Gönderen Konu: 27 Yaş Saç ekimi Hakkında;  (Okunma sayısı 5684 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: 27 Yaş Saç ekimi Hakkında;
« Yanıtla #30 : 08 Ocak 2022, 18:19:26 »
Artık etki edip etmediğini fotoğraflardan bakarak anlayabiliyorum. Bu konu da biraz tecrübe edindiğime inanıyorum yani sizin saçlarınıza etki etmiş. Finasterid yoktan saç çıkarmaz bazen etkisini yanlış değerlendirenler oluyor. Ama sizin açıklığı olup ve olanı korumak için kullananlarda fark yaratan bir takviye.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2022, 19:08:53 »
Artık etki edip etmediğini fotoğraflardan bakarak anlayabiliyorum. Bu konu da biraz tecrübe edindiğime inanıyorum yani sizin saçlarınıza etki etmiş. Finasterid yoktan saç çıkarmaz bazen etkisini yanlış değerlendirenler oluyor. Ama sizin açıklığı olup ve olanı korumak için kullananlarda fark yaratan bir takviye.

Tecrübene güveniyorum hocam. Bakalım belki 6 ay sonra daha geliştirir diyelim o zaman ekimle taçlandırıp en azından bi 5 6 yıl saç düşünmek istemiyorum :D
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2022, 21:53:01 »
İlaç gerçekten çok güzel çalışmış.

Ekim merkezi seçimin belki öncekinden daha da önemli. İöyle ki, daha kel olsan, kafada çıkan saç miktarı bazı kusurları daha rahat tolere eder sanıyorum. Artık gerçekten kaliteli bir ekime ihtiyacın var. Saç yönleri, açısı, sıklığı vs gerçekten iyi olmalı.

İlaç çok güzel çalışmış. Güzel bir ekimle hiç dökülmemiş modunda gezebilirsin.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 08 Ocak 2022, 22:17:20 »
İlaç gerçekten çok güzel çalışmış.

Ekim merkezi seçimin belki öncekinden daha da önemli. İöyle ki, daha kel olsan, kafada çıkan saç miktarı bazı kusurları daha rahat tolere eder sanıyorum. Artık gerçekten kaliteli bir ekime ihtiyacın var. Saç yönleri, açısı, sıklığı vs gerçekten iyi olmalı.

İlaç çok güzel çalışmış. Güzel bir ekimle hiç dökülmemiş modunda gezebilirsin.

Ciddi misin hocam :) sanki bana çok fark yok gibi geliyor ama sanırım sürekli görünce eski görüntü unutuluyor. Çok teşekkür ederim yorumun için daha öncesinde de beni bilgilendirmiştin müteşekkirim.

Dediğinde çok haklısın sıklaştırma ekimleri riskli oluyor ama ön bölgem sanırım fotoğraflarda gözüktüğü kadar iyi değil sağa tarayarak kamufle ediyorum baya. Birde sanırım benim saç ten uyumu ve dalgalı olmasından dolayı kapatıcılığı iyi gibi. Dediğim gibi ekim için aklımda 2 isim net ya Şahin hoca yada Asuman Hanım. Asuman Hanım bir tık Şahin hocaya göre benim yorumum gelecek planlaması noktasında çok daha dikkatli değil. Bu yüzden tercihim hem evime çok yakın olması hem de Şahin hocanın gelecek planlaması noktasında çok net ilerlemesi nedeni ile Şahin hoca olacak gibi.

Ama hem senin hem de onizuka hocamın yorumu beni mutlu etti bugün saolun var olun.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 08 Ocak 2022, 22:42:54 »
Benimde bu şekilde oldu. Finasterid ile öncesinde güçlendirip, daha sonrasında ekim ile hiç dökülmemiş saç görüntüsüne şuan sahibiyim. Tek fark ben incelmeler olduğunda başlayıp saçlarımı kaybetmeden geri döndürmeyi başardım. Size orta hatta giden saçlarınız geri gelmeyecektir ama ekim ile yine istenen görüntüye rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Bende kelliği kabul etmişken bir anda saçlarımı geri çevirmeyi başardım. İmkansız diye bir durum söz konusu değil yani saç dökülmesinde. İmkan varsa ve değerlendirilirse çok güzel sonuç almak mümkün.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 08 Ocak 2022, 23:12:55 »
Benimde bu şekilde oldu. Finasterid ile öncesinde güçlendirip, daha sonrasında ekim ile hiç dökülmemiş saç görüntüsüne şuan sahibiyim. Tek fark ben incelmeler olduğunda başlayıp saçlarımı kaybetmeden geri döndürmeyi başardım. Size orta hatta giden saçlarınız geri gelmeyecektir ama ekim ile yine istenen görüntüye rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Bende kelliği kabul etmişken bir anda saçlarımı geri çevirmeyi başardım. İmkansız diye bir durum söz konusu değil yani saç dökülmesinde. İmkan varsa ve değerlendirilirse çok güzel sonuç almak mümkün.

