Anket

Finasterid yan etki yaptımı?

Finasterid kullandım yan etkisi oldu
80 (27.1%)
Finasterid kullandım yan etkisi olmadı
145 (49.2%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecti
44 (14.9%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecmedi
26 (8.8%)

Toplam Oy Verenler: 295

Gönderen Konu: Finasterid  (Okunma sayısı 32678 defa)

unverm

• Hero Member
Ynt: Finasterid
« Yanıtla #105 : 14 Ekim 2019, 16:50:54 »
Arkadaşlar bende tecrübelerimi yazım belki faydası dokunur. İlacı 6-7 senedir kullanıyorum.cinsel yönden yan etki görmedim. Ancak unutkanlık, yorgunluk yapıyor. Spor yapmadıgım zamanlar tüm vücudumda gevseme hissediyorum(kaslarda azalma yaptıgını düşünüyorum). Yüzümdede hafif dolgunluk yapıyor(kilom olmamasına  ragmen)Bunların dısında bir sorunum olmadı kullandıgım zaman boyunca cok az bir gerileme oldu saçlarım hep güçlü ve diri kaldı.Spor yapanlar ilacı hangi zamanlarda kullanıyor bu konuda tavsiye ye ihtiyacım var.Finasterid testestoronu yüzde 10-15 civarında artırıyor. Spor öncesi mi sonrasımı alınmalı
Kullanmaya başlamadan öncesi ve sonrasıyla ilgili resim atabilir misiniz? Bu kadar uzun süre kullanıldığındaki farkı merak ediyorum.

Maximus34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #106 : 14 Ekim 2019, 20:01:52 »
Fotograf çekmedim. Tedaviye çok erken başlamıştım. Şakaklarım seyrelmeye başladıgı zamanlara denk geliyo.Saçlarım  ilaca başlağım dönemdede iyiydi seyrelmeye başlayınca kullanmaya başladım. Genetik olarak aile büyükleri nw6-nw5 seviyelerinde.Kullandıgım ilk yıl saçlarım tamamen sıkıntısız ve simsiyah olmustu. 7yıl boyunca aynı kalmadı ama yüzde 90 korudu.Saçları korumada çok etkili.Naçizane bir tavsiye olarak şunu söylim tamamen boş alanlarda saç çıkarması çok zor ancak var olan saçları uzun vadede koruyabilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 15 Ekim 2019, 19:24:27 »
Fotograf çekmedim. Tedaviye çok erken başlamıştım. Şakaklarım seyrelmeye başladıgı zamanlara denk geliyo.Saçlarım  ilaca başlağım dönemdede iyiydi seyrelmeye başlayınca kullanmaya başladım. Genetik olarak aile büyükleri nw6-nw5 seviyelerinde.Kullandıgım ilk yıl saçlarım tamamen sıkıntısız ve simsiyah olmustu. 7yıl boyunca aynı kalmadı ama yüzde 90 korudu.Saçları korumada çok etkili.Naçizane bir tavsiye olarak şunu söylim tamamen boş alanlarda saç çıkarması çok zor ancak var olan saçları uzun vadede koruyabilirsiniz.

finasterid için 7 yıl ciddi bir deneyim
Global Moderator

Maximus34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 27 Ekim 2019, 13:23:19 »
Hintel finası spordan önce mi sonramı alıyorsun

nasa01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #109 : 10 Kasım 2019, 16:07:38 »
yaklaşık 13 ay finas kullandım bu kullandığım ay içerisinde bir kaç kere 15-20 günlük ara vermiştim son 2 haftadır da topikal finas kullanıyordum oralı bıraktım. ama oralı bıraktıktan sonra yan etkileri daha fazla belli olmaya başladı penis hissinde azalma orgazmda memnuniyetsizlik vs. doktora gidip testleri yaptırmayı düşünüyorum yoksa henüz yeni bıraktığım için beklemeli miyim? yaşayan arkadaşlar var mı teşekkürkler .

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 10 Kasım 2019, 16:54:18 »
Bu ilacı çoğu yerde okudum çok ciddi yan etkileri var dikkat edin

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #111 : 10 Kasım 2019, 23:12:32 »
Finasterid  mg1  sivilce  oluşumunu  engelliyor  diyorlar  yabancı  forumlarda  paylaşonlarda gördüm  bilgisi  olan  varmı  bu konuda?  Veya  cilt  ne gibi faydasi zararı var  ?

whisper

• Full Member
« Yanıtla #112 : 11 Kasım 2019, 16:26:06 »
kişisel yorumum; bir insan sırf saç için böylesine ciddi yan etkileri olan bir ilaç kullanmamalı diye düşünüyorum..

serhanefe

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #113 : 11 Kasım 2019, 17:13:48 »
iki ay kullandım sadece isteksizlik oluştu.

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #114 : 11 Kasım 2019, 18:47:15 »
yaklaşık 13 ay finas kullandım bu kullandığım ay içerisinde bir kaç kere 15-20 günlük ara vermiştim son 2 haftadır da topikal finas kullanıyordum oralı bıraktım. ama oralı bıraktıktan sonra yan etkileri daha fazla belli olmaya başladı penis hissinde azalma orgazmda memnuniyetsizlik vs. doktora gidip testleri yaptırmayı düşünüyorum yoksa henüz yeni bıraktığım için beklemeli miyim? yaşayan arkadaşlar var mı teşekkürkler .
topikal nasıl oluyor ?

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #115 : 17 Kasım 2019, 12:39:23 »
aynı soruları bende yaşadım kullandığım sürece sıkıntı yoktu bırakınca tüm yan etkilerini gördüm kişisel ileti yolla sorun varsa

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #116 : 26 Kasım 2019, 15:35:17 »
66 gun oldu alnimda tuylenme yapti olumsuz etki gormedim arkada seyrelen yerim biraz tuylenmeye basladi

Muhib

• Full Member
« Yanıtla #117 : 20 Aralık 2019, 10:05:13 »

Finas tropikal nasıl oluyor? Kendiniz mi yaptınız.. yoksa haberimiz olmayan bir ilaç mı var?

Debruyne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 16 Mart 2022, 19:28:37 »
Merhaba,

Bu ilacı 10 gün kullandım resmen hayattan soğuttu. Psikolojik filan demeyin öncelikle menide sıvılaşma ile başladı sonra vücudumda bir tepki hissetmedim son 3 gündür inanılmaz bir kalp çarpıntısı oldu. Libido kesinlikle düşüyor, yani etki etmese bile peniste bir küçülme ve geri çekilme var. Saçlarımı korumak istiyorum ancak benim kaldırabileceğim bir ilaç değil maalesef bu konu canımı sıktı yan etki görmeyen arkadaşlar gerçekten şanslı ayrıca unutkanlık hiç olmadı aksine kafamı açtı gibi anlamadım

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 16 Mart 2022, 20:05:03 »
Merhaba,

Bu ilacı 10 gün kullandım resmen hayattan soğuttu. Psikolojik filan demeyin öncelikle menide sıvılaşma ile başladı sonra vücudumda bir tepki hissetmedim son 3 gündür inanılmaz bir kalp çarpıntısı oldu. Libido kesinlikle düşüyor, yani etki etmese bile peniste bir küçülme ve geri çekilme var. Saçlarımı korumak istiyorum ancak benim kaldırabileceğim bir ilaç değil maalesef bu konu canımı sıktı yan etki görmeyen arkadaşlar gerçekten şanslı ayrıca unutkanlık hiç olmadı aksine kafamı açtı gibi anlamadım
Bu ilaç kalp çarpıntısı yapmaz.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Facebook Twitter Instagram