Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme  (Okunma sayısı 50372 defa)

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
Ynt: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2020, 15:57:39 »
Merhaba, şimdilik doğru olmaz isim vermem, ama siz de düzeleceğini söuleryerek moral verdiniz çok teşekkür ediyorum, doktorda 5-6 ay içinde eski haline döneceğini belirtti. Umarım döner, tavsiyesi olan var mı?

Bu mantık yanlış hocam. Forum mantığına uygun değil. Siz bir sorun yaşamışsınız, bu sorunu nerede yaşadığınızı söyleyeceksiniz ki insanlar daha seçici olsunlar aynı tabloyla karşılaşmamak için.

onlygurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2020, 17:05:31 »
Arkadaşlar

Bende aynı sorundan muzdaribim düzelirmi?

Tavsiyeniz neler.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2020, 18:07:33 »
Düzelir biraz geç düzelir ama eskisi gibi olmaz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2020, 18:21:08 »
Bu mantık yanlış hocam. Forum mantığına uygun değil. Siz bir sorun yaşamışsınız, bu sorunu nerede yaşadığınızı söyleyeceksiniz ki insanlar daha seçici olsunlar aynı tabloyla karşılaşmamak için.

Merhaba hocam atlmışım mesajı kusurabakma, haklısın ancak amacım bu forumu okuyanları kirli bilgiden kurtarabilmek amaçlı emin olmadan birşey yazmamak, tümden düzeleceğine ve bu olanın doktorla alakası olmadığına dair ciddi araştırmalar dinledim, konu daha çok kan dolaşımı ile ilgili görünüyor, ancak emin olduktan sonra doktor hatası ise tabi ki herkesi bilgilendireceğim.
Sevgiler&saygılar

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2020, 18:24:32 »
Onlygurkan hocam geçmiş olsun, bana aktarılan 5-6 ay içinde kesin düzelmeye başlayacağı ve ekim bölgesi gibi 1 senenin sonuna bir sorun kalmayacağı, ayrıca ekim bölgesinede herhangi bir etkisi yok, bu konu başından geçen arkadaşta gördüğümüzde tamamen düzelmiş olması
Ancak tabi ki vakit geçmeden emin olamayız, ben daha 2. Aya bile girmedim.
3 aya kadar tekrar bilgilendireceğim

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 28 Ağustos 2020, 20:19:31 »
Merhaba, bende aynı durumdan muzdaribim, internette çok az bilgi alıyor arkadaşların söylediği gibi, doktorum ısrarla düzeleceğini söylüyor ve saygın biri olduğu için kendisine inanmak istiyorum, daha önce başına gelen arkadaşlar fotoraf paylaşmış ancak sonuç paylaşmamış, düzeldi mi arkadaşlar, bu kötü paikolojiden çıkarabilir misiniz? Selamlar&sevgiler kardeşim saç çıktımı oradan bende aynı senin gibi oldum

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #21 : 28 Ağustos 2020, 20:36:24 »
Bu arkadaşın düzeldi mi?

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2020, 07:11:11 »
Bu arkadaşın düzeldi mi?
bilmiyorum bende aynı durumu yaşıyorum bı güzelme yok onunki duzeldiyse bizim kide guzelir

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2020, 19:09:09 »
bilmiyorum bende aynı durumu yaşıyorum bı güzelme yok onunki duzeldiyse bizim kide guzelir
Merhaba 77. Günümdeyim ben, düzelmenin 150. Günden sonra görüleceği belirtiliyor ve benim o bölgede yeniden saçlrım çıkmaya başladı ancak henüz somut bir gelişme yok
Selamlar

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #24 : 08 Eylül 2020, 19:13:57 »
Nerde Ekim yaptınız?

onlygurkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2020, 10:37:08 »
Onlygurkan hocam geçmiş olsun, bana aktarılan 5-6 ay içinde kesin düzelmeye başlayacağı ve ekim bölgesi gibi 1 senenin sonuna bir sorun kalmayacağı, ayrıca ekim bölgesinede herhangi bir etkisi yok, bu konu başından geçen arkadaşta gördüğümüzde tamamen düzelmiş olması
Ancak tabi ki vakit geçmeden emin olamayız, ben daha 2. Aya bile girmedim.
3 aya kadar tekrar bilgilendireceğim

Dostum eylül 18 de 4. Ayım bitecek sma hala kayda değer birşey yok. Yanlara tekrar ekim yaptırmayı düşünmeye başladım

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2020, 11:46:55 »
Arkadaşlar, 16 gün önce saç ekimi yaptırdım. Donör bölgelerin tamamında ilk 10 gün herşey normaldi. Sonrasında kulak üstleri lokal şekilde döküldü. Bu normal mi sizce? Saçlarımın mevcut halini sizlerle paylaşıyorum Arkadaşlar. Sol üst son hali ve sağ ve sol alt şeklinde ilk günlere doğru gidiyor. Daha önceki hali ise alttaki resimler gibiydi. Daha önce böyle birşey yaşayan arkadaşların fikirleri nedir?

Nerede yaptırdınız ekimi?

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Eylül 2020, 11:37:35 »
Dostum eylül 18 de 4. Ayım bitecek sma hala kayda değer birşey yok. Yanlara tekrar ekim yaptırmayı düşünmeye başladım
Merhaba hocam, benim henüz 3 ay oluyor ama kapanma başladı, moralimizi yüksek tutalım eminim inanıyorum toparlayacağız

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 18 Eylül 2020, 11:41:48 »

aşağı ekledim abi son durumu çıkıyor gibi ki daha 3 ay oldu, 5-6 ayda toplar deniliyor

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 18 Eylül 2020, 19:00:52 »
aşağı ekledim abi son durumu çıkıyor gibi ki daha 3 ay oldu, 5-6 ayda toplar deniliyor
iyi guzukuyor   herhangi bir ilaç kullandınız mı  yada prp yaptılar mı size doktorunuz

Facebook Twitter Instagram