Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26849 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #150 : 02 Nisan 2022, 13:25:29 »
Masallah bence guzel gıdıyor kardesım. 6 ay daha yolun yarısı ama sımdıden basarılı sonuc olarak degerlendırebılırım kendı adıma. Bakımlara devam
Çok teşekkür ederim

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #151 : 02 Nisan 2022, 13:25:56 »
Vay be. Görüntü ve değişim çok iyi kral.

Ama gün ısığında tepedende foto ativer sana zahmet dodo
Çok teşekkür ederim detaylı şekilde paylaşacağım
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #152 : 02 Nisan 2022, 13:27:25 »
Oooo süper olmuş Dodo saçlar maşallah 184 gün çok erken sonuş süper
Hocam çok teşekkür ederim inşallah daha da iyi olacaktır,şu dökülme huzursuzluğunu bir atlatsam başka birşey istemiyorum . Midem ilaç doldu yemin ederim,ilaç içmek de ayrı psikolojik olarak etkiliyor 70 yaşında dede gibi ilaçları koyuyorum önüme ayrı bir dert ,inan vitamin olmasına rağmen derbeder yapıyor 😀
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 02 Nisan 2022, 14:30:17 »
Maşallah dodo herşey mükemmel ilerliyor, Allah nazarlardan saklasin. 👍 dökülmeler olabilir,kafana takmaya gerek yok saçlar her daim döngüde, birde ameliyat geçirdin süreç bittiği zaman saçlar oturmuş olur,dökülme de normal seyrinde olur.Süreç bittiği zaman, proscar hariç takviyeleri yavaştan bırakırsın.

TENTENN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 02 Nisan 2022, 14:37:04 »
Çok beğendim zaten yakışıklıydın şimdi dahada karizma olmuşsun dostum.Bende 90.güne az kaldı ama moraller düştü hareketlilik 90dan sonramı başlıyor  ;D |-onayisareti-|

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 02 Nisan 2022, 14:51:42 »
Çok iyi gidiyor acaba proscar dışında takviyelere nasıl karar verdin merkez mi önerdi yokksa kan testi yapıp öyle mi aldın

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #156 : 02 Nisan 2022, 16:58:02 »
Maşallah dodo herşey mükemmel ilerliyor, Allah nazarlardan saklasin. 👍 dökülmeler olabilir,kafana takmaya gerek yok saçlar her daim döngüde, birde ameliyat geçirdin süreç bittiği zaman saçlar oturmuş olur,dökülme de normal seyrinde olur.Süreç bittiği zaman, proscar hariç takviyeleri yavaştan bırakırsın.
Bu güzel yorumun İçin çok teşekkür ederim,ister istemez malesef insan kafaya takıyor bu saç dökülme rahatsızlığını Allah düşmanıma vermesin. Asuman hanım dan Allah bin kere razı olsun vallahi .. inşallah süreç tatmin edici biter ve ilaçlara da ona göre yön vermiş oluruz . Çok sağol 🙏
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #157 : 02 Nisan 2022, 16:59:59 »
Çok beğendim zaten yakışıklıydın şimdi dahada karizma olmuşsun dostum.Bende 90.güne az kaldı ama moraller düştü hareketlilik 90dan sonramı başlıyor  ;D |-onayisareti-|
Dostum darısı senin başına diyerek başlamak istiyorum , iltifatın içinde ayrı teşekkür ederim o senin kalben güzelliğini gösteriyor çok sağol 🙏 100. Güne kadar sabır sonrası yavaş yavaş başlayacak,zaten kendini bir göstersin sonrası çok zevkli ilerleyecek zaman . Moralini hiç bozma ben kolay kolay bozmadım İnan ki . İnşallah daha iyisi sende olur 👍🏻
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #158 : 02 Nisan 2022, 17:02:49 »
Çok iyi gidiyor acaba proscar dışında takviyelere nasıl karar verdin merkez mi önerdi yokksa kan testi yapıp öyle mi aldın
Kan testi hiç yaptırmadım ,ne operasyon öncesi ne de operasyon dan sonra .. Asuman hanımın karar verip ,uygulamamı istediği doğrultudaki Medical ürün ve ilaçlar .  Biraz yoruyor tabi ilaçlar gün içerisinde ,çok su tüketmek gerekiyor ben başaramıyorum pek. İlaçlar bende uyku yapıyor biraz sabahları işe gitmek için eskisi gibi dinç kalkamıyorum nedense. İlaçların bende oluşan yan etkisi uyku problemi ve hafif kilo 👍🏻 İlgilenip yorum yaptığın İçin teşekkür ederim bu arada çok sağol
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #159 : 02 Nisan 2022, 17:06:26 »
Arkadaşlar bu arada dermaroller bir süre kullanmak istemiyorum zaten hafif bir dökülme mevcut ,yeni oluşan saçlı deriyi boş yere hırpalamak istemediğimden…
Kanozal şampuana bayıldım bu arada 🙏
Hintell hocam dermaroller düşüncem için fikrini alabilir miyim?
@Hintell
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 02 Nisan 2022, 19:02:59 »
Hocam saç ekim sonucun mükemmel. Gayet iyi olmuş. Ama bir şeyi merak ediyorum. Sana 3800 greft ekim yapmışlar, neden 4500 yapılmadı? Artı 700-800 greft de tepeye ekilebilirmiş. Bunun bir sebebi var mı?
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 02 Nisan 2022, 20:19:46 »
Arkadaşlar bu arada dermaroller bir süre kullanmak istemiyorum zaten hafif bir dökülme mevcut ,yeni oluşan saçlı deriyi boş yere hırpalamak istemediğimden…
Kanozal şampuana bayıldım bu arada 🙏
Hintell hocam dermaroller düşüncem için fikrini alabilir miyim?
@Hintell

