Arkadaşlar merhaba .
68. Günüm bugün, şok dökülme evresine tamamen girmiş durumdayım. Bir çoğu döküldü bir kısmı kaldı enterasan bir şekilde de uzuyor ama artık yıkama sonrası yada sprey sonrası ellerimde dökülme göremiyorum sanırım artık bitti
acaba bu dökülmeyip uzayanları,onları dökecek miyim bilmiyorum . Kök alınan bölümlerde ufak ufak sayılı sivilceler oldu fakat geçti . Arka donör bölgedeki kararma ve toparlanmayı kendi adıma başaralı buluyorum,çok güzel bir şekilde kapandı diyebilirim kısa sürede. Emeği geçen klinikte bulunan Enes ve Elif hanım ve Asuman hanıma da minnettarım,bundan sonraki evre benim ellerimde onlar elinden geleni yaptı. Tabi ki çok yeni süreç hem umutluyum hemde tedirginliğin verdiği heyecanla hepsinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum ,yoğun sık çıkar mı başarabilir miyiz kısmet…Başta moderatör sevgili Hintell,tecrübeli büyük ve küçüklerimin yorumlarını ,fikirlerini yorumlarıyla beraber okuyup memnuniyetle dinlemeye hazırım.
Bu arada kullandıklarıma değinmek gerekirse ilk günden itibaren sırasıyla ;
- Evocapil Kapsül Vitamin günde 2 adet
- Coraspin (kan sulandırıcı)
- Proscar 5mg ( 4/1)
- Prozinc saç dökülme karşıtı şampuan
- Prozinc plus saç spreyi günde 2 defa 5-6 fıs şeklinde.
Edit: Proscar a başladığımda tereddüt ile başladım,cok tecrübeli kişilerden aldığım yorum üzerine bir sıkıntı görmedim başladım
İlk zamanlar yan etkilerini libido azalması olarak hissettim ama etki gösterdiği takdir de 4 gün ara verip tekrar devam ettim. Halen daha devam ediyorum ve bir etkisini yaşamıyorum artık.
Teşekkürler …