Merhaba arkadaşlar, 2020 Agustos ayında Levent Hastanesinde Dr.Gökhan Sait Bircan'a saç ekimi yaptırdım.Yaklaşık 13 ay Geçti ve sürecim ile ilgili Şikayetimi aktarmak istiyorum
Norwood 7 derecesinde kellik mevcut idi.Tabiki bilincli bir şekilde beklentim cok yüksek değildi.Görüşmemizde ortalama 4500-5000 greft ekim yapılacagı ön taraf ve ortaların gayet sık olacağını tepe bölgesinin 2.ekime bırakılacagını bildirdiler.Donor bölgemin cok iyi oldugunu ve Tepe bölgesine kadar sık bir kapanma işlemi yapabileceklerini belirttiler.Bende ok dedim ve ekimi yaptırdım.Tepe bölgesinde sac olmaması benim için problem değil gerekiyorsa sakaldanda alınsın ön taraf ve üst taraf komple sık kapatılsın istiyordum.Gel gelelim saç ekim sürecine.Dr beyin kendisi ekecek dediler sadece kanalın on tarafını acıp süreci terketti ve kendisini operasyon sonunda dahil görmedim.Asistanlarına ekim yaptırdı.Öncelkli olarak saç çizgisini özellikle önde olsun istedim.geriden aldılar daha iyi olur dediler kafalarına göre çizim yaptılar.ses cıkarmadım onuda kabul ettim 13 ay boyunca Ektikleri saçların cogunu kaybettim.ve ısrarlar bilgi almak istediğimde normal oldugunu tekrar cıkacaklarını ekilen sacların kesinlikle dokulmeyeceğini belirttiler.Kendileriyle ve asistanıyla sürekli iletişim problemi yasadım.İlgilenmelerini geçtim.Ben kendim hastaneye gidiyorum arıyorum ama doktorla irtibat için görüştürmüyorlar hep bir bahane.asistanları geliyo susturmak için prp yapıyorlar bişey olmaz çok güzel olmus diye moral veriyorlar ve sonuclar burda paylasmak istedim.Ben süreçten memnun kalmadım.Kendileri Yurtdısı hastalarla ilgilendikleri için Bizimle irtibata geçmeye bile tenezzül etmiyorlar.
ekim öncesi ekim sırasında ve sonrasındaki 13 aylık fotolarımı paylasıyorum.yorumlar sizin