hintel elbet cevap verecektir ama benim şahsi fikrim saç ekimi sonrası dermaroller kullanmak çok amaçsızca bir fikir çünkü zaten derinin kanlanması ekimden sonra şiddetli bir şekilde en az 3,4 ay devam ediyor bu durumda extra olarak deriyi yüzeysel olarak kanlandırmaya çalışmak ne kadar mantıklı olur tartışmalı bir konu üstelik sizinde dediğiniz gibi saç derisi zaten ekimden dolayı şiddetli bir travma geçirmiş üstüne dermaroller ile bu travmayı sürekli tekrarlamak bence faydadan çok zarar getirir.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #162 : 02 Nisan 2022, 22:58:01 »
Hocam saç ekim sonucun mükemmel. Gayet iyi olmuş. Ama bir şeyi merak ediyorum. Sana 3800 greft ekim yapmışlar, neden 4500 yapılmadı? Artı 700-800 greft de tepeye ekilebilirmiş. Bunun bir sebebi var mı?
Aslında bu durumu bir yönden sorgulamadım değil fakat böyle bir soruyu Asuman hanıma şahsen yöneltmedim ,çok sağlıklı ve güçlü olarak 3800 adet kök elde edildiğini söylediler. Benim verteks bölgesinde bir açıklık,ense kısmında 2-3 parmak kadar seyreklik ve aynı şekilde kulak üstlerimde 2 parmak kadar seyreklik vardı. 3 veya 4 yıl sonra belki 2. Operasyona başvurabilirim . Şuan memnunum ama bakalım 12 ay sonra durum ne olacak. Yorumunuz İçin teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #163 : 02 Nisan 2022, 23:00:47 »
hintel elbet cevap verecektir ama benim şahsi fikrim saç ekimi sonrası dermaroller kullanmak çok amaçsızca bir fikir çünkü zaten derinin kanlanması ekimden sonra şiddetli bir şekilde en az 3,4 ay devam ediyor bu durumda extra olarak deriyi yüzeysel olarak kanlandırmaya çalışmak ne kadar mantıklı olur tartışmalı bir konu üstelik sizinde dediğiniz gibi saç derisi zaten ekimden dolayı şiddetli bir travma geçirmiş üstüne dermaroller ile bu travmayı sürekli tekrarlamak bence faydadan çok zarar getirir.
Hocam ağzına sağlık bende aynen böyle düşünüyorum daha yeni farkına varıp karar vererek o uygulamayı artık kestim . Yorumun İçin çok teşekkür ederim,moderatörümüz bu konuda çok tecrübeli olduğu İçin o yorum yaptığın da biraz daha dikkate aldığımdan ilk sorularımı kendisine yöneltiyorum herkes gibi 😀 çok teşekkür ederim yorumun İçin
  • Yaşınız 25

serenade11

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 02 Nisan 2022, 23:04:23 »
Aslında bu durumu bir yönden sorgulamadım değil fakat böyle bir soruyu Asuman hanıma şahsen yöneltmedim ,çok sağlıklı ve güçlü olarak 3800 adet kök elde edildiğini söylediler. Benim verteks bölgesinde bir açıklık,ense kısmında 2-3 parmak kadar seyreklik ve aynı şekilde kulak üstlerimde 2 parmak kadar seyreklik vardı. 3 veya 4 yıl sonra belki 2. Operasyona başvurabilirim . Şuan memnunum ama bakalım 12 ay sonra durum ne olacak. Yorumunuz İçin teşekkür ederim 🙏

Öylesine mi sormadınız? Yoksa bu biraz ayıp bir şey mi :) bende o klinikte saç ektirmek istiyorumda max greft sayısını "talep" etmek istemiştim, şuan acaba yanlış bir şey mi yapmış olurum, tamamen onlara mı bıraksam diye düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram