Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 27006 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #30 : 21 Ekim 2021, 15:50:43 »
Arkadaşlar merhaba ,operasyon sonrası bugün 21. Günüm,operasyondan 20 gün sonra Klinik tarafından donör bölgeyi makine ile düzeltebileceğim traş edebileceğimi söylemişlerdi. Komple kabuk dökümünü gerçekleştirdik,şok dökülme galiba hafif den başladı diye hissediyorum.
Tepe bölgesinde hafif uyuşukluk halen daha devam ediyor,ön bölgelerde yıkama esnasında elimi sürdüğüm de kökler de minik batmalar mevcut . Donör alanı kök alınan bölge de hassastık ve mevcut çok ufak ağrılar var . Gayet memnunum suan ki halinden, bugun kliniğin önerdiği PROZİNC PLUS Sprey e başlayacağım. Sabah ve akşam yıkamalarından sonra kullanacağımı söylediler,halen daha ilgilerini eksik etmiyorlar sağolsunlar.
Tecrübeli olan büyük ve küçüklerimden yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 21 Ekim 2021, 16:01:45 »
Çok sağlıklı bir görüntü duruyor, kabuk dökümü sonrası maşallah.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #32 : 21 Ekim 2021, 16:05:07 »
@loess
Çok teşekkür ederim,umarım sağlıklı bir şekilde devam eder. Size de hayırlı olsun inşallah
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 21 Ekim 2021, 17:11:11 »
nakış işler  gibi işlemişler daha ne olsun maşallah diyelim.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #34 : 21 Ekim 2021, 18:33:13 »
@münir
Çok teşekkür ederim, tabiri caiz ise aynen öyle nakış gibi Allah razı olsun Asuman hanım dan ve ekibinden
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #35 : 21 Ekim 2021, 20:34:19 »
Simetri hastaların bile çok güzel bulur bu kafayı jahdhshs
En kısa sürede saçlarını tarayıp özgüvenli şekilde istediğin yete gidersin umarım :-)
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #36 : 21 Ekim 2021, 20:36:57 »
@ beyonder
Bende bir simetri hastası olarak memnunum hocam 😄
İnşallah şok dökülme sonrası güzel bir sonuç alırım, çok tedirgin ediyor şok dökülme sonrası nasıl bir sonuç ile karşılaşacağım..
umarım çıkışlar sonrası ön çizgim bozulmaz .
Yorumun İçin çok teşekkür ederim çok sağol 👍🏻
  • Yaşınız 25

eXc

• Full Member
« Yanıtla #37 : 28 Ekim 2021, 16:59:28 »
Maşallah. Ekiminiz çok güzel gözüküyor. 6 ay zor bir süreç seni bekliyor kardeşim. Psikolojini hazırla. Sigara kullanıyorsan ya bırak ya da azalt. Muhakkak e vitaminli besin tüket. (Ben bolca badem, kabak çekirdegi, kayısı incir kurusu, kuru üzüm suyu gibi yiyecekler tükettim) milletin dedigine asla bakma. Senin ekim olmamış diyenler şimdi benden referans alarak saç ektirmeye çabalıyolar😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Ekim 2021, 18:23:56 »
Gayet güzel görünüyor kabuk sonrası şok dökülmede başlamıştır ufak ufak hayırlısı
Global Moderator

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #39 : 29 Ekim 2021, 15:39:06 »
@exc tahmin etmiştim zaten çok teşekkür ederim yorumunuz İçin, beslenme olarak not alıyorum sürekli ,bakmayın bu tarz operasyonlar geçirmesek hiç gün içerisinde düzenli bir şekilde kuruyemiş tüketmeyeceğiz bende dikkat edeceğim artık,sigara konusunda bırakma olayım cok aksi takdirde bırakmaya çalışsam o stresle yine bir şok yaşarım,az tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde maksimum 5-6 .. şok dökülme başladı donör endişe ettiriyor umarım güzel toparlanır,hocam sana bir sorum var benim kulak üstlerimdede bir seyreklik başladı uzun yıllardır kullanmış olduğum finasterid orada etki yapar mı ? Kulak üstü seyrek bölgeleri nasıl tekrar yoğunlaştırıp seyrekliği giderebiliriz acaba. Tekrar teşekkür ediyorum yorumun ve ilgin için çok sağol .
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #40 : 29 Ekim 2021, 15:41:05 »
@ Hintell
Evet Başkan şok dökülme gün geçtikçe artarak devam ediyor,operasyonun lehine diye yorumlayıp güzel düşünüyorum . 1-2 ay sonra havaların da soğuması ile şapka kullanmayı düşünüyorum bu konuyla alakalı yorumunu rica ediyorum,taksam herhangi bir sorun olur mu ? Teşekkürler..
  • Yaşınız 25

eXc

• Full Member
« Yanıtla #41 : 30 Ekim 2021, 18:07:32 »
@exc tahmin etmiştim zaten çok teşekkür ederim yorumunuz İçin, beslenme olarak not alıyorum sürekli ,bakmayın bu tarz operasyonlar geçirmesek hiç gün içerisinde düzenli bir şekilde kuruyemiş tüketmeyeceğiz bende dikkat edeceğim artık,sigara konusunda bırakma olayım cok aksi takdirde bırakmaya çalışsam o stresle yine bir şok yaşarım,az tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde maksimum 5-6 .. şok dökülme başladı donör endişe ettiriyor umarım güzel toparlanır,hocam sana bir sorum var benim kulak üstlerimdede bir seyreklik başladı uzun yıllardır kullanmış olduğum finasterid orada etki yapar mı ? Kulak üstü seyrek bölgeleri nasıl tekrar yoğunlaştırıp seyrekliği giderebiliriz acaba. Tekrar teşekkür ediyorum yorumun ve ilgin için çok sağol .

Finas hiç kullanmadım kardeşim. Kullanan insanlardan yorum almak daha saglıklı olur senin için.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #42 : 02 Kasım 2021, 10:24:34 »
@eXc
Teşekkür ederim 🙏
  • Yaşınız 25

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Kasım 2021, 17:58:17 »
@ Hintell
Evet Başkan şok dökülme gün geçtikçe artarak devam ediyor,operasyonun lehine diye yorumlayıp güzel düşünüyorum . 1-2 ay sonra havaların da soğuması ile şapka kullanmayı düşünüyorum bu konuyla alakalı yorumunu rica ediyorum,taksam herhangi bir sorun olur mu ? Teşekkürler..

kafanı sıkmayacak tarzda bir şapka taksan iyi olur ,soğuktan korumak daha önemli bence.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 03 Kasım 2021, 23:54:07 »
Malesef bu ekim merkezi sizde de coklu greftleri öne doldurmuslar, umarim saclari ciktiginda sırıtmaz!

Facebook Twitter Instagram