Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme  (Okunma sayısı 50364 defa)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme
« : 01 Ağustos 2017, 16:57:43 »
Arkadaşlar, 16 gün önce saç ekimi yaptırdım. Donör bölgelerin tamamında ilk 10 gün herşey normaldi. Sonrasında kulak üstleri lokal şekilde döküldü. Bu normal mi sizce? Saçlarımın mevcut halini sizlerle paylaşıyorum Arkadaşlar. Sol üst son hali ve sağ ve sol alt şeklinde ilk günlere doğru gidiyor. Daha önceki hali ise alttaki resimler gibiydi. Daha önce böyle birşey yaşayan arkadaşların fikirleri nedir?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası donör bölgede dökülme
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2017, 17:58:19 »
Normalmidir?
-hayır normal değildir..
İlk defa mı gördük böyle birşeyi?
-hayır , Forumda da örnekleri çokça mevcut, malum bir firmanın Ekim'leri hemen hemen hep böyle... donordeki plansız Ve özensiz alım ile alakalı travmatik bir durum gelişiyor Ve şok dökülme benzeri bir durum ortaya çıkıyor.
DüElirmi?
-kısmen ewet, ama en az 4 aya ihtiyacın var Ve asla tamamen düzelmeyecektir.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2017, 18:00:04 »
Donör bölge normalde dökülmez danışmadınız mı ekim yapan yere? Benim donör bölge de bu şekilde 25.günde

Waka35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2017, 18:06:52 »
O ekimi yapan yere sorduğunuz da normal diyor halbuki neresi normal sonra doku küsmesi diyor sonra 4 ayda düzelir diyor prp ye gel zamanla düzelecek diyorlar ama 4 ay arkadaşım dile kolay benim 40 günü geçti evden çıkamıyorum bunlar yüzünden ki düzelse ne kadar düzelecek Allah bize sabır versin 16.ve 25. Günler iki arkadaşın da ve biraz daha açılacak emin olun ondan sonra da bekleyecez elden birşey gelmiyor.sizi az da olsa rahatlatacak birşey söyleyeyim bu forumda aynı süreçten geçmiş arkadaşlarla irtibata geçtim toparlamış onların

Cantona29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2017, 18:55:24 »
Hergün düzelir cevabı alıyorum bu donöreklinikten ben ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız ... hayattan soğudum ...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2017, 19:11:13 »
bir tane dermoreller alıyorsun sonra minoxil forte önce dermorelleri iyice donör bölgeye gezdiriyorsun gezdirdikten sonra 3 fıs minoxilli bütün sorunlu bölgeye yediriyosun.. her gece  3 4 ay bunu uyguluyorsun daha sonra zamana bırakıyorsun .eğer minoxil kullanırken çarpıntı olursa bırak minoxili ..unutma sadece donör bölgede kullan ..ama minoxili bıraksanda  dermorelleri düzenli kullan her gece hafif kanat dermorellerle ..kan akışı sağlansın kılcal damarlar oluşsun..tavsiyem bu zlate aynı şey senin içinde geçerli
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 19:19:08 Gönderen: ruhi mücerret »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2017, 19:16:10 »
amaç orda kan akışını sağlamak sizin ordaki kılcal damarlar sizlere ömür beslenemediği için kökler saçlar dökülmüş kesinlikle kan akışını hızlandırmak lazım dermoreller ve minox uygulamanız lazım.dediğim gibi çarpıntı olursa minoxu bırakın dermoreller le devam edin

Uyumsuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2018, 21:45:49 »
Arkadaşların saçları duzeldı mı?Acık olan yerler ne kadar surede duzelır.

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2018, 08:57:02 »
Bir arkadaşımızda bu şekildeydi 4. aya düzeldi birşey kalmadı.
PRP desteği almıştı.
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2018, 10:40:09 »
Konu çok eski bir konu arkadaşın donör bölgesi düzeldi bilginize
Global Moderator

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2019, 22:44:27 »
bir tane dermoreller alıyorsun sonra minoxil forte önce dermorelleri iyice donör bölgeye gezdiriyorsun gezdirdikten sonra 3 fıs minoxilli bütün sorunlu bölgeye yediriyosun.. her gece  3 4 ay bunu uyguluyorsun daha sonra zamana bırakıyorsun .eğer minoxil kullanırken çarpıntı olursa bırak minoxili ..unutma sadece donör bölgede kullan ..ama minoxili bıraksanda  dermorelleri düzenli kullan her gece hafif kanat dermorellerle ..kan akışı sağlansın kılcal damarlar oluşsun..tavsiyem bu zlate aynı şey senin içinde geçerli
benimde donör bölgesi döküldü güzel alım yapıldı sonra yılar geçtikçe inceldi döküldü hiç bir hastalığım yok bazen b12 düşük oluyor dr iğne veriyor acaba ne yapmam lazım lütfen yardım edin bana
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Kasım 2019, 20:14:03 »
Konu çok eski bir konu arkadaşın donör bölgesi düzeldi bilginize
nasıl düzeldi bizede yardım edin benim berbere gidecek saçım kalmadı hiç bir hastalığım yok vücut kıları aynı duruyor kirpik kaş ama saç donür bölgesi üst tarafı saç yok hepsi zayıfladı döküldü
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2020, 11:03:05 »
Merhaba, bende aynı durumdan muzdaribim, internette çok az bilgi alıyor arkadaşların söylediği gibi, doktorum ısrarla düzeleceğini söylüyor ve saygın biri olduğu için kendisine inanmak istiyorum, daha önce başına gelen arkadaşlar fotoraf paylaşmış ancak sonuç paylaşmamış, düzeldi mi arkadaşlar, bu kötü paikolojiden çıkarabilir misiniz? Selamlar&sevgiler

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2020, 11:27:50 »
Merhaba, bende aynı durumdan muzdaribim, internette çok az bilgi alıyor arkadaşların söylediği gibi, doktorum ısrarla düzeleceğini söylüyor ve saygın biri olduğu için kendisine inanmak istiyorum, daha önce başına gelen arkadaşlar fotoraf paylaşmış ancak sonuç paylaşmamış, düzeldi mi arkadaşlar, bu kötü paikolojiden çıkarabilir misiniz? Selamlar&sevgiler

Hocam geçmiş olsun öncelikle, siz de bir kaç yerde büyük nekroz oluşmuş görebildiğim kadarıyla. Nerede ektirdiniz saçınızı?

Edit: Fotoğrafı ters tutmuşum pardon. Doku küsmesi olmuş. 6 ay kadar sürüyor düzelmesi.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2020, 13:42:09 Gönderen: alltheother »

Seyseyseysey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2020, 14:24:04 »
Merhaba, şimdilik doğru olmaz isim vermem, ama siz de düzeleceğini söuleryerek moral verdiniz çok teşekkür ediyorum, doktorda 5-6 ay içinde eski haline döneceğini belirtti. Umarım döner, tavsiyesi olan var mı?

Facebook Twitter Instagram