Gönderen Konu: Saç ekim sonrası sivilce sorunu sizde de oldu mu ?  (Okunma sayısı 1340 defa)

Sadece_Biri

• Yeni üye
  • *
Saç ekim sonrası sivilce sorunu sizde de oldu mu ?
« : 26 Eylül 2021, 21:54:35 »
Saç ekim sonrası 15 gün sonra bariz sivilce sorunu yaşadım.Şu an kafamdaki sivilceler iltihaplı durumda ve psikolojimi bozdu.Hatta Solgar Biotin vitamin kapsülü de kullanmayı kestim.Saç ekim öncesi tek tük sivilce olur ama geçerdi şimdi öyle bir sivilcelenme yaşadım ki Saç ekimi ve donör bölge olmayan kısımda iltihaplı sivilcelerim çıktı.İll defa böyle birşey yaşıyorum ve doktora gideceğim.
Siz de benim gibi sorunla karşılaştınız mi ?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekim sonrası sivilce sorunu sizde de oldu mu ?
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2021, 21:56:41 »
 zaman zaman ekim alanında sivilce şikayetleri oluyor.mikropta kalabiliyor.drlar bazen sıvı bişi veriyor bunu banyoda suyla kafaya boşaltcan diyor mikropta.sendede bir sivilce patlayıp çoğalma yapmıştır.hallederler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

roronoa zoro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2021, 21:58:38 »
Hocam son durumunuz nedir sivilcelenme konusunda?

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2021, 22:29:44 »
Fucidine krem kullan .

mehmet koray

• Full Member
  • emphair saç ekimi
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2021, 09:19:37 »
ben 45.gündeyim, antiseptik özelliği sebebiyle 5-10 günleri arasında her yıkamadan sonra fucidin kullandırdılar, bir sonraki yıkamaya kadar kafamda kaldı, şuan 3-5 tane sivilcem varsa vardır, iltihapta yok, fotoğraf ekler misin, tecrübeli arkadaşlar bi görsün
  • Ekim Merkezi ismi emphair saç ekimi merkezi
Saç Ekim Konum (Ekim Tarihi: 13 Kasım 2021)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0

Ekildikten sonra şok aşamasında dahi dökülmeyen ve uzamayan saçlar ölü kökler midir? Bu süreci olumlu-olumsuz yaşayan varsa fotoğraflarla bilgilendirirse çok memnun olurum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2021, 11:32:06 »
Olabilir saç alınan bölgede alım esnasında bazı kökler içeride kalır onlar harekete geçer çıkamaz bu sivilce yapar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram