Gönderen Konu: Saç Ektirmeye Karar verdim Öneri ve Yardimlarınızı Esirgemeyin  (Okunma sayısı 873 defa)

mustea4141

• Yeni üye
  • *
Herkese Merhabalar sağlıklı güzel günler dilerim arkadaşlar.Son 2 3 ayda yaşadığım üst üste olumsuz durum ve aksiliklerin ard arda gelmesi hep beni oldukça yıprattı hemde özgüvenimi sildi süpürdü aldı götürdü tabiri caizse.Herneyse özgüven konusunda kendimi iyi hissettirecek şeyler yapmaya karar verdim ve tahmin edersiniz ki buda ilk olarak saç ekimi..Araştırıyorum günlerdir ne cesaret edebiliyordum ne fiyat sorabiliyordum ki zaten öyle çok yüksek bütçeye sahip olan biride değilim borç harç toplayıp bu işe girme fikrindeydim belki bu sebeple birazda korkum vardi ama en büyük korkum şuydu ki şu anki durumumdan daha kötü olmak.Ta ki bu foruma girene kadar ve ta ki kimdir nedir tanımam bilmem ama hintell rumuzlu arkadaşın konuya oldukça hakim ve bu forumdaki herkesi koruyu kollayıcı konuşmalari bilgi vermeleri vs. Vs. Sürecin en başindayım ve yine forumda gördüğüm kadarıyla sanki medeks hair de karar kılacağım gibi tabi bu karara varmadan ilk önerinizi almak isterim..Kocaeli de ikamet ediyorum 34 yaşındayım. Sizce bu işlemi hangi kurumda yapmalıyım.Özellikle resim koyucam ki madem sürecin en başından başlıyoruz sonuna kadar bizde gidelim ki bizde nacizane birşeyler ögrenirsek hintell arkadaşım gibi yardımımız dokunsun.Evet dostlar ekim merkezi olarak nasıl bi öneri yaparsınız medeks hair bu forumda gördüğüm kadariyla sanki tatmin edici sonuçları var bunu sorma sebebim ben baktığım her firmanın şikahetlerine baktım ve kafam dahada allak bullak oldu medekse bakmadim yalan yok.Ekimde nelere dikkat etmeliyim.Sizce maksimum kaç greft olmalı ? Tek seans yeterli olmayacak sanırım doğru mu ?Görüşmelerde ne sormalıyım nasıl cevaplar alırsam o merkezin güvenilir olduguna kanaat getirmeliyim.yada bu sorular saçma mi..Saç yapıma istinaden karınca kararınca fikir beyan edermisiniz.Şimdiden teşekkür ederim

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba açıklık biraz fazla arkadaşımın saçına çok benziyor. Ona donörden tahmini 4000 greft çıkar, sakaldan 500 çıkar. Ancak tepeyi kapatmaz diyorlar . Ön ve orta kısıma yapılacak ekim. Böyle bir açıklığım ve bütçem olsaydı ben sanırım şahin çeligi seçerdim.
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
4 5 bin lira daha çıkarım diyorsanız şunlarıda arastırın; asumanhair ve ahdclinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

baldLion

• Hero Member
Medeks tek seansta max greft sayılarına ulaşıp geniş alanları kapatabilen bir merkez iyide sonuçları var .Size orda ektirmemiz kesinlikle iyi olur diyemem fakat tek seans tercih edecekseniz çoğu ekim merkezinden daha iyi bir tercih olur  bana göre tabiki burda bütçe durumunuzada  göz önünde bulundurup bu yorumda bulunuyorum .Bütçenize ve geniş açıklığınıza oldukça uygun bir merkez.

Virtüöz

• Hero Member
Bütçenizi yormamak adına en mantıklı tercihler medeks, serkan aygın ve şahin çelik.Tabi zorlarsanız asuman hairde iyi.Açıklığınız fazla ve forumu yeni keşfetmişsiniz.Eğer erteleme şansınız varsa finansteridle güçlendirebilirsiniz.Ama bu demek değil ki ekime güçlü saçlarla gitsenizde sonuç süper olur hayır değil.Birçok faktör var ekimde.Tek seans yaptırmak niyetindeyseniz medeks eğer ilerde 2 ekim düşünecekseniz diğer yazdıklarımdan birinide seçebilirsiniz.Karar size bağlı birşey diyemem.Görüşmelerde aklına gelen herşeyi sorabilirsin saçma bir durum yok.Aksine alaycı tavır sergileyenden uzak dur.Sonuçta sürekli saç ektirmiyorsun ve kozmetik bir ameliyat.Tabiki soracaksın.Sana güven veren merkezi tercih et.Onlar seni ikna etmek için elinden geleni yapıp aklını çelebilirler.O yüzden gönlünden geçeni seç.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

halu80

• Sr. Member
Özgüvenin saç yüzünden mi silindi? Saçın olmadığı için yaşlı mı gösteriyorsun diyorlar?
Kenarları 3e vurup sakalla beraber bence güzel görüntü olur bence. Bence yapmadan önce dene, hoşuna giderse ekim yaptırmassın.

Beklentilerin ne? İyice kapatsın mı her yeri?
Büyük ihtimalle iki ekim gerekecek sana. Bir ekimle kapanmayabilir.

Sea

• Full Member
Mustea4141 ekim sonrasi nasıl bir sonuç seni mutlu edecek . Yani beklentin nedir? once onu belirt ki ona istinaden yorum yapılsın.

tesla1757

• Full Member
Hocam en azindan istanbuldakinlerle yuzyuze gorus derim cunku icine sinmesi lazim

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Bütçenizi yormamak adına en mantıklı tercihler medeks, serkan aygın ve şahin çelik.Tabi zorlarsanız asuman hairde iyi.Açıklığınız fazla ve forumu yeni keşfetmişsiniz.Eğer erteleme şansınız varsa finansteridle güçlendirebilirsiniz.Ama bu demek değil ki ekime güçlü saçlarla gitsenizde sonuç süper olur hayır değil.Birçok faktör var ekimde.Tek seans yaptırmak niyetindeyseniz medeks eğer ilerde 2 ekim düşünecekseniz diğer yazdıklarımdan birinide seçebilirsiniz.Karar size bağlı birşey diyemem.Görüşmelerde aklına gelen herşeyi sorabilirsin saçma bir durum yok.Aksine alaycı tavır sergileyenden uzak dur.Sonuçta sürekli saç ektirmiyorsun ve kozmetik bir ameliyat.Tabiki soracaksın.Sana güven veren merkezi tercih et.Onlar seni ikna etmek için elinden geleni yapıp aklını çelebilirler.O yüzden gönlünden geçeni seç.
serkan aygın 20 bin tl
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

mustea4141

• Yeni üye
  • *
Merhaba açıklık biraz fazla arkadaşımın saçına çok benziyor. Ona donörden tahmini 4000 greft çıkar, sakaldan 500 çıkar. Ancak tepeyi kapatmaz diyorlar . Ön ve orta kısıma yapılacak ekim. Böyle bir açıklığım ve bütçem olsaydı ben sanırım şahin çeligi seçerdim.
Önerileriniz ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim.Şahin çeliği duymadım ama araştıracağım.

mustea4141

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ektirmeye Karar verdim Öneri ve Yardimlarınızı Esirgemeyin
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2021, 21:52:25 »
4 5 bin lira daha çıkarım diyorsanız şunlarıda arastırın; asumanhair ve ahdclinic
  teşekkür ederim bi araştırma yapacağım.

mustea4141

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2021, 21:56:54 »
Medeks tek seansta max greft sayılarına ulaşıp geniş alanları kapatabilen bir merkez iyide sonuçları var .Size orda ektirmemiz kesinlikle iyi olur diyemem fakat tek seans tercih edecekseniz çoğu ekim merkezinden daha iyi bir tercih olur  bana göre tabiki burda bütçe durumunuzada  göz önünde bulundurup bu yorumda bulunuyorum .Bütçenize ve geniş açıklığınıza oldukça uygun bir merkez.
  Evet gördüğüm sonuçlar nedeniyle medeks kafama yatan bi kurum açıkcası duruma göre tekrar bakacağım 2. Seans gerekir ve 2 seans kesinlikle daha doğal ve sağlıklı görünümde olur derlerse yani 2.seans kaçınılmaz derlerse mecbur 2 seans yaptıracağım.Bütçeyi zorlayacağım yapacak birşey yok.Tavsiye ve yorumunuz için teşekkür ederim.

mustea4141

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2021, 22:03:48 »
  Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.İşin açıkcası tek seans yada iki seans diye şartlamadım kendimi sağlıkli ve doğala en yakın hangi durum olacaksa kendimi ona göre zorlama niyetindeyim.Nitekiminde seanslar arasında 6 ay 1 sene gibi bi süre geçmesi gerekiyor diye duydum bu süre içinde tekrar bütçe oluşturmaya çalışırım.Serkan aygın pahalı diye duydum ama araştırıp görüşme yapacaģım, Şahin çeliği duymadım yukarıda bi arkadaş daha bahsetti araştırıp bu hafta görüşme işini tamamlamayı düşünüyorum.Umarım alaycı bi tavır sergileyen kurum olmaz sorular karşısında :)

mustea4141

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2021, 22:08:40 »
Özgüvenin saç yüzünden mi silindi? Saçın olmadığı için yaşlı mı gösteriyorsun diyorlar?
Kenarları 3e vurup sakalla beraber bence güzel görüntü olur bence. Bence yapmadan önce dene, hoşuna giderse ekim yaptırmassın.

Beklentilerin ne? İyice kapatsın mı her yeri?
Büyük ihtimalle iki ekim gerekecek sana. Bir ekimle kapanmayabilir.
Hayır dostum özgüvenim saç yüzünden yada saçımla alakalı söylemlerden dolayı değil yaşadığım sıkıntılı günlerden dolayı..Beklentim tabiki mükemmel sıklıkta heryer kapansın tarzında deģil ama doğal sağlıklı bi saç görüntüsü olsun istiyorum.Seyreklik elbette olacak farkındayım fakat en azından bana yakın örneklerde gördüğüm saçlar kadar olsun kafi diyeyim 😊 Bu hafta görüşmeler yapacağım tavsiye edilen yerlerle bakalım uzman görüşü ne diyecek 2 seans derlerse mecbur zorlayacağim kendimi.

mustea4141

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2021, 22:16:14 »
Mustea4141 ekim sonrasi nasıl bir sonuç seni mutlu edecek . Yani beklentin nedir? once onu belirt ki ona istinaden yorum yapılsın.
yani bunu nasıl izah edebilirim bilmiyorum fakat tabiki gür orman gibi bi saç beklemek hayalcilikten başka birşey değil.Beklentim en azından doğal ve sağlıklı görünümde böyle hani saçlar dökülmeye ilk başladığında belli belirsiz dipler çıkar ortaya ama yinede bi saça sahip olduğun hissiyatıni kaybetmezsin.bunun bi tık altı yada buna yakın bi görüntü beni tatmin edecektir.Beni asıl korkutan saç ekimi faciaları acaba benimde başıma.gelirmi yada ne bilim bişeyler ters gider mi ? Sonuçta herşey yolunda giderse şu ankinden çook daha fazla ve belirgin bi saça sahip olucam yani beklenti gördüğüm örnekler kadar ama korkularda var işte maalesef.Bilmiyorum ne istediğimi net anlatabildimmi

Facebook Twitter Instagram