Gönderen Konu: Ense yanması  (Okunma sayısı 18419 defa)

Mehmet1215

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ense yanması
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2017, 21:26:22 »
Terlerken yanma yapar bende de var aynı

Bosnalı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2017, 21:31:47 »
Benim ekim 9. gününde yanma devam ediyor özellikle geceleri

onurss12345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2017, 19:56:55 »
Ekim yaptirali 5 gun oldu özellikle arka donor bölgesinde yanma hissediyorum. Ve geçmek bilmiyor. Acaba geçme iyileşme süresi tm olarak nedir. Ve gerçekten bu normal bir durum müdür.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2017, 22:14:35 »
Kesinlikle normal yanma hissi ilerleyen günlerde yerini tatlı kalıntıya bırakacaktır, bu durumda antihisminik ilaçlar kullanılabilir, zytrec atarax şurup tarzı

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2017, 21:44:33 »
Yanma hissi 2 hafta sonra gecer

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2017, 18:15:13 »
Ense yanması normal ekımden sonra  agrı kesici alınırsa rahat atlatılır
Global Moderator

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2018, 13:26:07 »
Merhaba,

4 gün önce bende saç ektirdim, günde 2 kez majezik içmeme rağmen, arkadaşın bahsettiği yanma oluyor. Özellikle yatağa uzanınca, normal zamanda yanma yok. Çok zor gerçekten.

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2018, 04:16:12 »
Benimde 9. Günüm ve hala bu yanmamidir ağrimidir anlamadigim delirten his devam ediyor. Gunde 3 yada 4 agri kesici ile rahat durabiliyorum. Sanki hic gecmicekmis gibi. Daha ne kadar surer bu arkadaslar. En fazla kac gun daha cekerim.

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2018, 11:36:54 »
Arkadaşlar çok şükür 10 günü azaldi bu yanma ve ağri ilk defa 24 saati agri kesici içmeden geçirebildim.🤗🤗🤗

osman077

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2018, 03:26:18 »
Abiler kardeşler selamün aleyküm..
Saç ektirdikten sonra "ensede yanma" anlamında hiçbirşey yoktu. Hatta klinikte verilen ilaçların içinde neden ağeı kesici olduğunu anlamadım bile. Ağrın olursa içersin ama zaten pek de olmaz demişti hanfendi. İlk 3 gün bişey yok, çok çok hafif bir yanma var. Ben o yanmayı sanıyorum ki, "sürülen krem biraz mentollü, yanma bundan kaynaklı", alakası bile yokmuş. Şuan 5. Günüm ve saat gece 3.26, ve ben yarım saat uyuyamadım desem yalan söylemiş olmam. Müthiş derecede alım yapılan bölgede bir ağrı mı desem batma mı desem, yanma mı desem, uyuşma mı desem.. Herhalde hepsinin karışımı ama cidden zor bir ağrıymış. Allah hepimize yardım etsin herhalde bu ağrı normal birşeymiş. Okuduklarımdan bunu anladım
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2018, 03:39:42 Gönderen: osman077 »

Uğur ERDURAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2018, 08:08:31 »
Osman077 kardesim rahat ol gecicek. 10. Gun gecti benim bu arti eksi 2-3 gun olabilirmiş. Sen belki danismissindir lakin eger gunde 2 agri kesici iciyorsan yetmez. O agriyi biliyorum çin iskencesi gibi delirten bir ağrı çekmeyen bilemez. Ama şuna emin ol geçicek. Simdi dediğim gibi bu agriyla gecesiye kadar basedebilmek için günde 2 farkli ama 4 adet agri kesici iç. Yani 6 saat ara ile 1 arveles sonra 1 parol iç, sonra yine arveles sonra yine parol. En azindan bu sureci daha agrisiz atlatirsin. 10. Gunden sonra agri kesicileri duruma göre azaltir yada toptan kesersin. Allah sabir versin.

Apwimpia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Eylül 2018, 03:44:16 »
2. Kez saç ekimi yaptırdım.ilkini sente plus hatanesinde yaptırdım berbat bir yer dolandırıcılar ekılen saclar cıktı ama ana sacım dokulınce seyrek be tepede kellık oldu 2. Ekımı 1 hafta once yaptırdım hısar hastanesınde hasan beyın ekıbıne dönür bolgem cok seyrek ve az oldugu ıcın kısıtlı alım oldu 3800 kok sanırım olabılecegın en ıyısı olacak. Ilk ekımımde agrı hıc yasamadım ama 2. Ekım sonrası 4. Gunden ıtıbaren cok sıddetlı agrım var dönür bolgesınde batmalar oluyor. Herkes yasamıs aynı seyı gunde 2 agırı kesıcı alıyorum umarım kalıcı bır sey degıldır . Ama ılk kez agrı cektıgım ıcın bıraz tesırgın oldum. Okudugum kadarıyla sonunda bu agrıdan kuryuluyoruz galıba . Sac ekımı cok zorlu bır surec ve ben bunu 2 kere yasadım ıyı arastırın yapanlarla ıletısım kurmaya calısın tek seansla basarı saglamak ıstıyorsanız yada 2. Seansta tam sıklık ıstıyorsanız dıkkatlı arastırın. Ben suan ıcın yasanan her seyden memnun kaldım tabı donür bolgesınde cok sac olan ve sık saclı profıllerın sonucu benımkınden cok daha ıyı ama benden bıle sorunsuz 3800 kok aldılar . Doktor ekıp cok onemlı

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Eylül 2018, 08:02:40 »
Kafa derisine enjekte edilen sıvı yanma yapıyor 8.günde geçti benim günde 3 litre su içtim ve ödem atıcı ilaç kullandım ağrı kesicilerle atlatabilirsiniz o dönemi geçici bir durum panik yapmayın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2018, 20:39:21 »
donör bölgesi feci agrı yapıyor alımdan 1 kaç gün sonra 2/3 gün sürüyor bu agrı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram