Anket

Finasterid yan etki yaptımı?

Finasterid kullandım yan etkisi oldu
80 (27.1%)
Finasterid kullandım yan etkisi olmadı
145 (49.2%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecti
44 (14.9%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecmedi
26 (8.8%)

Toplam Oy Verenler: 295

Gönderen Konu: Finasterid  (Okunma sayısı 32679 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid
« Yanıtla #75 : 04 Şubat 2018, 19:09:48 »
33_20 yan etki gormedim diyenler onde arkadasta kullanmaya basladı 1 seneye yaklaştı yan etki gordum ama engel olucak kadar değil kullanmaya dedi.bazı arkadaslarım basladı basında bıraktı yan etki var cinsel olarak dedi olmucak alanda  yan etk gosterdi rezil olduk dediler:)fda onay vermiş ama nette değilde dısarda kullanan çoğu arkadasım yan etki gordum dedi bırakınca yan etkileri gecti.acaba fda onayı verirlken yanetkileri olur ama işin kırılma noktalarına engel olmaz diyemi veriyor ve o hafif yan etkiyi bizim milletmi abartıyor piskolojik etkileniyor olmayanda nasıl yan etki olmuyorda olanda oluyor geneli insanların yan etki gordum diyor birde fda onayı ama burda yan etki gormeyenler daha fazla

bu konuları konuşmak istemiyorum ama bazı arkadaşlar 20 yaşındaki performansını 30 da da bekliyor. ilacı kullanmayan adamında bazı durumlarda belirtilen etkileri görüyosa direk ilaca suç atmak olmaz.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 05 Şubat 2018, 07:52:20 »
yani yas gecince zaten cinsel gucte azalma olur birde ustune yemene içmene strese duzenli uykuya dikakt etme sonra suçu finasteride at.yok oyle bişi demek istiosun
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 07 Şubat 2018, 11:01:24 »
yani yas gecince zaten cinsel gucte azalma olur birde ustune yemene içmene strese duzenli uykuya dikakt etme sonra suçu finasteride at.yok oyle bişi demek istiosun
56 kişi olmuş 100 yapalım şunu kullananlar oylarını esirgemesin
saçları ekmeydi dersin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 07 Şubat 2018, 11:10:41 »
İki tane secenek daha koymalısıniz finas kullandim saclarima faydası oldu finas kullandım faydası olmadı diye her kullanana faydasi oluyorsa bizde kullanalım kimsenin kafasini karistirmak degil amacim ama beş para etnez ilac benim gozumde

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 09 Şubat 2018, 23:36:20 »
4 aydır kullanıyorum.
yan etkisi olmadı diye işaretledim.
fakat bi düzeltme yapayım. yani önemsenecek yan etki yapmadı anlamında....
%50 sertleşme sorunu var .%50 libido düşüklüğü var.
ama testiste ağrı yada ne bilim enerji düşüklüğü, yada unutkanlık yok.
sadece saç dökülme mi %30 falan azalttığını söyleyebilirim iyimser olmak gerekirse.kalınlaşma yada minyatür saçların güçlendiğini gözlemlemedim henüz.
fakat yine de sürekli kullanılabilecek bir ilaç olmadığını düşünüyorum.benim azami sınırım 2 yıldır.fazlasına gözüm kesmiyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 10 Şubat 2018, 08:07:17 »
ilaç zaten saç dokulmesini yavaslatır erteler .minyaturl saçların guclenmesi falan kişisel gorusum bence dhtnin saldırmasındaki agresifleği bağlı hafif bir dht saldırısı varsa minyaturleri kurtarır gibime geliyor.bildiğim şu dht 2 bileşenden oluşuyor fimnasteridde bu ii bileşenden birinin yerine gecip kandırık yapıo .etkinliğini azlatıo hehalde anladığım kadarınla fdada onayı verirken yan etkileri olur ama sınırında olur diye verio hani 3 gollu maç olcaksa 2 olur gibisinden memeler buyucekse hepten kocaman olmucak gibisinden ne bilim unutkanlık yapıcaksa gidipte bir salak yapmaz gibisnden vermiş herhalde menide seffaflasma falan bunlarda sınırında olur diye dusunde herhalde fda pnayı verilke biz içioz biraz zyanetki yapsa yaptı dioz onları onemsemio herhalde fda 2 tane onay var biri 2.5 sene diğeri 2.5 sene 5 senede onay en baba bilim adamları orada yuzlerce denek falan.tabi sitlerde yan etki yaptı diyende çok .birde fdaonayı gunluk 1 mgye verdi bazıları 5 e bazıları 4 e boluo.acaba yan etki yapanlarda 4 e bolme dahamı çok proscarı
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2018, 08:12:11 Gönderen: emeklikel »
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 21 Şubat 2018, 12:16:45 »
37 kişi yan etki gormedim demiş ne kadar kullandılar bu kişiler .bu konu gercekten ortada bir konu yeni baslıcaklar nbundna onceki kişilerin tecrubesini merak edio hiçmi yan etki gormediler yada belli olçülerdemi yan etki gorduler cinsellikte yuzde 100 değilde atıom yuzde 25 falanmı yan etki yaptı
saçları ekmeydi dersin

