hapı yeni kullananlar yok manitaya rezil oldum yok şu bu derken bu sitede 18 kişi yan etki gormedim diyor 13 kişi gordum diyor sitedemi var keramet
Abi bence durum şu,kimisi 3-4 sefer yapar mutlu olur finans kullananlar 1 kere 2 kere yapar sorun yok zanneder bence olay bundan ibaret
Kimi 3 yapar kimi 5 yapar doğru bir kıyaslama biçimi degil , fakat Burada dikkatimi çeken asıl konu SQUARE arkadsın yorumu, " 2 aydır kullanıyorum cinsellikte %30 gibi bir etki yaptı" diyip "bakma millet sallıyor kullanma diye " eklemesine çok şaşırıyorum .
Zaten bu ilacı kullandın, cinsel hayatın bitiyor, hiç sertleşme olmuyır, çocuk yapamıyorsun diyen yokki.. bizim yanetkileri konusunda takılmamızın fikir birliği yapamamızın sebebi bu aslında.
Ben 19 ay kullandım, yanetkileri konusunda kesin ve kati fikir sahibiyim. 1 sne kullansam ömür boyu sac sorunum kalmayacağını bilsem dahi elimi dahi sürmem. Ama bana bu cümleleri söyleten şey, cinsellik anlamında hiç sertleşemrme yasamam yada sütyen takacak kadar memelerimin çıkması degil. Square nin önemsemediği o %30 , diğerinin 5 olmasın 2 de yeter dedigi durum bana Ve bu ilaçtan çekinen kişilerim korktukları.
Yani Finasteride kullanırsan erkekliğin biter diye bir olay yok, ama yenetkisini görürsen libido azalır, ilgin azalır,sex aklına gelmez... Ama seks yapabilecek kadar iktidarın herhalukarda olur.
Kimisi için libidodaki o %30 İnsana panik atak geçirtir, kimine "2 aydır kullanıyorum hiç yanetki görmedim, en fazla %30 libido azaldı "dedirtir....
O yüzden bu konuda fikir birliğine varamıyoruz.