Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26834 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #135 : 16 Mart 2022, 14:05:31 »
arada dökülmeler artar takma kafaya dökülmesi önemli değil tekrar saçın çıkması önemli olan moralini bozma herkesin saçı dokuluyor
Başkan ilaçlar biraz yoruyor sıkıldım açıkçası ama düzenli giden bu süreci ,emek vermeye başlamışken hiç bozmak istemiyorum ,sistematik bir şekilde devam ediyorum . Umarım başarılı bir şekilde sorunsuz tamamlarım. Çok teşekkür ederim yorumun İçin 🙏

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #136 : 16 Mart 2022, 14:10:21 »
Geçmiş olsun kullandığın ürünler toparlayacaktır
Hiç bir şeyi kafana takma neyse sorun düzelir inşallah
Yorumunuz İçin teşekkür ederim,inşallah dediğiniz üzere sağlıklı devam eder 👍🏻
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #137 : 16 Mart 2022, 14:16:00 »
Üzüntü stres bazen etkileye biliyor insanları ama geçiçi bir durum kullandığın takviyelerde iyi sorun olmadan geçer gider saçtan ziyade kendini çok yıpratma genç adamsın hayat insana kötü günlerde yaşatıyor Toparla kendini dostum
Aslında bir yönden de böyle bakmak en doğrusu ,çok haklısın. Düzeleceğiz inşallah 😀
Çok teşekkür ederim,yavas yavas daha da rahat yorumlamanız adına detaylı görüntüler paylaşacağım . Kolay bir süreç olmadığını şu süreçlerde daha da iyi anlamış bulunmaktayım
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 17 Mart 2022, 00:53:56 »
Dodo nedir son durum resim atarmısın kral

hair_needed

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 18 Mart 2022, 15:24:45 »
Yorumun İçin çok teşekkür ediyorum öncelikle,İnan bir rahatsızlık hissetmiyorum. Sadece benim cildim yağlı idi biraz ,yine aynı şekilde yağlı .
Dermaroller ı biraz bastırıyorum öyle sprey sıkıyorum acaba o aletin iğneleri mi koparıyor bu aklıma geldi sonra kullanmadan sprey sıkıp masaj yapıp ellerime parmaklarıma baktım,fazla bir sayı görmedim . Umarım ekilenler dökülmüyordur . Bu arada dostum sen tecrübelisin sanırım,asıl ataklar 6. Aydan sonra mı başlar acaba ? Çevremde dahil olmak üzere şuan ki halimden bende çok memnunum ,daha da iyi olsun hevesi az da olsa bende de var tabii..
6. Aydan sonra asıl atakların ve volüm kazanılacağının yorumlarını, dışardan ve klinikten alıyorum.
Daha da tatmin edici iyileşmeler,ilerlemeler olacak mı peki 7-8-9 ncu aylar da ?
Teşekkürler 🙏

cilt yağlıysa eğer vichy dercos yeşil şampuanı öneriririm. dermaroller ı az sıklıkla yapardım bir de çünkü saçlı derin şu an hassas , hattahiç yapmam bile öyle diyeyiö. 6. aydan sonra çıkan saçlar genelde hacimleniyor ama bu süreç kişiden kişiye değişir.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #140 : 19 Mart 2022, 00:37:45 »
cilt yağlıysa eğer vichy dercos yeşil şampuanı öneriririm. dermaroller ı az sıklıkla yapardım bir de çünkü saçlı derin şu an hassas , hattahiç yapmam bile öyle diyeyiö. 6. aydan sonra çıkan saçlar genelde hacimleniyor ama bu süreç kişiden kişiye değişir.
Yorumun İçin çok teşekkür ederim, Vichy dercos yeşil olanı kullandım pek bir etki görmedim onun İçin Asuman hanım dökülmeler adına Solgar D vitamini ve Konazol şampuan tavsiye etti. Vichy i kestim,konazol a başlayacağım .
  • Yaşınız 25

