Anket

Hakan doğanay
23 (44.2%)
Asuman hair
29 (55.8%)

Toplam Oy Verenler: 52

Gönderen Konu: Dr hakan doğanay mı asuman hair mi  (Okunma sayısı 3904 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Dr hakan doğanay mı asuman hair mi
« Yanıtla #15 : 22 Eylül 2021, 16:36:17 »
Bende yerinizde olsam Hakan Doğanay'ı tercih ederdim. Şakakları da katarsanız saç ekimine çizgi geçişleri ve temple alan için estetik bir planmada minimum 1000 - 1200 greft daha harcanabilir. İleri de dökülme ihtimalini de düşünürseniz bence 1500 greft makuldür ön çizgi için. Özellikle boş alana tekli greft çalışması gerekir yani sıklaştırma ve estetik bir bakış açısı gerekiyor ekiminizde. Sık gözüksün diye çok fazla çoklu greft ekilirse yapay bir görüntü oluşur. Saçlarınızda tekli greft yoksa greft bölünmesi bile gerekebilir bu nedenle. Genelde bu detaylar pek forum da konuşulmaz ama direkt olarak saç çıkışına odaklı düşünmemekte gerekir.

Onizuka hocama katılıyorum.

Asuman hanıma ekim yaptırdım, şakaklardaki ve ön tarafta hiç saç olmayıp ekim yapılan bölgelerdeki saç çıkışı çok iyi ilerledi bende. Çıkış oranı gayet memnun edici gidiyor. Lakin orta ve tepede zayıflamış da olsa olan saçlarım epeyce etkilenmiş gözüküyor şimdilik. 4 ay oldu belki birkaç aya onlar da biraz daha toparlayacak olabilir ama sanmıyorum. Ekim stresiyle mevcuttakilerde zayıflama kayıp olduğunu düşünüyorum. Çıkışlar iyi olsa bile, mevcuttaki toplam sayı azaldığı için totaldeki memnuniyetimi düşürecek muhtemelen.

Ve ön çizgiye yerleştirilen greftlerin seçimi konusunda, Asuman hanım ekibi pek başarılı değil maalesef. Çok aşırı sırıtmıyor ama önlerde çoklu greft var mı? Var. Çok az araya karışmış da denilmeyecek kadar var maalesef.

Bir de benim şakaklardaki teller maalesef dik dik gibi. Zamanla yatar mı sanmıyorum ama saçları düz kullanmak istersem şakaklar dik dik kalıyor maalesef. Bir arkadaşa daha sordum onda da öyleymiş ama o uzunca kullanınca ben sorun görmüyorum demişti. Kişiden kişiye değişir bir nokta olabilir bu.

Asuman hanımın çıkış oranlarını gayet iyi görüyorum ama yukardaki bahsettiğim konuları eksik bence. Kendisiyle görüşürsen bu hususları açık açık diler getir, forumda bu hususları okudum dersin. Daha içine sinecek bir stil uggular brlki.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Eylül 2021, 16:46:39 »
 hakan doğanayın çıkış yuzdesi düşük çıkmayan çok ekimi var sağda solda.asuman hair eksikleri olsada ondan iyidir.tabi ekimlerinde minoxidilde kahraman.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Eylül 2021, 17:06:12 »
Herkese tesekkurler hakan doğanaya 8 kasıma randevu aldım. Dün bende hakan beyin forumda cikis olmayan ekimlerini gordum. En kötü olmazsa hoca ekimin arkasinda durup revizyon yapar diye dusunuyorum. Alistik artik ekime 3 4 korkmuyorum  olana kadar devam  ;D
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Eylül 2021, 17:36:51 »
Hakan Doğanay'ın manuel alımı bıraktıktan sonra çıkmayan ekimine ben rastlamadım. Bir dönem ekim yaptıracağım doktorlar arasında olduğu için 3 - 4 yıldır bende takip ediyorum. Ayrıca emekli kel hocamın ülkemizde beğendiği bir ekimci yok! Bir Esma Serkan Tetik'in ekimini beğendiğine denk geldim Sonnyto'nun konusunda daha başka görmedim :).

Hakan Doğanay zannediyorum ekimlerinden sonra bir solüsyonda veriyor. Ben o solüsyonu gerçekten merak ediyorum. İçeriğini saklamıyorsa Hakan Hoca ve öğrenebiliyorsanız bizimle de paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden hayırlı olsun ekiminiz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 22 Eylül 2021, 17:44:02 »
Onizuka hocama katılıyorum.

Asuman  hanıma ekim yaptırdım, şakaklardaki ve ön tarafta hiç saç olmayıp ekim yapılan bölgelerdeki saç çıkışı çok iyi ilerledi bende. Çıkış oranı gayet memnun edici gidiyor. Lakin orta ve tepede zayıflamış da olsa olan saçlarım epeyce etkilenmiş gözüküyor şimdilik. 4 ay oldu belki birkaç aya onlar da biraz daha toparlayacak olabilir ama sanmıyorum. Ekim stresiyle mevcuttakilerde zayıflama kayıp olduğunu düşünüyorum. Çıkışlar iyi olsa bile, mevcuttaki toplam sayı azaldığı için totaldeki memnuniyetimi düşürecek muhtemelen.

Ve ön çizgiye yerleştirilen greftlerin seçimi konusunda, Asuman hanım ekibi pek başarılı değil maalesef. Çok aşırı sırıtmıyor ama önlerde çoklu greft var mı? Var. Çok az araya karışmış da denilmeyecek kadar var maalesef.

Bir de benim şakaklardaki teller maalesef dik dik gibi. Zamanla yatar mı sanmıyorum ama saçları düz kullanmak istersem şakaklar dik dik kalıyor maalesef. Bir arkadaşa daha sordum onda da öyleymiş ama o uzunca kullanınca ben sorun görmüyorum demişti. Kişiden kişiye değişir bir nokta olabilir bu.

Asuman hanımın çıkış oranlarını gayet iyi görüyorum ama yukardaki bahsettiğim konuları eksik bence. Kendisiyle görüşürsen bu hususları açık açık diler getir, forumda bu hususları okudum dersin. Daha içine sinecek bir stil uggular brlki.

Bende bunu bildigin gibi heryerde dile getiriyorum. Bende aralara sıkıştırır diye düşünmüştüm, malesef hep ön taraflar çoklu greft doldurmuşlar. Merkeze de bildirince, endişe etmeyin doğal duracak diyorlar. Ben niye saç ekimi yaptım ki o zmn. Ekimden önce Kendi saçlarımı da öne yatırırdım aynısı olurdu.
Artık bunu düzeltecek ekim yerlerine bakıyorum, umarım ordaki kökleri söküp tekliye indirip yeni bir ön çizgi oluşturmalarını isteyeceğim.
Lauri bu defa kızma ama bana 😅
Biz açıkça dile getirmessek bu konuları, merkezler aynen devam edecek. Saç ekimi insan hayatta bir kere yapıp doğal durmasını ister.
Benimde hatam var burda, doğru dürüst araştırmadım bu konuyu. Önceden farketseydim bu kadar olduğunu hiç yaptırmazdım, az ve doğal olan saçlarımla devam yaşardım.

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Eylül 2021, 19:07:30 »
Hakan Doğanay'ın manuel alımı bıraktıktan sonra çıkmayan ekimine ben rastlamadım. Bir dönem ekim yaptıracağım doktorlar arasında olduğu için 3 - 4 yıldır bende takip ediyorum. Ayrıca emekli kel hocamın ülkemizde beğendiği bir ekimci yok! Bir Esma Serkan Tetik'in ekimini beğendiğine denk geldim Sonnyto'nun konusunda daha başka görmedim :).

Hakan Doğanay zannediyorum ekimlerinden sonra bir solüsyonda veriyor. Ben o solüsyonu gerçekten merak ediyorum. İçeriğini saklamıyorsa Hakan Hoca ve öğrenebiliyorsanız bizimle de paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden hayırlı olsun ekiminiz.
başarısız ekimlerinin 3 4 yil onceki ekimler oldugu dikkatimi cekmisti ama manuel alim yaptigindan dolayi oldugunu bilmiyodum. Solüsyonu verdikleri an sorcam ne işe yaradığını, içeriğini. Merak eden benzer ekim dusunen arkadaslar icinde ekimi paylaşmayi dusunuyorum 1. 10. Gün devaminda ayda bir fotograf olarak 12. Aya kadar.
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Eylül 2021, 19:41:28 »
Bende bunu bildigin gibi heryerde dile getiriyorum. Bende aralara sıkıştırır diye düşünmüştüm, malesef hep ön taraflar çoklu greft doldurmuşlar. Merkeze de bildirince, endişe etmeyin doğal duracak diyorlar. Ben niye saç ekimi yaptım ki o zmn. Ekimden önce Kendi saçlarımı da öne yatırırdım aynısı olurdu.
Artık bunu düzeltecek ekim yerlerine bakıyorum, umarım ordaki kökleri söküp tekliye indirip yeni bir ön çizgi oluşturmalarını isteyeceğim.
Lauri bu defa kızma ama bana 😅
Biz açıkça dile getirmessek bu konuları, merkezler aynen devam edecek. Saç ekimi insan hayatta bir kere yapıp doğal durmasını ister.
Benimde hatam var burda, doğru dürüst araştırmadım bu konuyu. Önceden farketseydim bu kadar olduğunu hiç yaptırmazdım, az ve doğal olan saçlarımla devam yaşardım.

Dostum sen ben ekim yaptırdğımız, bu forumda bu kadar zaman harcadığımız için bu kadar takılıyoruz. Takıntılıyız biraz da, ondan bu kadar takılıyoruz bazı konulara. Ekimini ne zaman yaptırdın çıkışların başladı mı bilmiyorum. Ama 120-150 ye gelene kadar bi sabrett. Çevrendekilere bu ön çizgi konusundan hiç bahsetme. Bakalım sen söylemeden ‘ya abi biraz değişik duruyor’ gibi bir yorum yapan olacak mı? Ben 120ye gelmek üzereyim yalnız yaşadığım ve pandrmi sebebiyle çok az kişiyle görüşüyorum ama görenler çok güzel olmuş diyor. Bence içini biraz ferah tut, kendini yiyip bitirme. Süreç bi ilerlesin bakalım.

Neyse arkadaşın konusunu daha fazla dağıtmayalım.

başarısız ekimlerinin 3 4 yil onceki ekimler oldugu dikkatimi cekmisti ama manuel alim yaptigindan dolayi oldugunu bilmiyodum. Solüsyonu verdikleri an sorcam ne işe yaradığını, içeriğini. Merak eden benzer ekim dusunen arkadaslar icinde ekimi paylaşmayi dusunuyorum 1. 10. Gün devaminda ayda bir fotograf olarak 12. Aya kadar.