Aslında bende farkettim hocam ama yaş konusu elimi kolumu bağladı biraz. Hatta bu avusturalya cart curtdan getirdikleri iddia ettikleri sıvıyı 1 yıla yakın kullandım ve çok güzel bir sonuç elde etmiştim bırakınca hepsi gitti. Finasterid cesaretim biraz o sıvıyı kullanmaktan geldi. Çünkü içerisinde yüksek ihtimal fin min dut artık ne varsa ondan vardı ve ciddi yan etki görmeyip güzel sonuç almıştım ama bırakınca gitti tabi. Hala yaş benim gözümde handikap çünkü skalam bence nw6 hatta belki nw7 o yüzden sanırım ya ilaca mahkumum ki o da tutarsa. İnşallah ailemde benimki gibi seyrelip böyle kalan bir gen vardır da ona çekmişimdir :D
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 09 Ocak 2022, 00:12:48 »
Fin kullanıyorsun zaten yazmışsın elinden geleni yapıyorsun donör de iyi duruyor merkez seçiminde güzel ama belki çok iyi bir sonuç için 2 ekim gerekebilir söliyim bunu açıklık az değil

Hintell abi müsait olursan sende tekrar güncel fotoğraflar ile bir yorum yapabilir misin? Biliyorum çok zaman harcıyorsun bi müsaitliğinde bakabilirsen çok memnun olurum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Ocak 2022, 00:13:25 »
1_arkadan alıma bağlı ve ordakilerin kodlanmış genetik dokulme agresifliğine.agresif değilse dokulmen o saçlar arkadaki kadar kalır .
  2_yağlı cilt ekeni uğraştırır biraz baska sorun olmaz
  3_minyaturizasyondan etkilenmemiş tüm saçlar alınır bence homohen şekilde.zaten ilaç kullancan
  4_bere şapka ne takarsan tak gevşek kullan

Emekli abi sende müsait bir vaktinde yorumlayabilirsen sevinirim.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 14 Ocak 2022, 16:23:37 »
28 Şubat için Şahin Hocam dan randevu aldım. ilk bakışta donör'ün fena olmadığını iletti. 4000 greft dedi ama net hali ekim günü belli olur. Fin'in işe yaradığını kendiside önceki resimlerine bakarak iletti. Bakalım artık hayırlısı
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 14 Ocak 2022, 16:26:24 »
Kulak üstünün seyrek olduğunu ilettim. Ardından cihazla baktık evet oralara çok girmeyiz dedi. Enseyi bana da gösterdi kendi gözlerimle 2li 3li greftleri gördüm. Sarışınlarda saçlar ince ama kökler çoklu oluyor diye de belirtti. Köklerin çoklu olması ve gözümle de görmem beni biraz daha ümitlendirdi açıkçası
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 14 Ocak 2022, 20:29:23 »
Hayırlı olsun. Güzel sonuç alırsınız umarım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 14 Ocak 2022, 22:59:04 »
 erteleyebilirdinde fin işe yaramışken ektirebilirdinde.erteleyebilirdin dediğim 30dan sonra dokulme yavaslar derler ama finde işe yaramış o zaman ektirebilirsinde.4000 greft iyi kapar şahin hoca yapar bu işi halledersin işi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Ocak 2022, 00:14:15 »
Hayırlı olsun. Güzel sonuç alırsınız umarım.

Teşekkür ettim hocam ekim süreci hızlandı. Yarın gerçekleşecek yarın ki durumuma göre konu açıp paylaşımımı gerçekleştireceğim. Yorumlarınızı bekliyor olacağım.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Ocak 2022, 00:15:42 »
erteleyebilirdinde fin işe yaramışken ektirebilirdinde.erteleyebilirdin dediğim 30dan sonra dokulme yavaslar derler ama finde işe yaramış o zaman ektirebilirsinde.4000 greft iyi kapar şahin hoca yapar bu işi halledersin işi

Aynen ertelemek istiyordum aslında ama tekrar home office çalışmaya geçtik abi. Psikolojimi de iyice etkilemeye başladı. Hazır yakalamışken ektireyim dedim. İnşallah sonuç iyi olur agresif bir dökülmede yaşamadan devam ederiz yolumuza
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 15 Ocak 2022, 18:27:55 »
Evet ekim gerçekleşti konu linkini bırakıyorum.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25391.0
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram