Gönderen Konu: Roaccutane Kullanırken Saç Ekimi Yaptırtmak ?  (Okunma sayısı 3024 defa)

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
Roaccutane Kullanırken Saç Ekimi Yaptırtmak ?
« : 30 Eylül 2021, 18:25:59 »
Arkadaşlar merhaba. 2022 mart ayında istanbul zen klinikte ekim yaptırtmak istiyorum fakat vücudumda ve kafa derimde sürekli iyileşmeyen sivilcelenme, egzama benzeri şeyler var. Saç ekimi için saç derimin fotoğraflarını attığımda klinikdeki danışman önce saç derisindeki hastalığı tedavi ettirmem gerektiğini söyledi. Şimdi cildiyeye göründüm ve roaccutane diye bir ilaç yazdı. 8 ay kullanacakmışım kontrollü bir şekilde.

Sormak istediğim soru şu : roaccutane kullanımımın 6.ayında saç ekimi yaptırtabilir miyim ? İlaç deriyi tamamen kurutuyormuş. Yani ilacı kullanırken saç ekimi yapılırsa sonuç alınır mı ? Benim başka vaktim yok. Sadece 2022 mart ayında yaptırabileceğim. Fırsat bu fırsat kısacası. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Roaccutane Kullanırken Saç Ekimi Yaptırtmak ?
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2021, 19:52:50 »
daha iyi bir merkez araştırmanı tavsiye ederim
Global Moderator

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2021, 20:11:03 »
Burası kötü mü ? Arkadaşım yaptırtmıştı memnun kendisi 🤔
EmpHair nasıl acaba

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2021, 20:31:44 »
Burası kötü mü ? Arkadaşım yaptırtmıştı memnun kendisi 🤔
EmpHair nasıl acaba

Çok iyi o merkez hiç düşünme bile dünyanın en profosyonel saç ekim merkezidir.Geçen sene yabancı forumlarda herkes burayı konuşuyordu.Sayısını hatırlamıyorum Time dergisine kapak olmuşlardı.Bizzat mesut çevik hazretleri doğrultusunda ön çizgi belirlenip kalın punchlarla dönörden adeta nakış nakış sanat eseri misali kökler alınır.Ekimin tutmama olasılığı imkansızdır.Zira tükürük bezlerinden alınan asidikle ünlü japon bilim adamı hanzo katego tarıfından geliştirilen özel yapıştırıcıyla çayır ovası genişlikteki kanallara nusretin tuz dökmesi gibi random şekilde greftler dağıtılır.Tahmini kanal başına 100 greft sıkıştırıyorlar.Buda normal bir insanın 10 katı sıklığında demek.En güzel tarafı dönerden yeteri kadar greft çıkmazsa makattan alım yapıyorlar.Gerek görülürse bir arkadaşının makatının kıllarınıda özel bir teknikle senin kafana ekebiliyorlar.Şuan saç klonlamanın faz çalışmaları için büyük arge yatırımları yapıyorlar.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2021, 20:35:37 »
Hocam dalga geçme ya 🤣
İyi merkez neresi nerde yaptırıcaz en kaliteli onu söyle

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2021, 20:46:35 »
Hocam dalga geçme ya 🤣
İyi merkez neresi nerde yaptırıcaz en kaliteli onu söyle

10.000 - 15.000 civarı medeks, serkan aygın, şahin çelik, serdar gökrem
20.000 asuman hair
35.000 sibel ulusan
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2021, 21:49:35 »
10.000 - 15.000 civarı medeks, serkan aygın, şahin çelik, serdar gökrem
20.000 asuman hair
35.000 sibel ulusan

Serkan Aygın 20lere çıkmıştı fiyat olarak, Asuman hanım arttırdı mı emin misin?

tudors

• Full Member
« Yanıtla #7 : 30 Eylül 2021, 22:18:07 »
Roaccutan saçı döktüğü gibi saç derisinide döken bir şey roaccutan kullanırken bence doğru olmaz saç ekimi yaptırman.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Ekim 2021, 08:11:19 »
Serkan Aygın 20lere çıkmıştı fiyat olarak, Asuman hanım arttırdı mı emin misin?

Asuman 20bin oldu diye biliyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Ekim 2021, 11:48:39 »
Cildiye doktoruma danıştım. Hiç saç ektirmememi tavsiye etti. İçimden bu nasıl bir saçmalık diye söylendim. Kendisine neden diye sorduğumda saç ekiminden sonra sivilcelenme olur dedi. Bu hastalık olmayan sağlıklı kafa derilerinde bile sivilcelenme olur dedi. Önermiyorum falan dedi. Konuştuğum 3 tane klinik var. Biri emphair biri zen digeri asmed. Zen tedaviniz bittikten 6 ay sonra ekeriz ama çıkmaya da bilir dedi. Asmed tedaviden 1 yıl sonra ekebiliriz ama hastalığınızda agresif bir artış olursa ekilen saçlar dökülebilir dedi. Emphairden hala cevap bekliyorum.

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2021, 12:26:43 »
Arkadaşlar Asmedin fiyatıarı nedir ?

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2021, 13:48:43 »
roaccutanı beş altı ay kullan sonra tedavin bittikten bir kaç ay sonra saç ekimini yaptır bir şey olmaz merak etme yalnız sivilceler için diyet yapsan iyi olur çok yağlı besleniyorsan yağı hayatından çıkar daha çok ceviz ,balık gibi omega 3 içeren besinlere yönel özellikle ceviz bu konuda efsane sivilceleri bile geçirir.

Asaf_asaf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2021, 14:15:33 »
roaccutanı beş altı ay kullan sonra tedavin bittikten bir kaç ay sonra saç ekimini yaptır bir şey olmaz merak etme yalnız sivilceler için diyet yapsan iyi olur çok yağlı besleniyorsan yağı hayatından çıkar daha çok ceviz ,balık gibi omega 3 içeren besinlere yönel özellikle ceviz bu konuda efsane sivilceleri bile geçirir.

Tecrübe etttiniz mi daha önce.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2021, 21:56:27 »
Saç derini çekebilir misin yani nasıl bir hastalık görüntü durum nasıl merak ettim
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Ekim 2021, 13:26:02 »
Hocam şu arkadşın ekim konusunu bi inceleyin. Hatta kendisine de bi danışırsınız, fikir almak için.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19251.msg457835#msg457835

Bu arkadaşın da ekim olup çıkmayan saçları vardı, yine egzama veya benzeri bi durumu vardı, tedaviyle beraber çok güzel oldu saçları.

Bence öncelikle saç derinizi iyileştirin, sonra bakarsınız ekime. Acele etmeyin. Tarla sağlıklı olsun ki, hasat da iyi olsun.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2021, 14:15:30 Gönderen: Lauri »

Facebook Twitter Instagram