Hocam eğer uzaktan randevu aldıysanız bence önden yüz yüze bir görüşün. Sorularınızı bi liste yapıp gidin hatta. Çünkü ekim sonrası planlama ile ilgili ulan keşke şöyle yapsaydık gibi birşey kalmasın aklınızda.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Eylül 2021, 20:17:31 »
 hakan doğanayı beğenmemem ülkede ekimci beğenmediğim manasına gelmez.zaten asmed ve hakan doğanaya laf soleyince hemen baska konuda ustumuze yukleniliyor.beğenmiyorum ekimlerini.(sana değil sözüm oni hocam)bir dr kul değiller benim gozumde onunda çıkmayan ekimler var ama bunlardan iyidir.esma serkana arkadasım ektirdi dısardan ornekler gorup gitti.tabi resim canlı değil.arkadasımın ekimi normal.yuzde 75i çıkmıştı diyebilirim.sonra gene gitti memnun kaldı gitti sitede ingiltereden bir arkadası ektiler ilaçta kullanıyor oda güzeldi.dr değiller dr olmayana ektirme taraftarı değilim ama esma serkan kotu ekmiyorlar hocam.sitedeki orneklerini beğendim .dısardan gozle gorduğum ekimleri normaldi.asuman hairinda ekimlerini beğendiğimi yazdım ama ondada minoxidil kahraman yeni gelişmekte olan merkez bazı hataları var insallah daha güzel gelişirler.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2021, 20:25:03 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 23 Eylül 2021, 01:27:35 »
Yok hocam bakıyorum da sizde Muttalip Keser dahil daha beğendiğiniz ekimci görmedim. Zekeriya Kul içinde iyi sözler söylediğine denk gelmemiştim. İnsanlar tecrübenizi dikkate alıyor, yani bir nevi referans oluyorsunuz insanlara. O yüzden yazdım. Yoksa kimse babamızın oğlu değil sonuçta. Ben Koray Erdoğan hariç diğer ekimcileri yolda görsem tanımam bile :). Genelde ekim önerisi de yapmıyorum ama kritik noktalarda bazen bilgiyi de paylaşmak gerekir. Siz 3 - 4 yıl öncesindeki konuları referans gösteriyorsunuz. 3 yıl önce bu forum da Sibel Ulusan'a da sakın ektirme diyenlere de çok denk geldim ben yani bu AHD Clinic'in başarısız sonuçlara rastladığımız dönemle aynı dönemlerdi, Zekeriya Kul'un başarısız bir ekiminde de benzer yorumlara denk gelmiştim. Her merkezin böyle inişli çıkış dönemleri oluyor ve olacak. Önemli olan merkezin işinin arkadasında durması ve hastayı memnun etmek istemesi. Tercih edilen merkezlerin olumsuz sonuçlarını görmek zaten normal karşılanmalı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Eylül 2021, 10:15:54 »
 keserin gecmiş donem arkadaslardaki ekimleri iyi değildi ta 10 sene once son donem ekimlerinin planlaması iyi değildi o kadar para verdiler ve sonuclar 1 ekim daha isterdi.dr kul eskiden doğal değildi son yıllar onu halletti ama gene herkesin olduğu gibi sorunlu ekimleri var.asmedin yuzdeyi beğenmiyorm.hakan doğanayın eskiden çıkmayan ekimi çoktu son donem doğru takip etmedim.medeks falan yeni ekim merkezleri var asuman hair şu bu bunların orneklerini takibe alıcam tabi sonucta sanal ektiricek arkadaslar ekimciden bol bol canlı ornek istesin oyle ektirsin tek gercek goren goz

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #25 : 23 Eylül 2021, 11:50:55 »
Manuel alim daha iyi degilmiydi neden manuel alim birakilinca basari orani daha fazla arti ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 23 Eylül 2021, 12:15:46 »
 fuede saçlar tek tek alındığı için manuel alımla arkada minayturizasyondan hiç etkilenmemiş saçlar alınır.motorda tart turt giriyorlar aralara alıyorlar.alımda manuel daha iyidir motorda kotu değildir ama manuel olursa daha iyi.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 23 Eylül 2021, 13:15:01 »
Köklere demek ki zarar veriyorlardı manuel alımda. Eskiden fiyatı da pahalıydı Hakan Doğanay'ın. Şuan 10000 TL'ye 20.000 TL'ye eken ekimciler o dönemlerde 3.000 - 6.000 TL arası saç ekerken Hakan Doğanay 1.5 € greft başı ekim fiyatı vardı. Sonra ekip çıkardılar o dönem dahi ben fiyat alırken yazmışlardı 3 sene öncesi sanıyorum 7.500 TL ekip fiyatı vardı. Şuan herkes ekibine yaptırıyor Hakan Hocanın fiyatını bilmiyorum ama ekibi de sanıyorum 13 - 15 k arasında fiyatları var. Neyse şuan ki piyasa da fiyatları piyasa standartlarında ve başarılı ekimleri var. Yiğidi öldürüp hakkını yememek gerek. Kötü olana zaten kötü derim. Sonuçta biz üyeler merkezleri değil, üyeleri desteklemek için buradayız.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #28 : 23 Eylül 2021, 14:03:29 »
anladim hocam inanimlaz degisken var sac ekiminde merak ediyorum diger estetik operasyonlar bu kadar degiskenli mi ornegin burun kucultme etc, ne guzel hic yok hormonu baskilayim falan diye ugrasmiyordur :)

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 23 Eylül 2021, 14:50:23 »
Şuan hakan beyin ekibi 10 bin tl sabit fiyat veriyor, eger 2 bin greft ustu acikligi olan butcesi kisitli kisiler icin mantikli gibi. Şahin celiğe alternatif olarak dusunulebilir
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram