Merhaba arkdaşlar İzmir de yaşıyorum yaşım 35 Ekim için araştırma yaparken görüştüğüm yerler oldu genelde uygun olmadığım kanısı ortaya çıktı fikirlerinizi almak istiyorum
1- empair donanım haberde mesut çevik burada yaptırdığı için ilk buraya sordum minimum 3500 greft ile başlarız dedi perkütan tekniği kullanıyorlar 2 seans şeklinde arka taraf sonra olacakmış üst bölgem çok geniş olduğu için
2- Şahin Çelik Ankara saçlar çok seyrek ve zayıf görünüyor genel bir seyreklik var saç ekimi için uygun değil mmaalesef dediler
3-Asuman hair de Donör bölgeniz zayıf görünüyor güçlendirmek için vitamin takviyesi kullanmanızı tavsiye ederiz xpecia sabah akşam kullanın ve prozinc PLUS serum kullanın dönor bölgenize sürün sabah akşam yıkamalardan sonra 4 5 püskürtme yapın şeklinde 2-3 aylık takviye önerdiler
4- Hermest ise Sizin donor bolgeniz cok kuvvetli degil dolayisiyla tan bir kapanma olmayacaktir, ticari bir kaygiyla size yanlis bilgi aktaramam neticede sizdeki olani size aktariyoruz mucize yaratmiyoruz efendim. Beklentinizle sekilleniyor surec ama tepe seyrek sonuc verir sizde cunku tepenin tutum orani ,%60 tir dediler
5- Serkan Aygın hoca da gondermis oldugunuz fotograflarinizi degerlendirdi ve on bolgede yaklasik 4000 greftlik bir planlama yapilabilecegini uygun gordu
Tepe icin ikinci seans gerekmektedir dediler bu arada fiyat baya yüksek geldi bana
6- İzmir novar köklerin alınacağı iki kulak arkası iyi görünüyor dedi Öncelikle güzel bir saç başlangıç çizgisi belirlenip önden sıkı bir Ekim yapılarak saçın dönerine kadar aldığımız kökleri yayacagız arka taraf sonra dediler
7- medeks donör bölgesinin çok iyi olmadığını söyledi ilk olrak aynada bakınca gördüğünüz kısım ekilir 1 yıl sonra da diğer kısımlar dediler
Son olarak İzmir de ekol ile görüşmeye çağırdı oraya daha gidemedim.
Bu durumlarda Ekim yaptırabilir miyim benim için arka önemli değil alın çizgisi de geride olabilr bu şekilde yaptırmam mantıklı mı?