur maksimum greft çalışılması normal etkili bir durum. Fakat yaşın 20-25 aralığıdır bi 5 sene sonraya iyileştirmeler adına malzeme bırakılması sağlıklı bir karar olur.
Planlama esnasında Asuman hanım detaylı bir şekilde ilgilenip sizin için en sağlıklı kararı sizlerle paylaşıp mutabık kaldığınız takdirde operasyona alacaktır diye düşünüyorum,bende öyle oldu çünkü ..
Ben yerinizde olsam Asuman hanıma bırakırım komple ,operasyon öncesi kullanmamı rica ettiği ürünler bende büyük bir etki yarattı ,yaklaşık 50-60 gün kullandım. Seyrek hiç uzamayan yerlerde kararmalar ve saç kalitesi artışı oldu,hiç dökülmeyen donör alanı eskiye nazaran daha hızlı uzayıp kalınlaştı, baktık ki vücut vitamine güzel tepki veriyor ve malzeme alacak alanı genişletti o şekilde operasyona girdik. Umarım gönlünden geçen olur,başta Allah hayırlısını nasip etsin diyelim. Önce Allah ,sonra kul yani Asuman hanım dedim. Teşekkür ederim yorumun İçin tekrardan.👍🏻😀

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 03 Nisan 2022, 00:58:57 »
Öylesine demeyelim de , Asuman hanım gerçekten işinin ehli,profesyonel işçilik çıkarıyor . Bence ileriyi de görebiliyor ondan dolayı onun fikirlerine sadık olup kendimi o şekil teslim ettim. İleri de bir ikinci operasyon olması adına biraz malzeme bıraktı aslında diyebiliriz. Dökülme tipi ve  şiddetini,kişinin de yaşını baz alarak düşünürsek maksimum greft e tabi ki başvurulabilir . Yaş 35 i geçmiştir dökülme durmuştur maksimum greft çalışılması normal etkili bir durum. Fakat yaşın 20-25 aralığıdır bi 5 sene sonraya iyileştirmeler adına malzeme bırakılması sağlıklı bir karar olur.
Planlama esnasında Asuman hanım detaylı bir şekilde ilgilenip sizin için en sağlıklı kararı sizlerle paylaşıp mutabık kaldığınız takdirde operasyona alacaktır diye düşünüyorum,bende öyle oldu çünkü ..
Ben yerinizde olsam Asuman hanıma bırakırım komple ,operasyon öncesi kullanmamı rica ettiği ürünler bende büyük bir etki yarattı ,yaklaşık 50-60 gün kullandım. Seyrek hiç uzamayan yerlerde kararmalar ve saç kalitesi artışı oldu,hiç dökülmeyen donör alanı eskiye nazaran daha hızlı uzayıp kalınlaştı, baktık ki vücut vitamine güzel tepki veriyor ve malzeme alacak alanı genişletti o şekilde operasyona girdik. Umarım gönlünden geçen olur,başta Allah hayırlısını nasip etsin diyelim. Önce Allah ,sonra kul yani Asuman hanım dedim. Teşekkür ederim yorumun İçin tekrardan.👍🏻😀

Uzunca yazmışsın, adamsın :)  Seni gayet güzel anladım. Cevap verdiğin için ben teşekkür ederim 👍🏼👌🏼
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #167 : 02 Mayıs 2022, 23:23:34 »
Arkadaşlar 200. Gün e ait olan bir kaç fotoğraf,önden olan çekim ve 1 adet tepeden çekim.
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #168 : 03 Mayıs 2022, 01:49:32 »
harika bir sonuç olmuş ekim sıklığına diyecek kelime yok ,resmen yeniden saçlanmışsınız güle güle tarayınız  |-nazarboncugu-|

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #169 : 03 Mayıs 2022, 08:48:19 »
harika bir sonuç olmuş ekim sıklığına diyecek kelime yok ,resmen yeniden saçlanmışsınız güle güle tarayınız  |-nazarboncugu-|
Çok teşekkür ederim sağolun
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 03 Mayıs 2022, 08:51:03 »
Görüntü ve degişim çok iyi kral nazar değmesin🧿

Tepe nasıl? Karanlık duruyor resim baya, flashli yada gün ışığında verteksi atarmısın

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #171 : 03 Mayıs 2022, 14:42:56 »
Görüntü ve degişim çok iyi kral nazar değmesin🧿

Tepe nasıl? Karanlık duruyor resim baya, flashli yada gün ışığında verteksi atarmısın
Teşekkür ederim tabi paylaşırım 👍🏻
  • Yaşınız 25

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #172 : 03 Mayıs 2022, 15:12:31 »
Çok güzel görünüyor.  |-nazarboncugu-|
Süreç hala devam ediyor ve nihai sonuca ulaşmış değil. Çıkan saçların kalınlaşması dökülmenin stabilleşmesiyle birlikte çok daha iyi bir görüntü oluşacaktır.
İlerleyen birkaç yıl içinde vertexi de kapsayan bir sıklaştırma ekimin için hem saç hemde sakalda yeterli miktarda donör var. Daha ne olsun.
Bu arada çoğu kişi dikkat etmez ama keskin bir şakak insanı olduğundan daha genç gösteriyor. Şakaklarında çok güzel görünüyor

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #173 : 03 Mayıs 2022, 18:08:43 »
Çok güzel görünüyor.  |-nazarboncugu-|
Süreç hala devam ediyor ve nihai sonuca ulaşmış değil. Çıkan saçların kalınlaşması dökülmenin stabilleşmesiyle birlikte çok daha iyi bir görüntü oluşacaktır.
İlerleyen birkaç yıl içinde vertexi de kapsayan bir sıklaştırma ekimin için hem saç hemde sakalda yeterli miktarda donör var. Daha ne olsun.
Bu arada çoğu kişi dikkat etmez ama keskin bir şakak insanı olduğundan daha genç gösteriyor. Şakaklarında çok güzel görünüyor
İlgilenip ,böylesine güzel yorum yapıp mutlu ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım yazdıklarınız gerçekleşir ,ben şuan ki halimden bile memnunun ama daha da sıklaşmadı ve kalınlaşması daha da mutlu eder. Çok sağolun 🙏
  • Yaşınız 25

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 03 Mayıs 2022, 18:36:28 »
Güzel gidiyor resimler biraz daha açık alanda olsa iyi olur :) sanırım sizi instegram hesabında paylaşmış Asuman hanım

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #175 : 03 Mayıs 2022, 18:57:29 »
Güzel gidiyor resimler biraz daha açık alanda olsa iyi olur :) sanırım sizi instegram hesabında paylaşmış Asuman hanım
Teşekkür ederim,yok hayır henüz İnstagram da bir görüntüm yok
  • Yaşınız 25

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 03 Mayıs 2022, 20:30:59 »
https://www.instagram.com/reel/CcnpRd_DhSC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Buradakini siz sandım greft sayısı da aynı olunca
Alttaki linkin sahibine aitmiş
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24535.90
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2022, 20:47:05 Gönderen: Robert »

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #177 : 04 Mayıs 2022, 00:22:58 »
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 04 Mayıs 2022, 01:26:00 »
Çok güzel bir saç ekimi sonucu güle güle tara saçlarını
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #179 : 04 Mayıs 2022, 17:48:29 »
Çok güzel bir saç ekimi sonucu güle güle tara saçlarını
Çok teşekkür ederim. Hintell malum 6. Ayı da devirmek üzereyiz. Bundan sonra ki devam eden 6 ay da ne gibi değişimler söz konusu olabilir? Tecrüben dahilinde biraz bahseder misin lütfen ? @hintell
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram