Anket

EKİM SONUCU

KÖTÜ
4 (12.1%)
DAHA İYİ OLABİLİR
10 (30.3%)
İYİ
10 (30.3%)
ÇOK İYİ
9 (27.3%)

Toplam Oy Verenler: 33

Gönderen Konu: SERKAN AYDIN Arenamed 5500 GREFT YAŞ : 26  (Okunma sayısı 7881 defa)

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
Ynt: SERKAN AYDIN Arenamed 5500 GREFT YAŞ : 26
« Yanıtla #60 : 31 Ocak 2022, 13:28:35 »
Bilgi için teşekkürler , tekrar araştıracağım finasteridi ama cinsel anlamda sıkıntıya soktuğu çok açık sonrarsındada kalıcı oluyormuş bu bozukluklar ,düzenli finasterid kullanan arkadaşlar süreci paylaşırsa sevinirim saçımızı çıkaracaz diye başka birşeyden olmayalım :)

Shan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 31 Ocak 2022, 20:04:55 »
Selam, sürecin henüz yarısındasın, gidişat çok iyi, xpecia ve finesterid ilave youplus c vitamini tavsiye ederim. Aralıksız 6 ay kullan, finesteridin yan etkilerine takılma, aspirinin prospektüsünde bile bir sürü yan etki var, bir zararını görürsen bırakırsın. Pro ve mezoterapiye çok umut bağlama derim. İşin zor kısmı bitmiş, bundan sonrasında tadını çıkar kafana takma 6 ay sonra gözlerine inanamıyacakson:)
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 01 Şubat 2022, 00:25:03 »
donör maşallahı var ekilenlerde büyük oranda çıkmış görünüyor umarım zamanla daha iyi olur.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 01 Şubat 2022, 07:39:36 »
saç gelişiminiz harika ama siz ekim öncesi saçlarınızı kaybediyorsunuz yapılacak işlem saçları güçlendirir ama devamlılık için dht baskılamak gerek

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 01 Şubat 2022, 13:07:02 »
acaba aranızda finesterid kullanan var mı ? ben xpecia kullandım onda bile çok yan etkisi oldu

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 01 Şubat 2022, 15:55:53 »
Ben arenamedin verdiği takviyeleri ve ek olarak biotin kullanıyorum. Finasterid vs hakkında bir sürü yazılan şey var yan etki yok diyende çok var diyende. Bazı etkiler psikolojik bile olabilir bence xpeciada dahil bu söylediğime. Ama senin ekim sürecin bence başarılı. Genetik dökülme var demişsin önceki yazdıklarında. Yaptırabileceğin en iyi şey ekim işlemiydi onu da yaptırmışsın. Takviye kullanmak evet belki işe yarayacak ama nereye kadar kullanacaksın vs vs böyle bir çok soru oluyor benim de kafamda. Araştır hocam nihai karar senin yine.
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 03 Şubat 2022, 10:45:46 »
Teşekkürler , evet süreye göre sonuç güzel çok memnunum daha da gelişecektir muhakkak , önemli olan şimdi korumak saçları dökülme oluyor  biraz zaman geçsin , ben 1 yıla kadar umursamıyorum dökülsün çıksın sonra saçımı kısaltıp açıklıkları değerlendireceğim  |-nazarboncugu-|

Birde şunu farkettim Sebamed kullanırken bu kadar dökülmüyordu , orada prp yapan doktordu sanırım Vichy Dercos saç dökülmesine karşı şampunı al sebamed kepeklenmede yapar dedi , kullanmaya başladıktan sonra döküldüğünü hissetim

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 16 Şubat 2022, 12:56:58 »
Merhabalar ,

Bugün 193. Günü tamamladık , süreçten genel olarak memnunum , orta kısımların biraz daha yoğunlaşmasıyla daha güzel bir görüntü olacak inşallah , şuan hiç bir takviye kullanmıyorum finasteridi araştırıyorum yan etkilerinden çekindiğimden henüz karar veremedim.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #68 : 16 Şubat 2022, 13:04:14 »
Hayırlı olsun...
Finasterid başladığımda birkaç gün piskolojik ağrım var sandım, 10 ay rahat kullandım, sonra yan etkisi oldu ve hemen bıraktım 2 gün sonra tekrar düzeldi...

Denersin baktın yan etki var bırakırsın

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 16 Şubat 2022, 13:36:37 »
Bilgi için teşekkürler , ne gibi yan etkisi oldu sizde Psikoloji bozukluğu ve cinsel sağlık sıkıntısı çok görülüyormuş

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 17 Şubat 2022, 19:55:28 »
Bilgi için teşekkürler , ne gibi yan etkisi oldu sizde Psikoloji bozukluğu ve cinsel sağlık sıkıntısı çok görülüyormuş

öncelikle saçların çok güzel olmuş kardeşim onu belirteyim yalnız finasterid ile ilgili yazdığın psikolojik bozukluğa neden oluyormuş söylemi çok yanlış öyle bir yan etkisi yok ama kullananların yüzde 2 sinde cinsel yan etkiler olabiliyor.

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 18 Şubat 2022, 12:00:25 »
Bu psikolojik bozukluk belirtileri ile ilgili çok sayıda haber var sadece yazılanları değil bir çok doktordanda dinledim

Deathwave

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 19 Şubat 2022, 14:31:37 »
Bende serkan abi de ektirdim.
Bence ekibi de kendisi de on numara
Ekimin de çok güzel olmuş
Hicbirsey kullanma ben kullanmadım hepsi para tuzağı.
Saçlarım da on numara çıktı.
O finasterid denen zehirj sakın kullanma kardeşim.
Hayalar küçülüyor ve ağrıyor
Meni sivilasiyor dalga eskisi gibi sert olmuyor ayyaş birinin sallandığınız gibi duruyor kalktığında bile.
Bunlar çok önemli sakin sakin bulaşma kardeşim
Bunlar benim kendi deneyimim
Şimdi biri çıkıp diyecek ki bende böyle olmadı.
Ya arkadaş ne kadar bayiliyorsunuz muamele yapmaya? Finasterid tehlikeli nokta.
  • Ekim Tarihi: 14.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 36

ARTHUR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 23 Şubat 2022, 09:15:32 »
Eyvallah teşekkürler , bende çok araştırdım gerek yok dediğin gibi zaten sonuçlar güzel , sağlığımızı bozmaya gerek yok , herkes çok etkili diye bahsedince araştırdım , şimdi  vitaminlerimi düzenli kullanım sadece prp ye gideceğim onun dışında bir şey kullanmam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 23 Şubat 2022, 12:34:32 »
Saç gelişimin fena değil ama aynı zamanda kendi saçlarınıda kaybediyorsun ekilenler çıkarken ve saçların ince finasterid düşünmen gerekiyor bu durumda saçlarının toparlaması için tabi doktora danışarak

Süreç güzel daha gelişecek saçların ama dediğim gibi kaybın var bir yerden çıkıyor bir yerden eksiliyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram