Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme  (Okunma sayısı 50377 defa)

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme
« Yanıtla #31 : 27 Eylül 2020, 00:39:37 »
Yok hayır hiç birşey yapmadım, düzenliyor kendiliğinden umarım geriside gelir..

üzensaçekimi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 10 Ekim 2020, 12:04:31 »
Benim de saç ekimi sonrası benzer görüntüler oluştu. Sol taraf daha açık sağ tarafa göre. Ekimi yapan yer ile görüştüm ısrarla düzelecek diyor. Ben ise bir taraf daha açık olduğu için fazla kök alındığını iddia ediyorum. Onlar öyle olmadığını saç kırılması ya da küsmesi (ne demekse) söylüyorlar. Egzama gibi görüntüler olduğu için dermovate krem ve Prednol 16mg tablet verdiler. Sonra da gel PRP yapalım dediler. Şu an 45. gündeyim. Çok üzgünüm gerçekten. Dermovate krem ve Prednol tablet deneyenler oldu mu? PRP işe yarıyor mu? Deneyimleyenler yazabilir mi acaba? Bu görüntüsü geçenler geçmeyenler kimler ?

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 29 Ekim 2020, 21:05:24 »
Merhaba, benim geçen hafta tam 4 ay bitti, oldukça ciddi boyutta düzelme var aynı hocanın söylediği gibi, anlaşılabilmesi için spot ışıkta ve loş ışıkta çektim. Umarım aynı sorunu yaşayanlara moral olur. Herkese geçmişler olsun

Aras23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 06 Kasım 2020, 20:58:24 »
Selam. 15 gün

Donörde açılmalar dökülmeler basladi. Normalmi.
Ayni durumdan muzdarip olanlarin geçtimi. Ilaç vs takviye gerekirmi yardimci olursaniz sevinirim.

Gökhan Dogan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2020, 19:19:39 »
Benim donor bolge duzelirmi ?

Coldquest

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 10 Ocak 2021, 11:21:31 »
4 ayda duzeliyor hic belli olmuyor . Neredeyse 0 iz

Erdituluc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 17 Mart 2022, 09:33:56 »
4 ayda duzeliyor hic belli olmuyor . Neredeyse 0 iz

SELAM KARDEŞİM DÜZELDİMİ ?
DÜZELEN ARKADAŞLAR SÜREÇ YAZABİLİRLERMİ RİCA ETSEM.

BENİMDE AYNI PEOBLEMİM VAR 45.GÜNDEYİM KISA TUTUYORUM DONÖR ALANI UZAYINCA MORALİM BOZULUYOR.

20 GÜNDE 1 PRP
12 SAATTE 1 XPECİA
DERMAROLLER VE MİNOXİL KULLANIYORUM.

DÜZELİR Mİ SİZCE ????????
  • Ekim Tarihi: 03.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi MedicalPark
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Mehmet Sar?ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 12 Haziran 2022, 16:48:11 »
Selam arkadaşlar Ekim yapılmalı 1 ay oldu 15. Günden sonra donör bölge sağ yan tarafında dökülmeler oldu yorumları okuduğum kadarıyla düzelme oluyor yazmışsınız ama bende aynı problemi yaşıyorum ve canımı sıkıyor nasıl Bi yol izlemem gerekir

Mehmet Sar?ayd?n

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 20 Haziran 2022, 19:55:39 »
SELAM KARDEŞİM DÜZELDİMİ ?
DÜZELEN ARKADAŞLAR SÜREÇ YAZABİLİRLERMİ RİCA ETSEM.

BENİMDE AYNI PEOBLEMİM VAR 45.GÜNDEYİM KISA TUTUYORUM DONÖR ALANI UZAYINCA MORALİM BOZULUYOR.

20 GÜNDE 1 PRP
12 SAATTE 1 XPECİA
DERMAROLLER VE MİNOXİL KULLANIYORUM.

DÜZELİR Mİ SİZCE ????????
.  Nasıl oldu hocam düzeldi mi??

mithrandir2

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 03 Ekim 2022, 06:53:53 »
Konu çok eski bir konu arkadaşın donör bölgesi düzeldi bilginize
Hintel görüşün benim için önemli, bendede doku küsmesi var minoxik ve dermatoller kullanmak zarar verir mi donör bölgedeki doku küsmesi alanına?
  • Ekim Tarihi: 9 eylül 2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Biotin 5000

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Ekim 2022, 02:34:20 »
Hintel görüşün benim için önemli, bendede doku küsmesi var minoxik ve dermatoller kullanmak zarar verir mi donör bölgedeki doku küsmesi alanına?

dermaroller kesin zarar veriri deneme bile  :)
aslında doku küsmesi olan bölgelere kortizon denenmeli bence sonuçta saç kırana çok benziyor ama sakın sen deneme dostum sadece fikir yürütüyorum  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 12 Ekim 2022, 20:54:55 »

Eger hızlı toparlasın istiyorsan kullanman iyi olur
Global Moderator

Efkan salTV

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 29 Ekim 2022, 23:23:47 »
Arkadaşlar, 16 gün önce saç ekimi yaptırdım. Donör bölgelerin tamamında ilk 10 gün herşey normaldi. Sonrasında kulak üstleri lokal şekilde döküldü. Bu normal mi sizce? Saçlarımın mevcut halini sizlerle paylaşıyorum Arkadaşlar. Sol üst son hali ve sağ ve sol alt şeklinde ilk günlere doğru gidiyor. Daha önceki hali ise alttaki resimler gibiydi. Daha önce böyle birşey yaşayan arkadaşların fikirleri nedir?

Tam 110 gün oldu donör bölgeye prp ve mezoterapi yaptırdım düzenli biotin hapı kullandım minoxil forte da kullandım ama onu 20 gün felan kullandım kimyasal olduğu için pek kullanmak istemedim düzeliyor beyler ağzı olan herkes konuşuyor yazıyor forumlarda 20 yaşında saç ektirdim ben ailemde genetik golf alanı dökülmesi var psikolojimi olumsuz etkilediği için ekim yaptırdım süreç çok güzel ilerliyor saçlarım 90. Günden sonra çıkmaya başladı safir ile sık bi ekim yaptırdım 3500 greft 3 ay sonra tekrardan saçımın en son halini atıcağım

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 15 Mayıs 2023, 00:19:36 »

Tam 110 gün oldu donör bölgeye prp ve mezoterapi yaptırdım düzenli biotin hapı kullandım minoxil forte da kullandım ama onu 20 gün felan kullandım kimyasal olduğu için pek kullanmak istemedim düzeliyor beyler ağzı olan herkes konuşuyor yazıyor forumlarda 20 yaşında saç ektirdim ben ailemde genetik golf alanı dökülmesi var psikolojimi olumsuz etkilediği için ekim yaptırdım süreç çok güzel ilerliyor saçlarım 90. Günden sonra çıkmaya başladı safir ile sık bi ekim yaptırdım 3500 greft 3 ay sonra tekrardan saçımın en son halini atıcağım

merhabalar hocma son durum nedir ?
  • Yaşınız 34

Facebook Twitter Instagram