Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26785 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #45 : 04 Kasım 2021, 00:26:24 »
@halu80
Nasıl bir görüntü oluşabilir peki ? Tecrübeli iseniz buyurun anlatın bizde bilgi sahibi olalım. Teşekkür ederim yorumunuz İçin bu arada , operasyonumu başarısız mı buldunuz ?

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #46 : 04 Kasım 2021, 00:29:30 »
@Edgar X
Çok teşekkür ederim,evet mantıklı dediğiniz korumak gerekiyor.
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 11 Kasım 2021, 10:41:04 »
Selamlar gayet sağlıklı ekim alanı bir sorun yok kabukları rahat dökersin zamanı gelince
Global Moderator

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 11 Kasım 2021, 10:55:56 »
Ekimin hayırlı olsun kardeşim. Hersey gayet güzel ve sağlıklı duruyor. Olabildigince pozitif olup hayatını sürdür. 6.7. Ayda sakince beklemenin faydasını göreceksin  ;)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #49 : 11 Kasım 2021, 17:57:29 »
@ Hintell
Teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #50 : 11 Kasım 2021, 17:59:43 »
@kelveötesi35
Bu tarz motive edici yorumlara gerçekten insanın ihtiyacı oluyor ,çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum çok sağolun, sabır ederek bekleyeceğiz artık. 🙏
  • Yaşınız 25

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 11 Kasım 2021, 18:03:10 »
@halu80
Nasıl bir görüntü oluşabilir peki ? Tecrübeli iseniz buyurun anlatın bizde bilgi sahibi olalım. Teşekkür ederim yorumunuz İçin bu arada , operasyonumu başarısız mı buldunuz ?

Burda bakabilirsin nasıl bende olduğuna dair:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24176.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 11 Kasım 2021, 18:22:40 »
Her ekim de çoklu grefler önlere konur yönler doğru olduğu sürece sorun yok tekli greft ile çok fazla kapatıcılık olmaz kısaca bir sorun yok

Orjınal tekliler de genelde alt şakaklara kullanılır
Normal teklilerde önlere çoklu greflerle beraber serpiştirilir

Kısaca bu normal bir durum.
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #53 : 11 Kasım 2021, 23:46:15 »
Artık sabır edip bekleyip güzel düşünüp vitaminlerle bekleyeceğiz ..
Hintell hocam ,şok dökülmeye tam anlamıyla suan girmiş bulunmaktayım. Yakın zaman da fotoğraf paylaşacağım fakat donör alan da arka tarafda acayip bir tatlı kaşıntı var son günlerde durmadan kaşıyorum bunun nedeni ne olabilir ? Arka tarafta iyileşti artık fakat çok kaşınıyor kök alınan bölüm.
  • Yaşınız 25

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 13 Kasım 2021, 22:01:02 »
selamlar, kabuk dökümü sonrası saçlar gerçekten hoş duruyor, çok fazla bakamıyorum foruma artık eskisi gibi ama yorumunuzu gördüğüm için takip edicem konuyu, takviyeler güzel görünüyor :) inşallah güzel sonuçlanır bu ekim de

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 13 Kasım 2021, 22:40:03 »
Artık sabır edip bekleyip güzel düşünüp vitaminlerle bekleyeceğiz ..
Hintell hocam ,şok dökülmeye tam anlamıyla suan girmiş bulunmaktayım. Yakın zaman da fotoğraf paylaşacağım fakat donör alan da arka tarafda acayip bir tatlı kaşıntı var son günlerde durmadan kaşıyorum bunun nedeni ne olabilir ? Arka tarafta iyileşti artık fakat çok kaşınıyor kök alınan bölüm.

Gayet normal dostum binlerce delik açıldı, kök alındı, bir süre daha batmalar, kaşınmalar devam eder. Ters bir durum yok yani, rahat ol. Belki ara ara krem tarzı birşey kullanabilrsin, ekim merkezine danıştın mı bunı. Belki bir süre daha fito krem tarzı birşey kullanmanı tavsiye ederler.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #56 : 14 Kasım 2021, 14:44:39 »
@secretservice
Çok teşekkür ederim çok memnun olurum
@Lauri
Hocam hiç sormadım kliniğe,soracağım ama. Teşekkür ederim ilgin ve yorumun İçin yavas yavas sizlerin sayesinde bilgi sahibi oluyoruz çok sağolun
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #57 : 06 Aralık 2021, 14:18:37 »
Arkadaşlar merhaba .
68. Günüm bugün, şok dökülme evresine tamamen girmiş durumdayım. Bir çoğu döküldü bir kısmı kaldı enterasan bir şekilde de uzuyor ama artık yıkama sonrası yada sprey sonrası ellerimde dökülme göremiyorum sanırım artık bitti :) acaba bu dökülmeyip uzayanları,onları dökecek miyim bilmiyorum . Kök alınan bölümlerde ufak ufak sayılı sivilceler oldu fakat geçti . Arka donör bölgedeki kararma ve toparlanmayı kendi adıma başaralı buluyorum,çok güzel bir şekilde kapandı diyebilirim kısa sürede. Emeği geçen klinikte bulunan Enes ve Elif hanım ve Asuman hanıma da minnettarım,bundan sonraki evre benim ellerimde onlar elinden geleni yaptı. Tabi ki çok yeni süreç hem umutluyum hemde tedirginliğin verdiği heyecanla hepsinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum ,yoğun sık çıkar mı başarabilir miyiz kısmet…Başta moderatör sevgili Hintell,tecrübeli büyük ve küçüklerimin yorumlarını ,fikirlerini yorumlarıyla beraber okuyup memnuniyetle dinlemeye hazırım.
Bu arada kullandıklarıma değinmek gerekirse ilk günden itibaren sırasıyla ;
- Evocapil Kapsül Vitamin günde 2 adet
- Coraspin (kan sulandırıcı)
- Proscar 5mg ( 4/1)
- Prozinc saç dökülme karşıtı şampuan
- Prozinc plus saç spreyi günde 2 defa 5-6 fıs şeklinde.
Edit: Proscar a başladığımda tereddüt ile başladım,cok tecrübeli kişilerden aldığım yorum üzerine bir sıkıntı görmedim başladım
İlk zamanlar yan etkilerini libido azalması olarak hissettim ama etki gösterdiği takdir de 4 gün ara verip tekrar devam ettim. Halen daha devam ediyorum ve bir etkisini yaşamıyorum artık.
Teşekkürler …
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 06 Aralık 2021, 14:22:05 »
Selamlar sevgili dostum
Resimle birlikte açıklayıcı yazın için teşekkürler saç ekimi sürecin hakkında

Şok evet sonlanmış çoktan donör çok iyi toparlamış
Saç ekilen alan çok sağlıklı saç cildin kendini çok güzel toparlamış
Kullandığın saç ekimine destek olan takviyeler gayet iyi

Süreç sağlık güzel umarım kararmalar ve saç çıkışlarında zamanı gelince çok güzel bir başlanğıçla başlar
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #59 : 06 Aralık 2021, 14:43:55 »
@ Hintell
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz İçin
Hocam sormak istediğim birşey var ,klinik tarafından dermoreller uygulamasına başlayacağım . Siz nasıl yorumlarsınız ?
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram