Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, saç ekimi gibi çok ciddi bir operasyon öncesinde, insanların doğru seçimi yapabilmesine yardımcı olan bu sitenin tüm emekçilerine teşekkür ederim. Ben saç ekimim için genel olarak işlemlerini başarılı bulduğum Akl polikliniği tercih ettim. 25.09.2021 tarihinde saç ekimim gerçekleşti. İşlemime 1 hafta kala bana hem mesaj ile hem arayarak hatırlatmalarda bulundular yani ilgi konusunda memnun kaldığımı söyleyebilirim. İşlem günü Hasan bey ile kısa bir görüşme yaptım ancak bu kısa görüşme üstünkörü ya da baştan savma bir görüşme değildi. Hasan Bey tarafından saç tellerinin ölçümü ve deri altı saç analizi yapıldı. Daha sonra Hasan Bey ön çizgimin yerinin uygun olduğunu ve ufak bir dokunuşla daha doğal hale getirecegini söyleyerek ön çizgiyi belirledi ve son olarak işlem hakkında planlamayı yaptı. İşlem sırasında donör bölge alımını Yaren hanım gerceklestirdi ve Kerim bey ile Buse hanımla birlikte uyumlu bir iş birliği ile çok düzgün bir şekilde ekimimi yaptılar. Sizlerin huzurunda da onlara çok teşekkür ederim. Ön kanalları Hasan Bey açtı. Sohbeti ve samimiyeti için kendisine de teşekkür ederim. Merkez çok hijyenik ve planlı bir işleyiş var yani herkes ne yapacağını iyi biliyor ve güven veriyor. Tüm bu iyi söylemleri ekimin nasıl sonuçlanacağını bilmeden samimiyetimle yazmak istedim, Hasan Bey'e de söylediğim gibi "Sezar'ın hakkı Sezar'a" umarım sonuçta başarılı olur ve tüm bu olumlu söylemlerim güzel bir sonuç ile taçlanır. Bu arada bana beni nereden bulduğumu sorduğunda bu site vasıtasıyla bulduğumu söyledim. Ekim sonrası ilk yıkama için ekimden 2 gün sonra yani bugün merkeze gittim ve son durumumu sizinle paylaşıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.