Bende yerinizde olsam Hakan Doğanay'ı tercih ederdim. Şakakları da katarsanız saç ekimine çizgi geçişleri ve temple alan için estetik bir planmada minimum 1000 - 1200 greft daha harcanabilir. İleri de dökülme ihtimalini de düşünürseniz bence 1500 greft makuldür ön çizgi için. Özellikle boş alana tekli greft çalışması gerekir yani sıklaştırma ve estetik bir bakış açısı gerekiyor ekiminizde. Sık gözüksün diye çok fazla çoklu greft ekilirse yapay bir görüntü oluşur. Saçlarınızda tekli greft yoksa greft bölünmesi bile gerekebilir bu nedenle. Genelde bu detaylar pek forum da konuşulmaz ama direkt olarak saç çıkışına odaklı düşünmemekte gerekir.
Onizuka hocama katılıyorum.
Asuman hanıma ekim yaptırdım, şakaklardaki ve ön tarafta hiç saç olmayıp ekim yapılan bölgelerdeki saç çıkışı çok iyi ilerledi bende. Çıkış oranı gayet memnun edici gidiyor. Lakin orta ve tepede zayıflamış da olsa olan saçlarım epeyce etkilenmiş gözüküyor şimdilik. 4 ay oldu belki birkaç aya onlar da biraz daha toparlayacak olabilir ama sanmıyorum. Ekim stresiyle mevcuttakilerde zayıflama kayıp olduğunu düşünüyorum. Çıkışlar iyi olsa bile, mevcuttaki toplam sayı azaldığı için totaldeki memnuniyetimi düşürecek muhtemelen.
Ve ön çizgiye yerleştirilen greftlerin seçimi konusunda, Asuman hanım ekibi pek başarılı değil maalesef. Çok aşırı sırıtmıyor ama önlerde çoklu greft var mı? Var. Çok az araya karışmış da denilmeyecek kadar var maalesef.
Bir de benim şakaklardaki teller maalesef dik dik gibi. Zamanla yatar mı sanmıyorum ama saçları düz kullanmak istersem şakaklar dik dik kalıyor maalesef. Bir arkadaşa daha sordum onda da öyleymiş ama o uzunca kullanınca ben sorun görmüyorum demişti. Kişiden kişiye değişir bir nokta olabilir bu.
Asuman hanımın çıkış oranlarını gayet iyi görüyorum ama yukardaki bahsettiğim konuları eksik bence. Kendisiyle görüşürsen bu hususları açık açık diler getir, forumda bu hususları okudum dersin. Daha içine sinecek bir stil uggular brlki.