Gönderen Konu: AKL POLİKLİNİK 3690 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 4791 defa)

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
  • Akl poliklinik saç ekimi
AKL POLİKLİNİK 3690 GREFT SAÇ EKİMİ
« : 27 Eylül 2021, 18:12:10 »
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, saç ekimi gibi çok ciddi bir operasyon öncesinde, insanların doğru seçimi yapabilmesine yardımcı olan bu sitenin tüm emekçilerine teşekkür ederim. Ben saç ekimim için genel olarak işlemlerini başarılı bulduğum Akl polikliniği tercih ettim. 25.09.2021 tarihinde saç ekimim gerçekleşti. İşlemime 1 hafta kala bana hem mesaj ile hem arayarak hatırlatmalarda bulundular yani ilgi konusunda memnun kaldığımı söyleyebilirim. İşlem günü Hasan bey ile kısa bir görüşme yaptım ancak bu kısa görüşme üstünkörü ya da baştan savma bir görüşme değildi. Hasan Bey tarafından saç tellerinin ölçümü ve deri altı saç analizi yapıldı. Daha sonra Hasan Bey ön çizgimin yerinin uygun olduğunu ve ufak bir dokunuşla daha doğal hale getirecegini söyleyerek ön çizgiyi belirledi ve son olarak işlem hakkında planlamayı yaptı. İşlem sırasında donör bölge alımını Yaren hanım gerceklestirdi ve Kerim bey ile Buse hanımla birlikte uyumlu bir iş birliği ile çok düzgün bir şekilde ekimimi yaptılar. Sizlerin huzurunda da onlara çok teşekkür ederim. Ön kanalları Hasan Bey açtı. Sohbeti ve samimiyeti için kendisine de teşekkür ederim. Merkez çok hijyenik ve planlı bir işleyiş var yani herkes ne yapacağını iyi biliyor ve güven veriyor. Tüm bu iyi söylemleri ekimin nasıl sonuçlanacağını bilmeden samimiyetimle yazmak istedim, Hasan Bey'e de söylediğim gibi "Sezar'ın hakkı Sezar'a" umarım sonuçta başarılı olur ve tüm bu olumlu söylemlerim güzel bir sonuç ile taçlanır. Bu arada bana beni nereden bulduğumu sorduğunda bu site vasıtasıyla bulduğumu söyledim. Ekim sonrası ilk yıkama için ekimden 2 gün sonra yani bugün merkeze gittim ve son durumumu sizinle paylaşıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
Ynt: AKL POLİKLİNİK 3690 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2021, 18:19:34 »
10 yıl önce bir ekim yaptırmış olduğumu yazmayı unutmuşum bu benim ikinci ekimim. Son ekimimden önceki fotoğraflarımı da paylaşıyorum.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2021, 18:42:42 »
Selamlar hayırlı olsun Akl Hasan akil saç ekiminiz
10 sene önce yaptığımız ekimden dolayı umarım donör bölgenizde çoklu greftlerin sayısı az değildir çünkü açıklıl fazla ve zor bir ekim açıklık geniş olduğu için Planlamanızı çok beğendim ön çizgi konusunda merkez başarılı çok tatlı bir ön çizgi tasarlamışlar forumun beğendiği tarzda güzel bir çizgi ekim de çok temiz ve iyi sonuç almaya odaklı bir ekim olmuş umarım sonucunuz çok başarılı olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2021, 18:48:16 »
Hayırlı olsun donör biraz zayıf gibi ama ekim planlama çok hoş olmuş ön çizginiz ve sıklık güzel
Bence destekleyin gelişim sürecini medikal tedavilerle.
Global Moderator

