Yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Sanırım eşim gebe kaldıktan sonra(Allah kısmet ederse) Fin i bascam bünyeye =) Ozamana kadar kullanmama kararı aldım . Şu an Biotin+Minox kullanıyorum .
Hocam bi foto atabilir misin? Aklımızda canlanmıyor ne durumda kellik var? Tabi beklentinin ne seviye de olduuğ da önemli tabi ama, minoxilin de bir seviyeden sonra boşa kürek olduğunu da unutmamak lazım.
Bence donöründe bir sorunun yoksa ekim düşünmelisin. Yaş itibariyle de dökülmen büyük olasılıkla stabilleşmiş oturmuştur. Başka şehirde ekim olayından da korkma bu kadar, bir eş dost seni araçla getirip götürse çok rahat edersin. Ki otobüsle bile gidip gelinebilir. Tamam çok hafif bir operasyon değil kabul ama çok da endişelendirecek bir şey değil. İzmir istanbul 5-6 saatten fazla olmasa gerek. Ekim gecesi 1 gece dinlenir, ertesi gün dinç şekilde evine dönersin.
Ben yıllarca minox şu bu çok uğraştım. 2018den bu yana her gün, o dönem ne tedavi uyguluyorsam, sabah akşam o plandaki ürünleri kullandım. Hatta 3 yıldır her gün ne kullandığımı işaretlediğim excel tablom bile var. Çinden, sağdan soldan ru, setitipirant gibi alıp denemeler, topikal testo bloklayıcı losyonlar yapıp kullanmalar vs vs. Bunların yanında vitamin destekleri zart zurt. Zamanına emeklerine yazık oluyor insanın. İnsan bir de gelişme kaydedemeyince üzülüyor, hiç değmezmiş.
Haaa belki efsane sonuç alacaksın bilmiyorum. Ama bende işe yaramadı. O sebeple kellenin bi fotosunu da at da bakalım. Belki de saçsızlık durumunu sen kötümser tariflemişsindir, tedavi işe yaracağını düşünürsek ona göre yorum yapalım.