Yok hocam est. ne lüzumsuzluğu. Aslında güzel noktaya değinmişsin. Dediğin gibi birçok şey bende denedim ama fin hariç. Saçı elbette kafaya takıyorum takmayan adam buraya uğramaz finasterid den bile haberi olmaz. Ancak dediğin gibi ben finden mucizevi sonuçlar beklemiyorum işin aslı. Sadece çok fazla incelmiş saçım var ve ben şuanki haliyle bile sprey falan bir şekilde idare ediyorum. Eğer fin kalınlaşma sağlarsa bence ekim kadar olmasada beni tatmin edecek sonucu alabilirim belki. Ek olarak aslında 30+ bekleme sebebim ekim sonucunu daha ileri yaşlara kadar taşıyabilmek. Şuan ektirebilirim evet ama sanırım beni idare edeceği yaş 35 40 lar olacak ondan sonra bir daha ekim süreci. Hoş 30+ bekleyip tek ekimlede süreci tamamlayamayabilirim orası da ayrı bir konu. Yani aslında kafam karışık fin ile en azından 1 2 yıl geçirip sonuçları görebileceğim ümidi biraz rahatlıyor beni. Fin ile ilgili bir tecrüben varsa beni bilgilendirebilirsen sevinirim. Konularını ayrıca inceleyeceğim.
5 ay kadar fin sonrasında finasterid ve dutasterid karışık olmak üzere 5 ay daha kullandım. Hatta son 2-3 ayı sadece dutasteriddi. Ki dutasterid bu işin tillahı denebilir. %90 üstünde blokluyor.
Evet vertexde bi tık kalınlaşma oldu ama çıplak gözle baktığında, veya öevremin bana saçların gürleşmiş, siyahlaşmış diyebileceği bir farkedilirlik sağlamadı kesinlikle.
Kaldı ki bunlar öyle senelerce kullanılabilecek ilaçlar değil. Dutasteridle gördük ebrmizinkini tersten. 1 yıldır geçmeyen bi kulak çınlaması var. (7 aydır fln bıraktım dutası)
Götürüsü getirisinden fazla olmuş olabilir.
Haaa süpper sonuç alırsın belki birşey diyemem. Ama cidden güzel sonuç alanlar dht baskılama ciddi işe yarayanlar genelde 6 ayda çıplak gözle görülür birşeyler elde edebiliyorlar. Değilse, düşünme, tekrar değerlendirme zamanı gelmiştir bence. Tabi bu benim kendi üzerimdeki gözlemim.
Bol şans, herşey gönlünce olsun.