Benim gibi alnı gerçekten geniş olan insanlar için dökülme yavaşsa ön çizgi yine de orjinal çizginin ilerisine alınabilir. Burada amaç kel görüntüden çok, estetik bir görüntü sağlamaktır. Tabi öncelikle dökülme devam ederken yapılması riskli de olup, yine de beklenti durumunda yapılması kişinin görüntüsüne oldukça farklılık katmaktadır. Bu işlemi düzgün bir merkez yapmazsa çok yapay bir görüntü oluşur. Özellikle ön çizginin yönleri ve planlaması saç ekiminde en önemli hususlardan birisi. Ama bununla beraber yaşı genç olup görüntü de greft sarfiyatında geride tutulan bir ön çizgi de görüntü de sorun oluşturmuyorsa her zaman gerideki bir ön çizgi, ekim de oluşturacağı sıklık açısından daha avantajlıdır.
Üstte ekim yaptırdıktan 1 yıl sonra kısa kestirdiğim 2021 yılına ait fotoğrafım ile, 2014 yılında ekim ve tedavi olmayan bir fotoğrafımı ekliyorum. Ön saçlarımda başlangım çizgimde bir açılma yok (şakaklar hariç) doğuştan böyle açık bir alnım vardı. Çocukken ince tüyler varmış ama onlar da çok erken gitmişler. Şakaklar da gidince temple alanı da geri de olunca haliyle görüntü olarak iyi bir görüntü oluşmuyor. Bu yüzden yaşınız gençse böyle bir planlamayı yaptırmamanız gerekli. Ben özellikle dökülmenin agresifliğini görmek adına çok uzun yıllar saç dökülmesini bekledim. Dökülmeyince de ekim merkezinde mevcut saçlarımın iyi durumda olduğunu öğrenince ön çizgi ekimi yaptırdım. Saç ekimi çok başarılı da yapılsa, kendi saçlarınızın dökülme potansiyeli yüksekse ekim sizi mutlu etmeyecektir. Bu yüzden öncelikle karar verdiğiniz merkezin size uygulayacağı planlamayı ve neden böyle bir planlama yaptılarını sorun kendilerine. Daha sonra gereken detayları zaten Hintell Admin yazmış. Zaten bende süreçlerimi kendisine danışmıştım ve bu konu da en büyük deneyim adminde. Her ne kadar uzun mesaj yazsam da ana mesajınız hakkında adminin üstüne söylenecek fazla söz yok
. Saç ekimin de planlama gerçekten çok önemli. Psikolojik olarak dökülen kişi bu sorunundan kurtulmak için saç ekimine hemen sarılmamalı, mantıklı düşünüp doğru bir planlama ile yapılacaksa saç ekimi yapılmalı. Genç yaşta ekim yapılacaksa da greft sayısı çok azami rakamlarda asla yapılmamalı, minimum greft ile kel görüntüden kurtulmak adına yapılmalı.