serkans34

• Full Member
« Yanıtla #141 : 19 Mart 2022, 02:08:47 »
Yorumun İçin çok teşekkür ediyorum öncelikle,İnan bir rahatsızlık hissetmiyorum. Sadece benim cildim yağlı idi biraz ,yine aynı şekilde yağlı .
Dermaroller ı biraz bastırıyorum öyle sprey sıkıyorum acaba o aletin iğneleri mi koparıyor bu aklıma geldi sonra kullanmadan sprey sıkıp masaj yapıp ellerime parmaklarıma baktım,fazla bir sayı görmedim . Umarım ekilenler dökülmüyordur . Bu arada dostum sen tecrübelisin sanırım,asıl ataklar 6. Aydan sonra mı başlar acaba ? Çevremde dahil olmak üzere şuan ki halimden bende çok memnunum ,daha da iyi olsun hevesi az da olsa bende de var tabii..
6. Aydan sonra asıl atakların ve volüm kazanılacağının yorumlarını, dışardan ve klinikten alıyorum.
Daha da tatmin edici iyileşmeler,ilerlemeler olacak mı peki 7-8-9 ncu aylar da ?
Teşekkürler 🙏
dermaroller bende bastırarak kullandım ekimden sonra saçlarımı baya döktü farkına vardıktan sonra bıraktım
Dermarollera ara verin bence

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #142 : 19 Mart 2022, 12:35:33 »
dermaroller bende bastırarak kullandım ekimden sonra saçlarımı baya döktü farkına vardıktan sonra bıraktım
Dermarollera ara verin bence
Düşünmüyor değilim aslında doğru söylüyorsunuz ,teşekkür ederim.
  • Yaşınız 25

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #143 : 19 Mart 2022, 13:50:20 »
Düşünmüyor değilim aslında doğru söylüyorsunuz ,teşekkür ederim.
Yabancı sitelerde ekimden 2.aydan sonra dermo kullanılabilir yazıyor ama Bayer'in sitesinde 5.aydan sonra diyor. O yüzden ben tercih etmedim.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #144 : 19 Mart 2022, 13:58:32 »
Yabancı sitelerde ekimden 2.aydan sonra dermo kullanılabilir yazıyor ama Bayer'in sitesinde 5.aydan sonra diyor. O yüzden ben tercih etmedim.
Şuan 3 günde 1 tercih edip uyguluyordum,ben tedbiren 7 gün de bir yapmayı düşünüyorum şuan
  • Yaşınız 25

TENTENN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 26 Mart 2022, 16:27:03 »
Dostum son durum nedir baya merak ediyorum  ;D |-onayisareti-|

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #146 : 02 Nisan 2022, 02:35:44 »
Arkadaşlar merhaba
184. Günüm e ait olan bir adet Before/After ekliyorum öncesi sonrası olarak. Ön hat olarak sima ne kadar değiştiğini bir de siz görün istedim. Süreç gayet güzel gidiyor,sprey ve masaj sonrası ara ara dökülmelerim devam ediyor. Saçlarımın yanlarını 2 numara makine ile kısalttırdım. Üstlerden ise makasla aldırdım bilginiz olsun. Yani traşlı halimi sizlerle paylaşıyorum. Rutin olarak ilaçlar ;
- Evocapil
- Solgar D vitamini
- Solgar Alpha Lipoic Acid
- Solgar VM 2000
- Proscar 1/4
( Prozinc Şampuan ve Prozinc Plus sprey)
* Solgar D vitamini ve Konazol Şampuam 3 günde 1 defa olarak kullanıyorum. 
Arkadaşlar çok fazla kısalttıgım için donör bölgedeki parlaklık açıklık fotoğrafında amatör olarak verdiği çekim ile baya parlak görünmüş , kök alınan bölge o kadar açık değil aslında.
Gündüz güneş altında da paylaşımlarımı ileteceğim buradan. Süreçten gayet memnunum mübarek 200. Ve ileri günleri sabırla çekiyorum şuan daha da hacimlenip sıklaşır umarım .
Tecrübeli olan başta Hintell ve küçük büyüklerimin yorumlarını görüşlerini memnuniyetle dinlemeye okumaya hazırım. Teşekkürler 🙏
  • Yaşınız 25

Balistique

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 02 Nisan 2022, 02:47:42 »
Masallah bence guzel gıdıyor kardesım. 6 ay daha yolun yarısı ama sımdıden basarılı sonuc olarak degerlendırebılırım kendı adıma. Bakımlara devam

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 02 Nisan 2022, 09:37:17 »
Vay be. Görüntü ve değişim çok iyi kral.

Ama gün ısığında tepedende foto ativer sana zahmet dodo

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 02 Nisan 2022, 12:23:34 »
Oooo süper olmuş Dodo saçlar maşallah 184 gün çok erken sonuş süper
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram