Gönderen Konu: Saç dökülmesinde yardım  (Okunma sayısı 1117 defa)

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç dökülmesinde yardım
« Yanıtla #15 : 23 Eylül 2021, 14:09:18 »
doktorun vericeği büyük ihtimal minoxil ben yanında + multivitamin yada biotin kullanmayı düşünüyorum.Multivitamin kerozan olarak düşündüm ama doktoroda sorucam bakalım onun yorumları ne olucak. Tr'deki dermatologları anlamış değilim hepsi farklı bir kafada...

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 23 Eylül 2021, 14:10:23 »
birde minoxil birden fazla firmanın var bunların arasında ne fark var çok merak ediyorum.

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 23 Eylül 2021, 18:45:23 »
sonuçlarımı bugün aldım b12 düşük cıktı onun için iğne verdi, diğer değerlerimin normal oldugunu söyledi. onun yanında seborit dermatit için şampuan önerdi.Dökülme için medobycomplex + biotin şampuan erkek için olanı önerdi.Yağlanma problemin var multivitamini kullan ondan sonra minoxil(sanırım biraz yağlandırıyormuş)'e bakarız dedi. Söylemiş oldugu vitamin hapını ve sampuanını kullanan varmı ? ayrıca xpecia sordum hani kullanabilirmiyim diye kadın xpecia'yı bilmiyordu internetten baktı multivitamin dedi ben biraz araştırdım yan etki yaptığını söylüyorlar dedim ne gibi yan etki diye sordu :) yani xpecia dan habersizdi garip :))))

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 23 Eylül 2021, 19:12:01 »
sonuçlarımı bugün aldım b12 düşük cıktı onun için iğne verdi, diğer değerlerimin normal oldugunu söyledi. onun yanında seborit dermatit için şampuan önerdi.Dökülme için medobycomplex + biotin şampuan erkek için olanı önerdi.Yağlanma problemin var multivitamini kullan ondan sonra minoxil(sanırım biraz yağlandırıyormuş)'e bakarız dedi. Söylemiş oldugu vitamin hapını ve sampuanını kullanan varmı ? ayrıca xpecia sordum hani kullanabilirmiyim diye kadın xpecia'yı bilmiyordu internetten baktı multivitamin dedi ben biraz araştırdım yan etki yaptığını söylüyorlar dedim ne gibi yan etki diye sordu :) yani xpecia dan habersizdi garip :))))
Hocam b12 için iğne vermesine şaşırdım. Ben günde 1 tane New Life B12 Plus alıyorum. İçinde biotin ve folik asit de var. Genetik dökülme hakkında bir şey söyledi mi?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 23 Eylül 2021, 19:40:26 »
bana sordu iğne mi hap mı diye dedim en hızlı hangisi etki ederse onu verin iğne veriyim o zaman dedi. Genetik dökülme için multivitamin verdi işte onu kullan bakalım saçlarında yağlanma var minoxil biraz yaglandırır dedi.Verdiği haplarını kullanan memnun kalan ve yan etki gören var mı ki forumda deneyimli birisi

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2021, 11:07:27 »
şu abimiz güzel sonuç almış gibi minoxil + dermaroller ile

Facebook Twitter Instagram