Gönderen Konu: Asuman Hair Clinic  (Okunma sayısı 26781 defa)

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
Ynt: Asuman Hair Clinic
« Yanıtla #241 : 04 Ekim 2022, 22:16:52 »
hacim ve sıklık kullandığınız takviyeleri azalttiğınız için (eğer azalttıysanız) düşmüş olabilir mi?
Büyük ihtimalle öyle tabi ki
Asuman hanıma sorduğum da ;
İlaçların etkisi ile saçlarınız o kadar sıktı,o yoğunluk anormal bir durumdu ama ilaçları azaltıp yavaşta kesmemiz gerekiyordu bu sebeple saçlarınız kendi doğal ana haline dönecek. 12. Ay da saçlarınız ana saç halidir dedi.
E tabi insan 7 ila 10ncu aylardaki o formu hep olsun istiyor.
İlaçları ve dermaroller spreyi bayadır kesmiştim 40-50 gün kullanmadım. Şimdi tekrardan başlayacağım bir nevi hem vücut vitaminleri için hemde bir nevi saç bakımı için.
  • Ekim Tarihi: -30.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Akgül Hair Clinic
  • Greft Miktarı -3800 greft
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 04 Ekim 2022, 23:40:37 »
Berberini değiştir dostum üst tarafı uçurmuş  :) aradaki fark ondan kaynaklanıyor yoksa iki üç ayda ciddi değişiklik olmaz.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #243 : 05 Ekim 2022, 11:40:04 »
Berberini değiştir dostum üst tarafı uçurmuş  :) aradaki fark ondan kaynaklanıyor yoksa iki üç ayda ciddi değişiklik olmaz.
Valla anlamadım dostum ne demek istediği 😀
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Solgar Vm2000,Solgar Alpha-Lipoic Acid,Proscar 5 mg 1/4 , Evocapil kapsül (2),Prozinc Plus sprey ve şampuan

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 05 Ekim 2022, 13:41:11 »
Bu greftle bu sonuç helal valla.

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #245 : 06 Ekim 2022, 00:24:26 »
Bu greftle bu sonuç helal valla.

Çok teşekkür ederim
  • Yaşınız 25

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #246 : 05 Ocak 2024, 16:27:15 »
Arkadaşlar merhaba
01.10.2021 yılında Asuman Hair Klinikte saç ekim operasyonu gerçekleştirdim. 3.800 greft bir çalışma yapıldı. Operasyondan çok memnun kaldım. Ön hattım hiç yok gibi birşeydi geçmiş fotoğraflardan görüntüleyenbilirsiniz. Verteks bölgesi zaten seyrekti ve Ekim o bölgeye donör alan pek yeterli olmadığından tedbiren ön hat için sık çalışma yapılmıştı. 2,5 yılı doldurmak üzereyiz.
Operasyondan sonra düzenli olarak yaklaşık 7-8 ay boyunca  ;
-Evocapil İntense
-Solgar vm 2000
-Solgar D vitamini
-Solgar Alpha lipoic acid
-Proscar 1/4
-Prozinc şampuan
-Prozinc plus sprey
-Dermaroller günde 2 defa

