Kardeşim bende kepek boyutunda değil de direkt güneş yanığı gibi deri değiştirdi minox zaten saç çıkışı da deriden sonra oldu ama kendimi yaptı iğnelemeyle tetikledi mi onu bilemiyorum. Ketoralla biraz daha yoğun kullandım o dönem tertemiz etti ketoral. Dediğin şampuanı hiç bilmiyorum kullanmadım. Ketorale devam ediyorum haftada 2 kere filan onun dışında revox men revox xtreme otacı lab no 4 ve revigen kullanıyorum ama bir şampuan seç desen revox xtreme seçerim düzenli kullanım için.
Bro tam seborenin kıyısından dönmüşsün. Minox yanında başka topikal losyonlar karışımlar kullandığım dönemlerde, yani saç derisine çok yüklendiğimde aynı şeyleri ben de yaşadım. Topikallleri azaltıp veya kesince toparladı. Temkinli gitmekte fayda var.
Zahmetli ama ydışına gidip gelen eş dos fln varsa, rogaine köpük falan getirtmek en temizi. Doların bu haliyle bile Tr’deki minoxille aynı fiyata geliyordur belki daha da uygundur. 3 aylık kutusu 45 dolar flndı.
Yağlı olmaması, kalite ve cilt sağlığı açısından 10 numara. Saçlar uzunsa uygulaması biraz zor, ama kısa kullanıyorsan o yönü de 10 numara. Cildin için de şiddetle tavsiye ederim.