Tekrardan tesekurler Leonidas, kimseden beklentilerimiz yok dogrusunu soylersem, bazen insanlar yanlis anlisabiliniyor. Burda bazi arkadaslar daha iyi arastirip daha fazla bilgisi oldugu icin, cogumuz buraya gelip soru sormak istiyoruz cumku hakkende avrupada yaziyanlar bilemiyor hangi klinikler musleri memnuyetine bakiyor ve hangileri sadece para icin yapiyor. Benim tek anlamadigim konu su, bu butun sac ekimi yapan kliniklerle alakali, hazir guzel yapma imkaniniz var, neden duzgun yapipda daha iyi sonuclar aldiktan sonra daha cok musleri kazanmaya bakmiyorlar. Bizde burda (avrupada) is yurutuyoruz ve musleri memnuyeti cok onemli, bazi klinikler hakkatende umursamiyor.
Sac ekimi her saglik deyisimi gibi cok onemli bir konu cumku yanlis yaparlarsa geri donusu az oluyor. Benim bakis acim, parami alsinlar ama hakkinida versinler, 10-20-30 bin herneyse, millet genel olarak para derdinde deil, daha cok duzgun ciksin diye sikintiya giriyorlar.
Guzel laflarin icin tesekurler, beni baya geriyor sacimin az olmasi, 3/4 sene once uzattim butun sacimi ama malesef on kismi uzamiyor duzgun ve suan kafam kare gibi duruyor, sacima bir stil veremiyorum. Dogrudur burdaki bazi arkadaslarin saci hakkatende cok fazla gitmis ve onlar daha kotu durumda ama ben bu yastayken sacimi istedigim gibi tarayip beyenmezsem 40 yasina geldigimde umrumda zati olmaz
Dedigim kliniklere bidaha bakacam, sonuclar cok deyisik gozukuyor butun gonderdigim kliniklerden, Asmed (koray bey) cok iyi bir insan gibi gozukuyor ama islemleri malesef kendisi yapmiyor, calisanlari yapiyor ve bazen dedigin gibi kotu bir ekibe gelirse sansin, guzel yapma ihtimalide azaliyor. Acaba hangi doktorlar kendi kliniginde kendisi yapiyor ( Dr Couto gibi)
Rica ederim hocam, ben kendi saçınızı cidden beğendiğim icin gerek yok demiştim ama siz memnun değilseniz zaten olay bitmiştir. Elbette ki nasıl mutlu hissedecekseniz bunu yapmakta özgürsünüz.
Aslında Türkiye de ki merkezler de biraz tanıtım sorunu var. Gerçekten iyi işlere imza atan merkezler var ancak bunu pek yansıtamadıklarını düşünüyorum. Size saydığım bu merkezleri ben bu forum sayesinde tanıdım, öğrendim. Eğer bu forum olmasaydı inanın bana bu merkezleri bilmezdim. Ki bu merkezler Türkiye de ki ilk 10 merkez içindedir. Buna rağmen kendilerini tanıtma konusunda yetersizler. Eğer burası olmasaydı büyük ihtimalle ben de karşıma sosyal medya da reklam yaparak çıkan bir merkez de saç ektirecektim, neyse ki buraya denk geldim.
Koray Erdoğan kendisi ekiyor. Asmed de seçenekler var, fiyatlandırma buna göre değişiyor. A, B ve C seçenekleri sunuluyor diye biliyorum.
A grubunu seçerseniz Koray Erdoğan ekiyor diye biliyorum.
Örneğin C grubunu Asmed çalışanları ekiyor, planlamayı Koray Erdoğan yapıyor diye biliyorum, yanlışsa arkadaşlar düzeltir.
Diğer saydığım klinikler de;
Muttalip keser işlemi tamamen kendisi yapıyor. Bildiğim kadarıyla hemşiresi bile yok.
Şahin Çelik ve Asuman hanım da kendisi yapıyor ekibiyle beraber.
Sibel ulusan ın da farklı seçenekleri mevcut diye biliyorum.
Kendisi ekerse 3 bin euro, eşi zafer bey ekerse 10 bin tl.
2 bin euro’luk bir seçenek daha vardı. Galiba kanalları Sibel hanım açıyor, diğer işlemleri ekibi yapıyor.
Serkan aygın kendi katılır mı bilmiyorum. Görüşmenizde fayda var. Katılıyordur muhtemelen ancak fiyatlandırma farklıdır.
HLC de ise dr. Seçenekleri var diye biliyorum. Forum da HLC de Ekim yaptıran arkadaşlara sorarsanız yardımcı olacaklarıdır seçmeniz gereken ekip konusunda.