Merhaba arkadaşlar ..
116ncı günüme ait olan fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istiyorum .
4. Ay a doğru yavaştan gidiyorum.
Çok sık fotoğraf atamadım öncelikle kusura bakmayın . Paylaşacağım fotoğraflarımda saçlarımı iki defa ekilen bölgeye dokunmaksızın kulak üstü ve ense donör alanını kuaförde tıraş ettirdim daha da tok durması adına. Ufak ufak ataklar olmaya başladı son 15-20 gün içerisinde beni de tabi ki tatmin ediyor. Daha da toparlanmasını Ümit ediyorum ama tabi şuan süreç erken sanırım. Verteks bölgesinde ufak ufak kaşınmalar oluyor arada bu durumu yorumlayacak tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var açıkçası . Donör alanım eskiye nazaran güzel toparladı sanırım. Günde 1 adet Proscar 4/1 ve gün içerisinde sabah akşam tok karnına Evocapil vitamin kullanıyorum.
Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 defa prozinc saç dökülme karşıtı şampuanla yıkayıp ardından Prozinc plus 5 fıs sprey kullanıyorum. Yaklaşık 30 gündür,3 günde bir defaya mahsus olarak dermaroller uygulaması yapıp spreyı öyle sıkıyorum.
Favorilerime yapılan ekimin çok sağlıklı doğal görünümlü tutması beni bir hayli sevindiriyor şu sıralar. Tepeye ait olan verteks bölgesinin seyrek ve açık olacağını Asuman hanım ve asistani Sümeyye hanım dile getirmişti,belki bir Ümit ilaç ve vitamin ile orası da kararmaya başlar diye düşünüyorum. Şuana kadar henüz prp uygulaması yaptırmadım klinik tarafından şuan gerek olmadığını dile getirmişlerdi . Operasyon öncesi fotoğraflarımı da ardından paylaşacağım .
Tecrübeli olan küçük ve büyüklerimin yorumları İçin şimdiden teşekkür ederim.
Moderatör Hintell ;
Sana bir kez daha teşekkür ediyorum bizleri böyle bir ortamla buluşturduğun için,senin de yorumlarını memnuniyetle okumak isterim,teşekkürler .
(Gün ışığı ve ışıksız ortamlar da kendi elimle çekilen amatör fotoğraflar)