Gönderen Konu: Faizde 500 puan baz inidiri  (Okunma sayısı 408 defa)

Kaiba

• Full Member
Ynt: Faizde 500 puan baz inidiri
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2021, 17:13:41 »
Dolar 9 lira olur direkt

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2021, 17:23:59 »
ekonomi biliminin ilkelerine ters hareket edip enflasyonun düşmesini uman bir yönetimin yaptığı harekettir.

hadi tut bakalım bundan sonra kurun yükselişini ve yeni zamları. tut bakalım tutabiliyor musun?

göz göre göre ülkeye bu kadar kötülük yapılmaz, bir ülke insanına bu kadar çektirilmez.

ayıptır, yazıktır, günahtır.

Ben artık bunların bilerek yapıldığını yandaşların dolardan parayı vurması için yapıldığını düşünmekteyim bu saçma adımlara başka açıklama bulamıyorum göz göre göre herkesin bildiği durumu bize sürekli yaşatmalarına başka bir mantık üretemiyorum

Halkını düşünen faizi düşürmez sadece ev araba almasına yardımcı olmak için

1 arabadan 3 katı vergi alacağına %10 vergi alır
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2021, 03:28:48 »
ekonomi biliminin ilkelerine ters hareket edip enflasyonun düşmesini uman bir yönetimin yaptığı harekettir.

hadi tut bakalım bundan sonra kurun yükselişini ve yeni zamları. tut bakalım tutabiliyor musun?

göz göre göre ülkeye bu kadar kötülük yapılmaz, bir ülke insanına bu kadar çektirilmez.

Ben artık bunların bilerek yapıldığını yandaşların dolardan parayı vurması için yapıldığını düşünmekteyim bu saçma adımlara başka açıklama bulamıyorum göz göre göre herkesin bildiği durumu bize sürekli yaşatmalarına başka bir mantık üretemiyorum

+1
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2021, 19:40:40 »

Yandaşların dolardan parayı bulmalarına ihtiyaçları yok. Kaldı ki dolarsa bir  dalgalanma iniş-çöküş yokki:) sadece yükseliyor:) alıp satan pra kaZanmıyor anlık değerini anlık koruyor..

Devlet kötü yönetiliyor, ekonomi yanlış yönetiliyor..

Genç arkadaşlara bol şans diliyorum gerçekten çok zor işiniz arkadaşlar

Facebook Twitter Instagram