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2021, 19:07:43 »
Hayırlı olmasını diliyorum. Acaba 10 yıl içinde ekim saçınız çok döküldü mü sizce? Yoksa kayıpların büyük çoğunluğu kendi saçlarınızdan mıydı?
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2021, 20:52:53 »
Selamlar hayırlı olsun Akl Hasan akil saç ekiminiz
10 sene önce yaptığımız ekimden dolayı umarım donör bölgenizde çoklu greftlerin sayısı az değildir çünkü açıklıl fazla ve zor bir ekim açıklık geniş olduğu için Planlamanızı çok beğendim ön çizgi konusunda merkez başarılı çok tatlı bir ön çizgi tasarlamışlar forumun beğendiği tarzda güzel bir çizgi ekim de çok temiz ve iyi sonuç almaya odaklı bir ekim olmuş umarım sonucunuz çok başarılı olur.
Umarım dediğiniz gibi donör bölgede çoklu greftler az değildir açıkçası donör bölge için endişeliyim.

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2021, 20:59:31 »
Hayırlı olsun donör biraz zayıf gibi ama ekim planlama çok hoş olmuş ön çizginiz ve sıklık güzel
Bence destekleyin gelişim sürecini medikal tedavilerle.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Donör bölge toparlayacak mı çok merak ediyorum umarım hüsrana uğramam.

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2021, 21:02:00 »
Hayırlı olmasını diliyorum. Acaba 10 yıl içinde ekim saçınız çok döküldü mü sizce? Yoksa kayıpların büyük çoğunluğu kendi saçlarınızdan mıydı?
Çok teşekkür ediyorum. Kendi saçım döküldü maalesef çünkü erken bir yaşta ektirdim 26 yaşımda. genetik olarak dökülünce ekilenler kaldı.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2021, 21:44:41 »
hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuç alırsın şimdilik her şey yolunda gibi kullandığın takviyelerde varsa belirt istersen .ben şahsen kendi ekimimde minoxil kullanmadım şimdi keşke kullansaydım diyorum bence sende düşün kullanman iyi olur gibi geldi bana özellikle ekim öncessi durumuna bakarak yorum yapıyorum.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2021, 22:10:46 »
hayırlı olsun dostum umarım güzel sonuç alırsın şimdilik her şey yolunda gibi kullandığın takviyelerde varsa belirt istersen .ben şahsen kendi ekimimde minoxil kullanmadım şimdi keşke kullansaydım diyorum bence sende düşün kullanman iyi olur gibi geldi bana özellikle ekim öncessi durumuna bakarak yorum yapıyorum.
Çok teşekkür ederim. Merkezin verdiği bakım seti var 10. Günden sonra kullanmam söylendi. Booster markalı ürünler şampuan sprey ve hap var içinde. Ayrıca 1 hafta sonra kullanmam için önce proscar tavsiye edilmişti bugün gittiğimde Bülent isimli bir bey ile görüştük Hasan Bey'in abisi sanırım o proscar yerine xpecia kullanmamı söyledi. (ben daha önce kullandım faydasını gördüm deyince)

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2021, 16:14:43 »
6. gün fotoğraflarını paylaşıyorum. Şu an sadece Coraspin kullanıyorum, 7. Günden sonra xpecia'ya başlayacağım. 10. Günden itibaren ise merkezin verdiği Booster bakım setini kullanacağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2021, 17:13:49 »
yıkamaları günde 2 ye çıkarabılırsın kabuk dökümüne kadar ekim alanı sağlıklı donör bölgende hızlı toparlar dostum bir sorun yok
Global Moderator

tudors

• Full Member
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2021, 17:48:34 »
Saçlarını arada nemlendirmeyi unutma hocam ekim güzel görünüyor basit önlemlerle durumu dahada iyi hale getirmek lazım.

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2021, 18:38:34 »
yıkamaları günde 2 ye çıkarabılırsın kabuk dökümüne kadar ekim alanı sağlıklı donör bölgende hızlı toparlar dostum bir sorun yok
Çok teşekkür ederim moral oldu söylediklerin dediğini yapacağım 👍

srcnbrnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2021, 18:47:03 »
Saçlarını arada nemlendirmeyi unutma hocam ekim güzel görünüyor basit önlemlerle durumu dahada iyi hale getirmek lazım.
Actolind sprey önerdiler nemlendirmem için iki saatte bir kullanıyorum

Facebook Twitter Instagram