Saç Ekimi Sonuçları
saç ekimi sonrası şok dökül me de neredeyse sona ermiş saç ekimi süreci olarak evet sizin için her şey sağlıklı ve yolunda görünüyor umarım 90 gün ve 120 gün arası güzel başlar kararmalar takiben 6 ay da %60 %50 çıkış yakalanır umarım
Hayırlı olsun baya sağlam toparlanıp sonuç alacağını düşünüyorum :-) Bakalım finasterid ile tepe bölgesi ne kadar gelişecek takipteyiz
Fin+Xpecia kullaniyorum. Sizce dutasterid de eklesem nasıl olur? Ağır olur mu sizce?Yorumlarınızı bekliyorum...
Çok çok ağır olur Fin fayda etmezse duta geçiş yapanlar var forumda ama sen bi Fin ile başla duta hiç bulaşma bence
Evet son birkaç gündür yıkarken ve gün içinde çok az geliyor elime kıl. Bende yakın zamanda şok sürecinin biteceğini tahmin ediyorum. İnşallah 90.günden itibaren güzel çıkışlar görürüm.
Ekiminiz hayırlı olsun,kritik kısmı atlatmışsınız ekiminiz oldukça güzel,saç çizgisini ben de çok aşağı çektirmedim doğallık ve yoğunluk için.Bundan sonrası sabır kısmı.Umarım güzel bir sonuç elde edersiniz
Donör güzel toparlamış maşallah İlk resim ters ışık arkadan vuruyor ışık ama belli saç derin hareketli Süreç güzel ve erken hocam hayırlısı 90 120 bakalım güzel bir hareketlenme olur diye düşünüyorum