Bir cok yerle iletisim kurdum özelikle istanbul ve ankara civarinda ve bir cok yer safir kanal acilimi ile yapiyor YAPTIRMAYIN pisman olursunuz!! Adami intihar edecek dereceye getiri. Benim gibi cahiler ve gerizekalilar onlarin guzel sözlerine inanip yapiyoruz ve böyle berbat hale geliyoruz yapmayin iz kaliyor sinek tirasi olamiyorun.
Allah Hakan hoca ve ekibinden razi olsun duzeltme yapa bilirlermis.
Sac/sakal ekimi hataya gelmez doktor diyorlar kendilerine ve kanali acip gidiyorlar greft ekimini genc kizlar yapiyor!
Ben tum sureci bekliyorum arkadaslar tum fotograflar var hakan hocada duzeltme yaptiktan sonra fotograflari atacam!
Ve tum safir tekni kullanan sahtekar yerleri isim isim yazacam ve ekim yaptirdim yeri davaya verip hukuki sureci baslatacam!
Simdi belki birileri yazacak nerde yaptirdin söyle de biz yaptirmayalim evet haklisiniz özelden yazin tum detayli bilgiyi veriyim.
Allah dusmanimin basina vermesin böyle bir seyi. Sizde böyle duruma dustuyseniz hukuken hakkiniz var dava acmak icin.
Belki birileri dusunecek niye sakal ekimi yaptirdin diye.
Ben peygamberimizin sunnetinden gitmek istedim fakat böyle ekim yerleri beni eve kapati evden cikamiyorum!
Aklinizi basiniza alin bir degil 10 defa dusunun!!