Vitaminlerini kullandım. Kullandığım süre zarfında seyrek olan kulak üstlerim,Verteks bölge açıklığım komple kapanmak ile beraber saçlarım çok sağlıklı ve hacimli uzamakta idi. Hiç seyreklik kalmayacak şekilde dipten koyu ve sık şekilde saçlarım kapanmıştı. 9. Aydan sonra ilaçları komple bırakıp dermaroller ve prozinc Plus sprey uygulamasına kısa süre devam ettim. İlaçları bıraktığımdan ötürü yaklaşık 5-6 ay sonra hafiften seyrekliklerim başladı. Günde yarım bir pakete yakın Sigara ve ayda 1 veya 2 alkol kullanımım devam etmekte..
Sigarayı operasyonda dahil hiç bırakamadım az da olsa günde 3-4 adet tek tük içmiştim.
Proscar ilacı 4 e bölüp ufak bir adet parça her gün düzenli olarak ilk periyotlarda 7-8 ay kullanım yaptım, tedirgin eden yan etki durumları yaşadım,sertleşme ve ereksiyon sorunu,ayrıca cinsel boşalma esnasında meni de sıvının su gibi olması gibi durumlar yaşadım. Sonradan ilacı kesince tabii ki eski normal halime geri döndüm. Meme büyümesi hiç yaşamadım yaşayan bir arkadaşım olmuştu,onunda sonradan düzeldi tabiki. Ama saçlarımda gördüğüm değişim o kadar başarılıydı ki ilaç ve vitamin takviyelerimin düzenimi hiç aksatmamıştım.
Kendime detaylı kan tahlili yaptırdım,bugün sonuçları çıktı.
D vitamini Eksikliğim haricinde,
ALT (Az Yükseklik),
Serbest Testesteron seviyemde (Az yükseklik) bulunmakta..
B12, folik asit ,ferritin ,demir,çinko troidlerim,demir bağlama,üre ,kreatin,ast ,magnezyum, total kolesterol,hdl,ldl,trigliserit ve dehidrotestesteron gibi diğer tüm değerlerim hepsi gayet çok iyi çıktı.
Sanırım endişe duyarak kullandığım DHT baskılayıcı Proscar vücudumda hasar brakmamış.
Başta @Hintell ve diğer tecrübeli arkadaşlara bu platformda yorumları ile desteklediği için teşekkür ederim.
Şimdi @hintell ve tecrübeli arkadaşlara bir sorum var .
Ben tekrardan ilaçlara bir müddet başlamayı düşünüyorum. Tekrardan proscar 1/4 uygulamasına başlayıp, d vitamini ve evocapil ile beraber dermaroller yapacağım. Çünkü şubat ayında askerliğim var uzun dönem,en azından askerde düzenli uygulamış olurum.
Saçlarımın ön bölümü çok sağlıklı uzamakta tabi hacimini kaybetti,Verteks bölgesi biraz üzüyor,tepe bölgesi de malum yine seyrek.
@hintell senin yorumlarına çok ihtiyacım var .
İleri zamanlar da Verteks bölgesine bir operasyon donör bölgem kaldırır mı ve tutar mı bunu öğrenmek istiyorum. Operasyon değil de ilaçları tekrardan düzenli kullansam inanıyorum ki yine kapanacak seyrek olanlar ama vücuduma bu vitaminleri yüklemekten tedirgin oluyorum. Hem kilo almıştım hemde cildim de sivilceler çıkıyordu,proscar cinsel iktidarsızlık ve ereksiyon kaybı ve gün içerisinde stres yapıyordu..
Okuyan ve yorum yapacak olan büyük ve küçüklerim için şimdiden çok teşekkür ederim
  • Yaşınız 25

ollgunmehmet.21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 05 Ocak 2024, 17:11:22 »
zor bir ekim proscara kesinlikle. yan etki gördünüz mü hiç

dodo_1907

• Full Member
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #248 : 05 Ocak 2024, 17:44:42 »
zor bir ekim proscara kesinlikle. yan etki gördünüz mü hiç
Dostum yazdıklarımı okuyun,yan etkilerini belirttim yukarıda teşekkürler
  • Yaşınız 25

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #249 : 08 Ocak 2024, 10:24:14 »
Kardeşim, bir musaitliğinde benim konuma göz atmanı öneririm. Benzer süreçlerden geçmişiz. Ben senden farklı olarak sadece ekimden çok sonrasında proscar kullanmaya başladım.

Kan sonuçlarını detaylı bir şekilde yaptırarak işe başlaman güzel olmuş.

Forumdaki ekim sonuçlarından, yaştan kaynaklı böyle kayıplar-gerilemeler olabileceğini gözlemlemiş olmalısın. Doğru tedaviye başlamışsın. D vitamini olarak d3k2 vitamini kullanmanı öneririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 08 Ocak 2024, 22:19:28 »
Kullanmak istersen kullanman güzel olur daçların güçlenir kullanmazsan zayıflar
Sonucun güzel dht aktif şekilde inceltiyor bence kullan düşünüyorsan bir ekim daha süper olur
Global Moderator

Asicocuk

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 14 Haziran 2024, 22:08:13 »
Arkadaşlar merhaba
01.10.2021 yılında Asuman Hair Klinikte saç ekim operasyonu gerçekleştirdim. 3.800 greft bir çalışma yapıldı. Operasyondan çok memnun kaldım. Ön hattım hiç yok gibi birşeydi geçmiş fotoğraflardan görüntüleyenbilirsiniz. Verteks bölgesi zaten seyrekti ve Ekim o bölgeye donör alan pek yeterli olmadığından tedbiren ön hat için sık çalışma yapılmıştı. 2,5 yılı doldurmak üzereyiz.
Operasyondan sonra düzenli olarak yaklaşık 7-8 ay boyunca  ;
-Evocapil İntense
-Solgar vm 2000
-Solgar D vitamini
-Solgar Alpha lipoic acid
-Proscar 1/4
-Prozinc şampuan
-Prozinc plus sprey
-Dermaroller günde 2 defa

Vitaminlerini kullandım. Kullandığım süre zarfında seyrek olan kulak üstlerim,Verteks bölge açıklığım komple kapanmak ile beraber saçlarım çok sağlıklı ve hacimli uzamakta idi. Hiç seyreklik kalmayacak şekilde dipten koyu ve sık şekilde saçlarım kapanmıştı. 9. Aydan sonra ilaçları komple bırakıp dermaroller ve prozinc Plus sprey uygulamasına kısa süre devam ettim. İlaçları bıraktığımdan ötürü yaklaşık 5-6 ay sonra hafiften seyrekliklerim başladı. Günde yarım bir pakete yakın Sigara ve ayda 1 veya 2 alkol kullanımım devam etmekte..
Sigarayı operasyonda dahil hiç bırakamadım az da olsa günde 3-4 adet tek tük içmiştim.
Proscar ilacı 4 e bölüp ufak bir adet parça her gün düzenli olarak ilk periyotlarda 7-8 ay kullanım yaptım, tedirgin eden yan etki durumları yaşadım,sertleşme ve ereksiyon sorunu,ayrıca cinsel boşalma esnasında meni de sıvının su gibi olması gibi durumlar yaşadım. Sonradan ilacı kesince tabii ki eski normal halime geri döndüm. Meme büyümesi hiç yaşamadım yaşayan bir arkadaşım olmuştu,onunda sonradan düzeldi tabiki. Ama saçlarımda gördüğüm değişim o kadar başarılıydı ki ilaç ve vitamin takviyelerimin düzenimi hiç aksatmamıştım.
Kendime detaylı kan tahlili yaptırdım,bugün sonuçları çıktı.
D vitamini Eksikliğim haricinde,
ALT (Az Yükseklik),
Serbest Testesteron seviyemde (Az yükseklik) bulunmakta..
B12, folik asit ,ferritin ,demir,çinko troidlerim,demir bağlama,üre ,kreatin,ast ,magnezyum, total kolesterol,hdl,ldl,trigliserit ve dehidrotestesteron gibi diğer tüm değerlerim hepsi gayet çok iyi çıktı.
Sanırım endişe duyarak kullandığım DHT baskılayıcı Proscar vücudumda hasar brakmamış.
Başta @Hintell ve diğer tecrübeli arkadaşlara bu platformda yorumları ile desteklediği için teşekkür ederim.
Şimdi @hintell ve tecrübeli arkadaşlara bir sorum var .
Ben tekrardan ilaçlara bir müddet başlamayı düşünüyorum. Tekrardan proscar 1/4 uygulamasına başlayıp, d vitamini ve evocapil ile beraber dermaroller yapacağım. Çünkü şubat ayında askerliğim var uzun dönem,en azından askerde düzenli uygulamış olurum.
Saçlarımın ön bölümü çok sağlıklı uzamakta tabi hacimini kaybetti,Verteks bölgesi biraz üzüyor,tepe bölgesi de malum yine seyrek.
@hintell senin yorumlarına çok ihtiyacım var .
İleri zamanlar da Verteks bölgesine bir operasyon donör bölgem kaldırır mı ve tutar mı bunu öğrenmek istiyorum. Operasyon değil de ilaçları tekrardan düzenli kullansam inanıyorum ki yine kapanacak seyrek olanlar ama vücuduma bu vitaminleri yüklemekten tedirgin oluyorum. Hem kilo almıştım hemde cildim de sivilceler çıkıyordu,proscar cinsel iktidarsızlık ve ereksiyon kaybı ve gün içerisinde stres yapıyordu..
Okuyan ve yorum yapacak olan büyük ve küçüklerim için şimdiden çok teşekkür ederim

Bu prozinc 5 fıs mı sıkılıyor hocam 10 mu üzerinde 10 yazıyor da fazla geldi bana.

Facebook Twitter Instagram