Çok uzun süredir saç ekimine karar vermiş ama bir türlü cesaret edemiyordum. Kararımı verdikten sonra bu forumu takip ederek sonuçlar üzerinde analiz yaparak önce asuman hairde karar kıldım ama iletişimleri zayıftı yada çok yogunlardı bilmiyorum. Diğer ekimlerini beğendiğim medekste karar kıldım.
Farklı şehirde olduğum için 14.09.2021 de uçakla sabah ulaştım 8 saatlik operasyonla saç ekimi tamamlandı. Benim dezavantajım aynı gün uçakla 1,5 saat yolculuk yapmam havaalanında beklemek zorunda kalmam bu arada anastezidenmi bilmiyorum. uçağa yetişmem gerekiyordu o telaş içerisinde medeks ten 500 tl karşılığı aldığım ilaçları takside unuttum.
Ertesi günde gökhan beyle görüştüm ve ilaç isimlerini edinip eczaneden almak durumunda oldum. Antibiyotik reçetesiz vermem diye tutturan eczanelerden ve losyon yoksunu eczanelerden dolayı baya dolaştım ve şişlik yüzümede indi. Gerçi eczane durumu olmasa bile evde yatmaya alışık bir bünyem yok
Şuan ekimden sonra 8. günüm şiş filan durumum yok herşey güzel görünüyor. hem durumumu paylaşmak hemde endişe ettiğim bir durum var paylaşmak fikir edinmek için konu açmak istedim. Bilgili arkadaşlar fiklir verirse çok sevinirim.
Saç ekimi öncesi