Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26797 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #61 : 06 Aralık 2021, 20:35:41 »
@Osman sari
Tavsiye edilen 0.5 mm iğne uçlu bir dermaroller ile saç ekilen bölgeye masaj uygulaması şeklinde hareket ettirip küçük delikler açıyoruz ve sonrasında saça uyguladığımız Saç losyonunu spreyi sıkıyoruz.
Bu alet ile masaj yapıp kullandığımız da orada bir deformasyon halini yaratıp ,orada vücut kan basıncını yara varmış gibi hissedip arttırıyor. O bölgeye sürekli kan pompalanıyor,bu şekilde sıkılan sprey deri altına açılmış delikler sayesinde daha sağlıklı nüfuz ediyor.
Kullanım nedeni bu şekilde fakat yararı hangi yönde olur bilmiyorum. Yarın itibari ile o şekilde kullanmaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim yorumun İçin umarım istediğimizin de üstünde olur vallahi 👍🏻
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #62 : 07 Aralık 2021, 18:47:26 »
@ Hintell
Hocam bu dermaroller ile alakalı tecrübenize dayanarak 1-2 yorumunuzu merak ediyorum,ilgilenirseniz memnun olurum.
Operasyonumuz daha çok yeni henüz 2 ayımızı yeni doldurduk. Yeni ekim yapılan saçlı bölgeye dermarollerın deforme etmesi farklı cilt tahrişlerine neden olur mu ? Herhangi bir saçın çıkmasını engelleyen durumlar olur mu ? Bunlarla alakalı bilgi edinecek açıklama yapmanızı rica edeceğim .
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Osman Sari

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #63 : 09 Aralık 2021, 17:54:04 »
@Osman sari
Tavsiye edilen 0.5 mm iğne uçlu bir dermaroller ile saç ekilen bölgeye masaj uygulaması şeklinde hareket ettirip küçük delikler açıyoruz ve sonrasında saça uyguladığımız Saç losyonunu spreyi sıkıyoruz.
Bu alet ile masaj yapıp kullandığımız da orada bir deformasyon halini yaratıp ,orada vücut kan basıncını yara varmış gibi hissedip arttırıyor. O bölgeye sürekli kan pompalanıyor,bu şekilde sıkılan sprey deri altına açılmış delikler sayesinde daha sağlıklı nüfuz ediyor.
Kullanım nedeni bu şekilde fakat yararı hangi yönde olur bilmiyorum. Yarın itibari ile o şekilde kullanmaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim yorumun İçin umarım istediğimizin de üstünde olur vallahi 👍🏻

ben birkaç yıl önce mavi su dedikleri (minoxidil bazlı olduğunu düşündüğüm) ilacı kullanmıştım. baya baya etkili olmuştu tabi. ama bırakınca tekrar döküldü hepsi
  • Ekim Merkezi ismi asuman hair saç ekimi
Asuman hair saç ekimi konu başlığım:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24535.0

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #64 : 10 Aralık 2021, 17:23:55 »
@osman sari
Ben pek ağırlık vermeyi düşünmüyorum açıkçası ,üç günde bir defa kullanmamı önerdi klinik…
Kan dolaşımı açısından belki iyi olabilir hayatımızın bir bölümüne artık bu tarz şeyleri sokmak zorunda kalacağız demekki ,bir yönden masaj gibi düşüne biliriz ama daha da tecrübeli kişilerin bu konuyla alakalı bilgi vermesi daha sağlıklı olacaktır devamlı kullanmamız sonucunda herhangi bir yan etkisi bulunmakta mı bilmiyorum
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #65 : 24 Ocak 2022, 15:59:21 »
Merhaba arkadaşlar ..
116ncı günüme ait olan fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istiyorum .
4. Ay a doğru yavaştan gidiyorum.
Çok sık fotoğraf atamadım öncelikle kusura bakmayın . Paylaşacağım fotoğraflarımda saçlarımı iki defa ekilen bölgeye dokunmaksızın kulak üstü ve ense donör alanını kuaförde tıraş ettirdim daha da tok durması adına. Ufak ufak ataklar olmaya başladı son 15-20 gün içerisinde beni de tabi ki tatmin ediyor. Daha da toparlanmasını Ümit ediyorum ama tabi şuan süreç erken sanırım. Verteks bölgesinde ufak ufak kaşınmalar oluyor arada bu durumu yorumlayacak tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var açıkçası . Donör alanım eskiye nazaran güzel toparladı sanırım. Günde 1 adet  Proscar 4/1 ve gün içerisinde sabah akşam tok karnına Evocapil  vitamin kullanıyorum.
Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 defa prozinc saç dökülme karşıtı şampuanla yıkayıp ardından Prozinc plus 5 fıs sprey kullanıyorum. Yaklaşık 30 gündür,3 günde bir defaya mahsus olarak dermaroller uygulaması yapıp spreyı öyle sıkıyorum.
Favorilerime yapılan ekimin çok sağlıklı doğal görünümlü tutması beni bir hayli sevindiriyor şu sıralar. Tepeye ait olan verteks bölgesinin seyrek ve açık olacağını Asuman hanım ve asistani Sümeyye hanım dile getirmişti,belki bir Ümit ilaç ve vitamin ile orası da kararmaya başlar diye düşünüyorum. Şuana kadar henüz prp uygulaması yaptırmadım klinik tarafından şuan gerek olmadığını dile getirmişlerdi . Operasyon öncesi fotoğraflarımı da ardından paylaşacağım .
Tecrübeli olan küçük ve büyüklerimin yorumları İçin şimdiden teşekkür ederim.
Moderatör Hintell ;
Sana bir kez daha teşekkür ediyorum bizleri böyle bir ortamla buluşturduğun için,senin de yorumlarını memnuniyetle okumak isterim,teşekkürler .
(Gün ışığı ve ışıksız ortamlar da kendi elimle çekilen amatör fotoğraflar)
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #66 : 24 Ocak 2022, 16:01:37 »
Gün ışığı ve karanlık ortamlar da amatör olarak çekilen güncel fotoğraflarım
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #67 : 24 Ocak 2022, 16:03:38 »
Arkadaşlar operasyon öncesi klinik de yetkili arkadaşların çektiği fotoğraflarım .
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #68 : 24 Ocak 2022, 16:05:20 »
Yorumlarınızı merakla bekliyorum
Tecrübeli arkadaşların fikirlerini dinlemek isterim
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #69 : 24 Ocak 2022, 16:42:50 »
116ncı günüm itibari ile kliniğin eklemiş olduğu 2 adet vitamin daha mevcut şuan bugun itibari ile ;
-Vm 2000 günde 1 defa
- Alpha lipoic acid 200 mg (1 defa )
*** Bu ekstra takviyeleri kullanan ve etkilerinden bahsedecek arkadaşlar varsa lütfen yazsın . Hintell sen ne düşünüyorsun bunlarla alakalı ? Evocapil vitamin ile beraber bunlarla fazla multivitamin yüklemiş olmaz mıyız ?
  • Yaşınız 25

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 24 Ocak 2022, 17:02:14 »
Bu saç coşacak, şimdiden bile fark var 5. ve 6. ayda artık saçına nasıl şekil vereceğini düşünürsün 🧿

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 24 Ocak 2022, 17:39:46 »
Ekim tutacak gibi görünüyor dostum.
Donörün görüntüsü de iyi.
Sadece iki kulak üstleri biraz seyrek gibi ama zaten ekim öncesi de seyrekmiş.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #72 : 24 Ocak 2022, 19:14:39 »
@ loess
- hocam çok teşekkür ederim ümidim o yönde inşallah,dedikleriniz kısmet olur inşallah,çok teşekkür ederim
@ Kayser Soze
- Bende sizinle hemfikirim tutacak gibi hissediyorum ,evet kulak üstlerimde çocukluktan beri bir ince saç yapısı mevcutdu. Umarım Medical ürün vitamin ve ekstralarla mevcut saçı yoğunlaştırabilirim. Teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #73 : 30 Ocak 2022, 22:22:49 »
@Hintell
Admin yorumun benim için önemli,merakla değerlendirmelerini bekliyorum 👍🏻
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 30 Ocak 2022, 22:27:56 »
Selamlar 4 ay erken bir süre yeni yeni başladı çıkışlar gayet güzel maşallah sürecini çok beğendim umarım böyle devam eder 6 aya süper olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram