Bugün 34. Gün itibariyle paylaşımlara başlayabiliyorum. İlk bir aylık süreç biraz hızlı bir şekilde paylaşılmış oluyor.
24.08.2021 tarihinde Hasan beyin polikliniğinde ekim işlemi gerçekleştirdik. Öncelikle Ekim’den memnunum uzun bir süredir Hasan beyi takip ediyordum yaklaşık 2 Ayda bu forumu takipteydim. Biraz ani bir kararla ekimi yaptırdım. Anestezi işlemi ağrılı oldu fakat geri kalan kısımlarda pek bir şey hissetmedim. Ön çizgi ve kanal açımının bir kısmı Hasan bey tarafından yapıldı. Kalan işlemler ekip tarafından tamamlandı. Ön çizgi tamamen yok olmadığı için zaten var olan çizgi üzerinden işlem yapıldı. Süreçle ilgili paylaşımları buradan yapacağım ve sizin değerli görüşlerinizden faydanlanmak istiyorum herkese iyi forumlar
Öncelikle sigara, içki kullanmıyorum. İlk 1 ay corasprin kullandım. 10. Günden itibaren Kliniğin verdiği vitamin ve booster set ( şampuan ve fısfıs dışında ) bir şey kullanmıyorum önerilerinizi bekliyorum. Tüm arkadaşlardan yorum, öneri, görüş bekliyorum konuyu canlı tutalım ben daima buradayım hep birlikte umarım güzel sonuçlar alırız (: