Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26818 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #120 : 22 Şubat 2022, 16:53:58 »
çok güzel giden bir süreç tebrik ederim süreçte erken zamanla daha iyi gelişir saçlarınız
Hocam hoşgeldin 🤗
Teşekkür ederim yorumunu bekliyordum bayadır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 22 Şubat 2022, 16:56:49 »
hoşbuldum :) takip ediyorum merak etme sorun olsa erken yazardım :) harika gidiyor saç ekimi sürecin ve daha başındasın
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #122 : 22 Şubat 2022, 16:57:50 »
hoşbuldum :) takip ediyorum merak etme sorun olsa erken yazardım :) harika gidiyor saç ekimi sürecin ve daha başındasın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #123 : 28 Şubat 2022, 19:50:20 »
Arkadaşlar kendimce yaptığım öncesi sonrası fotoğraflarımdan bazılarını eklemek istiyorum . Şuan 151. Günüm, gidişattan gayet memnunum sadece arada sprey kullanıp masaj yaparken ellerimde saç görüyorum ince tüyleri ,muhtemelen eski saçlarımda dökülme var. Pek şiddetli değil ama sürecin şuan erken olduğunu yavas yavas toparlanıp dökülmenin de duracağını düşünüyorum.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #124 : 28 Şubat 2022, 19:54:02 »
Tecrübeli olan küçük ve büyüklerimin yorumlarını bekliyorum 🙏
  • Yaşınız 25

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 28 Şubat 2022, 21:01:58 »
Sürecin daaha bitmesine var on taraf biraz daha sıklaşırsa güzel olacak sen şuan memnunsun bu da çok güzel dökülmeler normal bazen mevsimler geçişler ya da dokulmenin arttığı donemler oluyor önemli olan bunun artarak devamlı sürmemesi

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #126 : 28 Şubat 2022, 21:05:32 »
Sürecin daaha bitmesine var on taraf biraz daha sıklaşırsa güzel olacak sen şuan memnunsun bu da çok güzel dökülmeler normal bazen mevsimler geçişler ya da dokulmenin arttığı donemler oluyor önemli olan bunun artarak devamlı sürmemesi
Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin 👍🏻
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #127 : 12 Mart 2022, 02:06:37 »
Hintell merhaba ,
163. Günüm şuan .
Son zamanlar da yıkama sonrası prozinc plus sprey saclarıma sıkıp masaj yaparak parmaklarimla sac derisine yediriyorum,ellerimde saclar goruyorum yaklasik 35-40 tel araliginda. Cok moralim bozukdu uzuntu ve stres yasadım malesef, bununla alakali bana yardimci olup yorumlar misin rica etsem ?
Bu durumu klinige ilettim . Asuman hanim 3 gunde 1 olarak kanozal sampuan ve 3 gunde bir kullanmak uzere D Vitamini kullanmam gerektigini soyledi.
Kullanmakta oldugum ilaclar şu şekilde ;
- Evocapil tablet gunde 2
- Vm 2000 Solgar gunde 1
- Alpha lipoic acid gunde 1
- Proscar 1/4
Prozinc plus şampuan ve prozinc losyon + dermaroller
@Hintell
( Tecrübeli arkadaşlardan da acil olarak yorum bekliyorum)
  • Yaşınız 25

hair_needed

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 15 Mart 2022, 15:17:36 »
Hintell merhaba ,
163. Günüm şuan .
Son zamanlar da yıkama sonrası prozinc plus sprey saclarıma sıkıp masaj yaparak parmaklarimla sac derisine yediriyorum,ellerimde saclar goruyorum yaklasik 35-40 tel araliginda. Cok moralim bozukdu uzuntu ve stres yasadım malesef, bununla alakali bana yardimci olup yorumlar misin rica etsem ?
Bu durumu klinige ilettim . Asuman hanim 3 gunde 1 olarak kanozal sampuan ve 3 gunde bir kullanmak uzere D Vitamini kullanmam gerektigini soyledi.
- Vm 2000 Solgar gunde 1
- Proscar 1/4
@Hintell

30-40 tel biraz yüksek bi sayı dostum. saçında herhangi bi cilt rahatsızlığı var mı peki ? seoreik dermatit, egzama vb. ? finansterid değil ama belki bir de dudasterid deneyebilrsin yan etkileri de hesap ederek.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #129 : 16 Mart 2022, 00:39:51 »
30-40 tel biraz yüksek bi sayı dostum. saçında herhangi bi cilt rahatsızlığı var mı peki ? seoreik dermatit, egzama vb. ? finansterid değil ama belki bir de dudasterid deneyebilrsin yan etkileri de hesap ederek.
Yorumun İçin çok teşekkür ediyorum öncelikle,İnan bir rahatsızlık hissetmiyorum. Sadece benim cildim yağlı idi biraz ,yine aynı şekilde yağlı .
Dermaroller ı biraz bastırıyorum öyle sprey sıkıyorum acaba o aletin iğneleri mi koparıyor bu aklıma geldi sonra kullanmadan sprey sıkıp masaj yapıp ellerime parmaklarıma baktım,fazla bir sayı görmedim . Umarım ekilenler dökülmüyordur . Bu arada dostum sen tecrübelisin sanırım,asıl ataklar 6. Aydan sonra mı başlar acaba ? Çevremde dahil olmak üzere şuan ki halimden bende çok memnunum ,daha da iyi olsun hevesi az da olsa bende de var tabii..
6. Aydan sonra asıl atakların ve volüm kazanılacağının yorumlarını, dışardan ve klinikten alıyorum.
Daha da tatmin edici iyileşmeler,ilerlemeler olacak mı peki 7-8-9 ncu aylar da ?
Teşekkürler 🙏
  • Yaşınız 25

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 16 Mart 2022, 04:28:34 »
Kardeşim içini ferah tut,stresten uzak kal 👌 saçlı derin, büyük bir operasyon geçirdi 4000 küsür delim (kanal) açıldı, ķök ekildi. Saçlı deri bir travma geçirdi. Yani saçın kendisine gelmesi o kadar kolay değil 12-15 ayı bulur. Bu süreçte saçlar dökülebilir,hem ekilen hem kendi saçların,dökülmesi yeniden çıkmayacağı anlamına gelmiyor tekrar uzayıp form alması uzun bir süreç. 6.7.8 aylar da yavaş,yavaş saçlar hoşgelmişim der gibi kendini ,kıvamını yavaştan hissettirir. O yüzden saçtan,saç ektirdiğinden,süreçten biraz uzak kal,önemseme sürekli aynaya bakma,insan baktıkça küsur bulur kafasına takar. Malum stresli bir hayat yaşıyoruz,bir günümüz bir günümüze benzemiyor,birde saç oldu mu olmadı mı,dökülüyor mu diyerek iyice paranoyak olmayalım 😊 Sürecin harika ilerliyor daha yolun yarısında sayılırız, dökülme, sürecin hızlanıp birden yavaşlaması bunlar doğal bir süreç,herşey istediğin gibi olucak bundan emin olabilirsin kardeşim.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 16 Mart 2022, 08:40:40 »
Hintell merhaba ,
163. Günüm şuan .
- Vm 2000 Solgar gunde 1
- Proscar 1/4
@Hintell
arada dökülmeler artar takma kafaya dökülmesi önemli değil tekrar saçın çıkması önemli olan moralini bozma herkesin saçı dokuluyor

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 16 Mart 2022, 09:33:50 »
Geçmiş olsun kullandığın ürünler toparlayacaktır
Hiç bir şeyi kafana takma neyse sorun düzelir inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 16 Mart 2022, 09:36:32 »
Üzüntü stres bazen etkileye biliyor insanları ama geçiçi bir durum kullandığın takviyelerde iyi sorun olmadan geçer gider saçtan ziyade kendini çok yıpratma genç adamsın hayat insana kötü günlerde yaşatıyor Toparla kendini dostum
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #134 : 16 Mart 2022, 14:03:02 »
Kardeşim içini ferah tut,stresten uzak kal 👌 saçlı derin, büyük bir operasyon geçirdi 4000 küsür delim (kanal) açıldı, ķök ekildi. Saçlı deri bir travma geçirdi. Yani saçın kendisine gelmesi o kadar kolay değil 12-15 ayı bulur. Bu süreçte saçlar dökülebilir,hem ekilen hem kendi saçların,dökülmesi yeniden çıkmayacağı anlamına gelmiyor tekrar uzayıp form alması uzun bir süreç. 6.7.8 aylar da yavaş,yavaş saçlar hoşgelmişim der gibi kendini ,kıvamını yavaştan hissettirir. O yüzden saçtan,saç ektirdiğinden,süreçten biraz uzak kal,önemseme sürekli aynaya bakma,insan baktıkça küsur bulur kafasına takar. Malum stresli bir hayat yaşıyoruz,bir günümüz bir günümüze benzemiyor,birde saç oldu mu olmadı mı,dökülüyor mu diyerek iyice paranoyak olmayalım 😊 Sürecin harika ilerliyor daha yolun yarısında sayılırız, dökülme, sürecin hızlanıp birden yavaşlaması bunlar doğal bir süreç,herşey istediğin gibi olucak bundan emin olabilirsin kardeşim.
Hey loess senin bu güzel yorumların gerçekten çok motive ediyor çok teşekkür ediyorum 🙏 dediğinde çok haklısın,stresli durumlar yaşıyoruz malesef. Umarım dediğin gibi güzel bir şekilde bu süreci tamamlayabilirim 🙏
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram