Gönderen Konu: Şahin Hoca mı Asuman Hanım mi?  (Okunma sayısı 2502 defa)

Bounce

• Yeni üye
  • *
Şahin Hoca mı Asuman Hanım mi?
« : 25 Eylül 2021, 22:04:19 »
Merhaba sevgili arkadaşlar. 35 yaşındayım ve yaklaşık 20 yıldır saçlarım dökülüyor. Ankara'da yaşıyorum. Asuman Hanım'ın ön çizgi ekimlerini çok beğeniyorum ancak İstanbulda. Şahin hoca'nın da saç ekimi yaptıran kişilere olan yaklaşımını beğeniyorum bana samimi geliyor ancak forumda son gördüğüm birkaç saç ekiminde beklentimi biraz düşürdü. 
Saçlarımın son durumu ekte gibidir. Tavsiyenize ihtiyacım var.
Sevgiler.
B.

Ekleme: Şahin Hoca ile doğrudan görüştüm ekime uygun istersen randevu vereyim dedi. Asuman Hanım ile whatsApp'tan görüştüm saçlarını güçlendirmen gerek dedi.

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Şahin Hoca mı Asuman Hanım mi?
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2021, 23:51:14 »
Saçınızın durumuna bakınca ilk ekimimden önce ki halini gördüm :)
Çok benziyor cidden dökülme şeklimiz vs.
Ama saç yapımız biraz farklı gibi geldi.

Bence her iki merkez de kendini kanıtlamış merkezler. İçinize sinen hangisiyse o merkezde yaptırmalısınız. Dağlar kadar fark olmadığı için aralarında direk bunu seçin demek zor bu yüzden en iyi tercihi siz yapacaksınız :) hayırlı olsun şimdiden.

Bounce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2021, 00:35:52 »
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Saç yapımız farklı derken neyi kastettiniz?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2021, 01:14:12 »
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Saç yapımız farklı derken neyi kastettiniz?

Benim saç tellerim sizinkilere göre daha ince gibi geldi bana, bunu belirtmek istemiştim.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2021, 01:53:35 »
Her ikiside iyi ekimciler ikisinden biri tercih edilebilir yalnız vertexe hiç girmeden sadece ön kısma ekim yaptır.vertexi tedaviler ile güçlendirmenim yollarına bak yoksa ekim ile iyi bir sonuç almanız bence zor görünüyor.

Bounce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2021, 13:44:54 »
Benim saç tellerim sizinkilere göre daha ince gibi geldi bana, bunu belirtmek istemiştim.

Teşekkür ediyorum ilginize.

Bounce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2021, 13:45:56 »
Her ikiside iyi ekimciler ikisinden biri tercih edilebilir yalnız vertexe hiç girmeden sadece ön kısma ekim yaptır.vertexi tedaviler ile güçlendirmenim yollarına bak yoksa ekim ile iyi bir sonuç almanız bence zor görünüyor.
Öneriniz nedir saçı güçlendirme anlamında? Bir de arka kısım ekimle kapanmaz mi?

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2021, 13:57:14 »
Böyle karşılaştırmalara cevap verilmez çünkü ikiside başarılı haksızlık olur

Araştırıp kendin seçiçeksin

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2021, 14:25:12 »
hocam vaktin varsa ikisinle de yuzyuze gorus konus icinde kalmaz hem bence isin sonunda ben karar verdim dersin, ikiye indirmissin zaten suan ekimciler ikisininde cok iyi sonuclari var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2021, 16:16:38 »
Her merkezin arada olumsuz sonucu olur büyük oranda başarılı bir merkez için bir kaç sonucun olumsuz olması beklentini etkiliyorsa bilmelisinki bu işin doğasında var %100 garanti bir durumumu yok saç ekiminin

2 merkezde gayet başarılı
Global Moderator

Bounce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2021, 19:57:00 »
Sağolun arkadaşlar.

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2021, 04:50:39 »
Şahin hoca fiyat performans çok iyi ama ön çizgisi şakaklar çok geride oluyor. Asuman hanımın ön çizgisi kesinlikle çok daha iyi. Acaba şahin hocanın neden on cizgi öyle bende merak ediyorum. Ekim oncesi rica etsek önde tutarmi yoksa bütün ekinleri öyle gibi anlamadim

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2021, 12:55:26 »
Şahin hoca fiyat performans çok iyi ama ön çizgisi şakaklar çok geride oluyor. Asuman hanımın ön çizgisi kesinlikle çok daha iyi. Acaba şahin hocanın neden on cizgi öyle bende merak ediyorum. Ekim oncesi rica etsek önde tutarmi yoksa bütün ekinleri öyle gibi anlamadim

Hocam kişinin alın yapısına göre en doğal gözükecek şekilde çiziyor ön cizgiyi.

gsliahmet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Kasım 2021, 23:02:33 »
Merhaba sevgili arkadaşlar. 35 yaşındayım ve yaklaşık 20 yıldır saçlarım dökülüyor. Ankara'da yaşıyorum. Asuman Hanım'ın ön çizgi ekimlerini çok beğeniyorum ancak İstanbulda. Şahin hoca'nın da saç ekimi yaptıran kişilere olan yaklaşımını beğeniyorum bana samimi geliyor ancak forumda son gördüğüm birkaç saç ekiminde beklentimi biraz düşürdü. 
Saçlarımın son durumu ekte gibidir. Tavsiyenize ihtiyacım var.
Sevgiler.
B.

Ekleme: Şahin Hoca ile doğrudan görüştüm ekime uygun istersen randevu vereyim dedi. Asuman Hanım ile whatsApp'tan görüştüm saçlarını güçlendirmen gerek dedi.

hocam bu iki saç ekim merkezi Ankaradamıdır eğer Ankaradaysa Asuman ahnaımın kliniğin ismi nedir Şahin hocam dediğinizden kastınız şahin çelik ise bu gün çukurambara yolum düştü web sitesindeki kliniğin yerini google navigasyonda açtım fakat yanlış adrese götürdü yerini bulamadım eğer sende tam adresi varsa verebilirmisin birde benim saçlarımda zayıf asuman hanım saçlarını güçlendirmek için size ne önerdi
  • Yaşınız 30

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 19 Kasım 2021, 10:30:05 »

hocam bu iki saç ekim merkezi Ankaradamıdır eğer Ankaradaysa Asuman ahnaımın kliniğin ismi nedir Şahin hocam dediğinizden kastınız şahin çelik ise bu gün çukurambara yolum düştü web sitesindeki kliniğin yerini google navigasyonda açtım fakat yanlış adrese götürdü yerini bulamadım eğer sende tam adresi varsa verebilirmisin birde benim saçlarımda zayıf asuman hanım saçlarını güçlendirmek için size ne önerdi

Merhaba , Asuman hanım İstanbul da. Şahin hoca ise evet Şahin Çelik. Kliniği çukurambar da. Mayasante klinik diye yazarsanız rahatlıkla bulursunuz. Çukurambar mado ya çok yakın.

Facebook Twitter Instagram