Saç Ekimi Sonuçları
Dostum öncelikle ekimin çok güzel olmuş güle güle kullan. Minoxili ekimden en kadar sonra kullanmaya başladın suan hala kullanıyormuusn ? yoksa bıraktın mı ?
Valla harika olmuş hocam.. Güle güle kullan. Darısı bizim başımıza..
Alıntı yapılan: FFCC - 22 Ekim 2015, 15:58:08Valla harika olmuş hocam.. Güle güle kullan. Darısı bizim başımıza..Sagol dostum inşallah sende istedigin saclara kavusursun..
Alıntı yapılan: Wade1 - 22 Ekim 2015, 17:10:41Alıntı yapılan: FFCC - 22 Ekim 2015, 15:58:08Valla harika olmuş hocam.. Güle güle kullan. Darısı bizim başımıza..Sagol dostum inşallah sende istedigin saclara kavusursun..Dostum ilk çıkışlar olduğu zaman diğer saçların ile ekilenler arasında bir fark varmıydı? Kalınlık olsun, renk tonu olsun falan? Yada bir zaman sonra bu kalın saçlar diğerleri gibi mi oluyor yoksa o şekildemi kalıyor?
hocam dönör bölge fotonuzu birde yandan fotonuzu eklerseniz daha iyi olur yanlar sanki ekilen yere göre çok seyrek olmuş.
Kardeş hayırlı olsun. Benim gördüğüm en iyi ekimlerden birisin önceki haline bakarak bence süper dogallıkta harika. inş. daha çıkış olacaktır. 12. ayı doldurdupunda dahada çıkacaktır bence saçların seni benimsemiş