Öylesine mi sormadınız? Yoksa bu biraz ayıp bir şey mi bende o klinikte saç ektirmek istiyorumda max greft sayısını "talep" etmek istemiştim, şuan acaba yanlış bir şey mi yapmış olurum, tamamen onlara mı bıraksam diye düşünüyorum
Öylesine demeyelim de , Asuman hanım gerçekten işinin ehli,profesyonel işçilik çıkarıyor . Bence ileriyi de görebiliyor ondan dolayı onun fikirlerine sadık olup kendimi o şekil teslim ettim. İleri de bir ikinci operasyon olması adına biraz malzeme bıraktı aslında diyebiliriz. Dökülme tipi ve şiddetini,kişinin de yaşını baz alarak düşünürsek maksimum greft e tabi ki başvurulabilir . Yaş 35 i geçmiştir dökülme durmuştur maksimum greft çalışılması normal etkili bir durum. Fakat yaşın 20-25 aralığıdır bi 5 sene sonraya iyileştirmeler adına malzeme bırakılması sağlıklı bir karar olur.
Planlama esnasında Asuman hanım detaylı bir şekilde ilgilenip sizin için en sağlıklı kararı sizlerle paylaşıp mutabık kaldığınız takdirde operasyona alacaktır diye düşünüyorum,bende öyle oldu çünkü ..
Ben yerinizde olsam Asuman hanıma bırakırım komple ,operasyon öncesi kullanmamı rica ettiği ürünler bende büyük bir etki yarattı ,yaklaşık 50-60 gün kullandım. Seyrek hiç uzamayan yerlerde kararmalar ve saç kalitesi artışı oldu,hiç dökülmeyen donör alanı eskiye nazaran daha hızlı uzayıp kalınlaştı, baktık ki vücut vitamine güzel tepki veriyor ve malzeme alacak alanı genişletti o şekilde operasyona girdik. Umarım gönlünden geçen olur,başta Allah hayırlısını nasip etsin diyelim. Önce Allah ,sonra kul yani Asuman hanım dedim. Teşekkür ederim yorumun İçin tekrardan.👍🏻😀