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 21 Şubat 2018, 14:53:36 »
bu konuyu ne zaman okusam kasıklarıma ağrı giriyor

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 21 Şubat 2018, 15:39:04 »
piskolojik.bende yan etki falan yok ne zaman yok bunu kullanan 3 kişinin pipisi erimiş yok olmuş şu bu deseler bendede yan etki yapıyor ama gecici aynen sendeki gibi piskolojik yan etki bendede oluyor.bizim millet abartmayı sever yabancılada nasıl bu ilaca bakıs açısı
saçları ekmeydi dersin

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 21 Şubat 2018, 16:38:05 »
Yabancılar bu ilaca kesinlikle daha sıcak bakıyor. İnsanı dehşete düşüren birkaç hikaye okudum ama bolca 10+ yıl kullanıp hiç sıkıntı yaşamadığını söyleyenler de var.  Bu ilaçla ilgili genelde dert yananları görüyoruz bunun nedeni ciddi yan etki görmeyenlerin bu tarz forumlarla pek ilgisi olmaması. Adamlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyor. Öte yandan saç dökülmesini durduramayıp üstüne bir de yan etki görenlerin hepsi çareyi forumlarda arıyor. Böyle olunca bize sanki herkes yan etki yaşıyormuş gibi geliyor ama kesinlikle yanlış bir çıkarım.

Hemen her ilacın yan etkisi var ama şiddeti kişiden kişiye değişiyor. Ben günlük 0.5 mg alıyorum daha başlayalı 1 ay oldu. Konuşmam için henüz erken. Benim genel anlamda tüm ilaçlara karşı antipatim var. Bu ilacı kullandığım için de son derece mutsuzum ama mecburum. Ayrıca da şuna eminim ki bu ilacın psikolojik etkisi dünyada tektir. Çünkü hakkında bu kadar korkunç hikaye dolaşan başka ilaç yok. En güzeli kullanıcını deneyimlerini fazla okuyup kafayı bulandırmamak. İnsanın içine kurt düşünce yan etkilerini kafasında var ediyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 22 Şubat 2018, 19:03:25 »
yan etki yapmadı yapmadı dun yan etki yaptı gecici bişi okudum yazını ondan oldu.bende boyle yan etki ile ilgili yazı okyunca yan etki yapıo.plasebo
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 24 Şubat 2018, 12:39:00 »
Yabancılar bu ilaca kesinlikle daha sıcak bakıyor. İnsanı dehşete düşüren birkaç hikaye okudum ama bolca 10+ yıl kullanıp hiç sıkıntı yaşamadığını söyleyenler de var.  Bu ilaçla ilgili genelde dert yananları görüyoruz bunun nedeni ciddi yan etki görmeyenlerin bu tarz forumlarla pek ilgisi olmaması. Adamlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyor. Öte yandan saç dökülmesini durduramayıp üstüne bir de yan etki görenlerin hepsi çareyi forumlarda arıyor. Böyle olunca bize sanki herkes yan etki yaşıyormuş gibi geliyor ama kesinlikle yanlış bir çıkarım.

Hemen her ilacın yan etkisi var ama şiddeti kişiden kişiye değişiyor. Ben günlük 0.5 mg alıyorum daha başlayalı 1 ay oldu. Konuşmam için henüz erken. Benim genel anlamda tüm ilaçlara karşı antipatim var. Bu ilacı kullandığım için de son derece mutsuzum ama mecburum. Ayrıca da şuna eminim ki bu ilacın psikolojik etkisi dünyada tektir. Çünkü hakkında bu kadar korkunç hikaye dolaşan başka ilaç yok. En güzeli kullanıcını deneyimlerini fazla okuyup kafayı bulandırmamak. İnsanın içine kurt düşünce yan etkilerini kafasında var ediyor.

Araştırsan aspirin yada vitaminlerle bile insanı dehsete düşürücek 10larca hikaye bulunabilir. Takılmamak lazım ama dediğin gibi yabancılar çok rahat kullanıyor.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2018, 12:42:57 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 24 Şubat 2018, 16:28:42 »
bahsettiğiniz ilaç dht yi düşürüyor çok fazla pembe bakmamakta da fayda var..en azından kullananlar dr kontrolü ihmal etmesin derim ..bu detay önemli

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 25 Şubat 2018, 06:44:21 »
doğru bu onemli dr kontrolu zaten genelde ara sıra gerekli genel olarak
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 27 Şubat 2018, 20:38:23 »
yıllardır yan etki yapmadı bu yazıyı okuyunca yan etki yaptı diyen arkadasın yazısını okudum bu konuyu okurdum yanetki yapmazdı şimdi o yazıdan sonra yan etki yapıo yarı yarıya tamamen piskolojik .okumucam bu finasterid sayfasını yoksa kuşa ballı yem gerekicek
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram